- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.941
bende dün aradım adet oldugunuzda gelin demiştiniz hafta sonuna denk geldiğinde ne ypayım dedim pazartesi günü arayın dedi bakalım bu hafta sonu olursam pazartesi arayacağım. dün aradım dosyanızı bulup biz size dönelim dedi 20 dk sonra geri aradılar. siz kaç gibi arıyorsunuz ben gündüzleri yogun oldukları için genelde 3 - 4 arası arıyorum insanlar azalmış oluyor o saatte
merhaba hanımlar ben hala adet olamadım strestennormalde cumartesi olmam gerekiyordu ama 2 gün geçti hiç belirtimde yok ne yapsam bilemedim
merhaba hanımlar ben hala adet olamadım strestennormalde cumartesi olmam gerekiyordu ama 2 gün geçti hiç belirtimde yok ne yapsam bile
Arkadaşım sakin ol sıkıntı içinde oldugun için olmuyordur. şuanda ne istersen tam tersi oluyor, dua et bol bol kendını ancak duayla sıkınleştirebilirsin. Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar sizden şuan tamda bu saatte dua bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin eşim ameliyatta inşallah sonuc güzel olur.hepinizden Allah razı olsun
arkadaşlar sizden şuan tamda bu saatte dua bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin eşim ameliyatta inşallah sonuc güzel olur.hepinizden Allah razı olsun
rabbım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesın. Kısmetınız açık, allah yardımcınız olsun. Birde ''ya kayyum'' ismi celilini oku devamlı.
Manası, allahın izniyle her isteği olur.
inşallah olumlu sonuçlar ile gelirsin canım allah yardımcınız olsun inşallah.
evet cnm oldu ve olumlu sonuçlandı çok şükür allah razı olsun.bakalım devamında neler olacak
aynı zamanlarda olucaz herhalde belki denk geliriz egede bizde adet olmayı bekliyoruz bakalım senin adet zamanın ne zaman
benimde gelicek bu ara günüm geçti ama gelemiyor bana hiç bişey de demediler şu yapılacak şu olacak diye adet oldugunda ara dediler sadece siz izmirde mi oturuyorsunuz
Arkadaşlar rahim filmi çektirdinizmi zor oluyomu
ben izin alamadığım için gidemedim sonuç almaya eşim gitti ona öyle söylemişler adetinin ilk günü arasın ona göre bakıcaz demişler filmi varmıydı diye sormuşlar yok deyince film çekilecek demişler öyle işte.çok üstünde durma inan daha kolay ilerliyo.
selam arkadaşlar benide aradılar nihayet.adet olunca ara dediler dok.vajinal muayene istemş.ama merak ediyorum sürecin nasıl oldunu.rahim filmi isterler mi acaba.2 sene oldu çektireli...isteselerde her şey normalse bir daha ki adetime başlar mı?acaba tüp bebeğe.
slm arkadaşım ben çektikdir ama uyuttular doktorum acı çekmek istemiyorsa uyutalım dedı. Anlamadım yanı ama egede çektıklerınde uyutmuyorlarmış dıye bıliyorum. Ayrıca adetlıyken 2.veya 3. Günüde çekiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?