Tüp Bebek Merkezleri ege üniversitesinde rafael leviye tüp bebek yaptıran varmı????????????

tarfil

aşkım kızım
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
1.657
2
316
İzmir
merhaba arkadaşlar benim 4 tane düşüğüm var dr um pgt yöntemiyle tüp bebek yaptırmamı ve ege üniversitesi drlarından rafael leviyi tavsiye etti .........

bu dra tedavi olanlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirm.
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

cnım benim drum rafael levi. ben şifada yaptırıyorum. hekimliğine çok inaıyorum.sadece biraz soğuktur ama çok ilgili ce çok tecrübeli..kesinlikle doğru adres

cnım benim drum rafael levi. ben şifada yaptırıyorum. hekimliğine çok inaıyorum.sadece biraz soğuktur ama çok ilgili ce çok tecrübeli..kesinlikle doğru adres

çok saol canım geçen hafta çarşamba günü gittim görüştük bizim durumumuzla alakalı tüp bebekte pek şans vermedi yaza kadar kendimiz deneyip olmazsa da rafael beye gidicem tekrar.ben kendim hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum pgtyle tüp bebek deniycez yaza kadar olmazsa.
dra gelince evet soğuk görünüyor ama işinde uzman ve ayrıca bi psikolog edasıyla konuştu bizimle.

sen şuan tedavidemisin gelişmeleri sonucu yazarsan sevinirim

ne yaptığını merak ettim. ben bir tüp denedim rafaelle negatif. nisanda tekrar deneyeceğiz ve yine ona gideceğim.nasip.

ne yaptığını merak ettim. ben bir tüp denedim rafaelle negatif. nisanda tekrar deneyeceğiz ve yine ona gideceğim.nasip.

hayırlısı olsun inşallah canım umarım nisanda pozitif haber alıp bebeğine kavuşursun tatlım

ben eylül gibi yaptırmaya karar verdim canım sanırım şimdi psikolojik olarak hazır değilim birazda fazla kilom var onuda verip öyle denemek istiyorum canım sen yinede deneyimlerini yaz canım olurmu

Rafael bey şuan ege özel tüp bebek merkezi nde ben ona tüp bebek için gittim ilk deneyimim bayramın ilk günü kanama yla sonlandı 10.günde gitti benim bebeğim tutunamadı ama rafael bey bilgili ben memnun kaldım tekrar yine ona giderim heralde sizin suan ki durum nedir mesaj tarihi eski çünkü bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bende simdi ciktim rafael beyin yanindan yumurta rezervim cok az karar veremedimde kafam cok karisik mutsuzum bebek sahibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…