Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

peki nasıl olacak bilginiz varmı raporsuz nasıl yapıyorlar para alıyorlarmı süreci biliyorsan yardımcı olursanız sevinirim.

peki nasıl olacak bilginiz varmı raporsuz nasıl yapıyorlar para alıyorlarmı süreci biliyorsan yardımcı olursanız sevinirim.

Ne aşılama ne tüp bebek deneyimlerim olmadığı için süreci bende pek bilmiyorum. Burda başka bi konuda ücretli randevu raporlu 6-7 bin falan gittiğini okumuştum. Eğer ege üniversitesini düşünüyorsanız bence bigün gidin bölüme orda bir sürü insan vardır bekleyen orda çok daha net bilgi alınır hem içinizde rahat eder. Ben 5 mart da gidicem bişeyler öğrenebilirsem mutlaka yazarım

çok teşekkürederim inşallah herşey çok güzel geçer

Bende ücretliyim 5 martta gidicem 3 bin TL hastaneye ödeme yapıcaz

Öncelikle merhaba; Baştan sona bilgilendirir misiniz bizi neden başladınız, ne zaman başvuru yaptınız,ilk randevu ne zamandı, süreç nasıldı, ne aşamadasınız, neye ne kadar harcama yaptınız. Bu kadarcık :) Teşekkürler

ne iyi olur :) sizin ne zaman randevu

5 ay önce görüşmeye gittik bir aşılama yaptık tutmadı bana hormon tahlili istediler eşimdende perhiz 5 günlük 3 bin TL hastaneye ödeme yapılacak dendi

Anladım. Bizde ücretli randevu aldık çünkü çok ileri tarihe gün veriyolardı.5 Mart da bizim ilk randevu bunu bile 3 ay önce aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…