özgüven sorunu var gibi? öyle olmasaydı adamı süründürür boşanmazdı
Müge bu konuda ki ilk yorumum acını madem yaşıyorsun
hakkını ver şeklinde oldu. Yadırgamıyorum.
Yani baktığın zaman anlamıyor değilim seni.
Fakat diğer arkadaşlar da anlamıyor değil.
Yani sert yazmaları seni silkelemek istemelerinden kaynaklanıyor.
Sen diyorsun ki beni bu şekilde silkelemeyin
Hoşuma gitmiyor..
Diyorsun ya melankolik falan değilim ama yazdıklarından
öyle anlaşılıyorsun. Anlatan sensin sonuçta.
Anlayan biz..
Şimdi acı çekmek, üzülmek falan evet olması normal
Ama senin açtığın konularda acı çekmekten ziyade
Kendine acıma duygusu var.
Sadece boşanma sürecinle ilgili de değil bu.
Evliliğin devam ederken de hemen hemen buna yakın
Şeyler karalamışsın buralarda.
2 mayıs da açtığın konuyla şuan açtıgın konu arasında hiç bir fark yok. O zaman evliydin şuan değilsin ama müge aynı müge.
Resme bütün olarak bakarsan
İnsanların sana neden kızdıklarını biraz da olsa anlarsın.
Yoksa daha yeni boşandım tabi ki böyle olacağım değil mevzu.
Emin ol herkesin ortak temennisi iyi olman yönünde.
Art niyet kesinlikle yok.
Benim anladigim siz icinde oldugunuz durumla ilgili sizin tabirinizle negatif yorumlar yerine sadece soyle iyisin boyle guzelsin yorumlari istiyorsunuz. Boyle yorumlar aldikca da kendinize acimaya devam edeceksiniz.
Siz kendinize acimayi birakmadan en pembis en gokkusaklari cikan sevgi pitircigi yorumlar bile bir ise yaramayacak. Bugun bu basligi acacaksiniz, yarin benzer baska sey ve boyle gidecek. Once sizin toparlanmak istemeniz lazim.
Evet simarigim napim diye oturmak yerine kendi kendinize "bunu nasil degistiririm" demediginiz surece melankolik olmaya devam edersiniz. Eger memnunsaniz bundan sorun yok.
Ama buraya yazdigimiz her sey iyi kotu elestiri getirir. Ben yazayim kimse beni elestirmesin durumu sadece yorumlari silebildiginiz mecralarda oluyor. Hicbirimiz elestirilmeye bayilmiyoruz ama elestiri kabul etmek de buyumeyi gosterir, belki buradan baslayabilirsiniz.
Acikcasi yasadiklarinizin zorluguna tabii ki saygi gostermekle beraber bu konudaki yorumunuz bir forum sakini olarak beni cok irrite etti.
işte böyle her konuna bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorsun müge.Ben buraya üzüntülüyken yazıyorum. Her dkikam mutsuz gecmıyor ama uzgun oldugımda yazmak ıyı gelıyor ve yazıyorum buraya çünkü güzel destek olan bir sürü arkadaşım var çok mutlu oluyorum.
Sonra sanılıyor ki müge Her dk eski kocasını stalklayan, bosandıgı ıcın bın pişman olan, sünepenin teki.Evet çok güçlü değilim evet kendimden çok mutsuz oldugum yanım var.Ama o kadarda berbat değilim.Şuan için bunları değiştircek gücümde yok ama bir gün yapacagım bir şeyler biliyorum.Hatayı buraya yazarak edıyorum bu noktada maalesef.
Bende herkesin iyi olmasını istiyorum, en çokta ben iyi olayım da kk bi rahat nefes alsın :)))
Merhaba Müge hanım,
Kuşkusuz ki yaşadıklarınız zordur, kolay değildir ve yaşadığınız duygular gerçek bir acıdır kalbinizde.
Ama şunu da bilmelisiniz ki herkes ama herkes bu dünya da acı çeker.
Bir acı gider, diğer acı ile yüzleşir kalbimiz.
Hayat böyledir.
Önemli olan bu acılarımız ile dolu dolu yaşamayı öğrenmek.. ve olgunlaşmak.
Öyle bir noktaya gelmişsiniz ki yani artık gerçekten kendi hayatınızı ele almanız gerekiyor.
Ergenlik döneminde değilsiniz. Yetişkinsiniz artık nereye kadar "ben bu hayatan zevk almıyorum" modunda devam edebilirsiniz ?
Biliyorum bu söylediklerimiz de bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak...
Ama size önerim artık gecmis ile yasamayı bırakıp geleceğe odaklanmanız...
Insan neyi atlatmıyor ki ?
Neler yaşanmıyor ki ?
Siz yaşadıklarınızdan ders almayıp iyice kendinizi sacma bir hale sokuyorsunuz.
Size önerim acil terapi ye baslamaniz.
Ayrıca sunu da unutmayin ki kimse kimseyi sevmek zorunda degil.
Yani eski eşiniz sizi sevmek zorunda degil. Hic bir iliski sonsuza dek surmek zorunda da degil.
Beddua etmenize de gerek yok bence. Enerjinizi boyle seylere harcamayin. Gonlunuzdeki kibri yok edin.
Hayatin ne kadar guzel oldugunu algilayin.
Daha faydali islere enerjinizi harcayin.
Etrafiniza bir bakin. Her yerde savas, cocuklar ölûyor. Insanlar sussuzluk, aclik ile ugrasiyor. Ama Muge hanim hala depresyonda neymis bosanmis ???!!!
Etrafiniza bir bakin bir...Anca o zaman bu dunya ya faydali bir insan olursunuz.
işte böyle her konuna bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorsun müge.
bunu kopyala da bari açtığın konuların başına yapıştır.
faydalı olacaktır
Şımarık büyütülüp de çok zengin her şeye sahip büyütülüp de hala bu hayatta bir amacı olan insanlar var Mügecim...
Senin büyümeni silkelenip kendine gelmeni sağlayacak kişi de eski eşin bence boşanman seni gerçek dünyaya döndürmeli...
5 yaşında anne babaya muhtaç prenses kız değilsin artık...
Hayatının amacı zengin yakışıklı koca bulup ondan çocuk yapmak olmamalıydı bugün boşanınca bu boşlukta olmazdın...
Ben sende hiçbir zaman çalışacak potansiyel görmüyorum mesela ama kınamıyorum da...
Bu tür olaylar gerçekten büyümemize yardımcı oluyor ister inan ister inanma..
Bir an önce toparlanıp kendine gelmen dileğiyle...
hahaha @aylin_aBende mesela sevismek istedigimde buraya yaziyorumhahaha neyse susayim en iyisi
hahaha @aylin_a
şunu ben yazssam sana on kere KİB lerdin beni değil mi???
öz eleştiri yapabilmen ne güzel canım
o zaman bi daha ki konunda bunu test edeceğimBen bugune kadar hic kimseyi kib lemedim. Gecen mune de yazmis bana hic kimseyi kib lemiyormusum gururlandim her dusunceye herkese saygi duyuyorum
Şımarık büyütülüp de çok zengin her şeye sahip büyütülüp de hala bu hayatta bir amacı olan insanlar var Mügecim...
Senin büyümeni silkelenip kendine gelmeni sağlayacak kişi de eski eşin bence boşanman seni gerçek dünyaya döndürmeli...
5 yaşında anne babaya muhtaç prenses kız değilsin artık...
Hayatının amacı zengin yakışıklı koca bulup ondan çocuk yapmak olmamalıydı bugün boşanınca bu boşlukta olmazdın...
Ben sende hiçbir zaman çalışacak potansiyel görmüyorum mesela ama kınamıyorum da...
Bu tür olaylar gerçekten büyümemize yardımcı oluyor ister inan ister inanma..
Bir an önce toparlanıp kendine gelmen dileğiyle...
işte böyle her konuna bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorsun müge.
bunu kopyala da bari açtığın konuların başına yapıştır.
faydalı olacaktır
o zaman bi daha ki konunda bunu test edeceğim
yavv kendini aldatan bir insanı insan neden süründürmez onu anlamış değilimYa ne alaka :)) vay arkadaş ya..
ahhaha ya da kapatıp çenemi oturmalıyım ahahahah :)))
dediğimi yap sen.
konu açmaya devam edeceğini hepimiz biliyoruz...
@aylin_a çok güldüm yaBir sonra ki sevisme istegimde gorusmek uzere... kendinize iyi bakin. : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?