Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

arkadaşlar mrb egede tüp bebek yaptıranlar nolur yardımcı olur musunuz bana hiç bi sorunum yok ama 4 yıldır olmuyo özelde bi rahim filmim var geçen ayda aşılama yaptırdım idrarda baktım Yok tutmamış adetimi bekliyorum sorum şu: özelde yaptırdığım aşılama rahim filmi tüp bebek onayı için yeterli olur mu raporlu olmak için ne yapmam gerekir ücretliden sıra alsam fiyat yüksek gelirse ücretsize geçiş yapabilir miyim ve çalışıyorum bütün günü hastanede geçirince yazı falan veriyorlarmı şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim

Kendi soruma kendim cevap vereyim bi yarari dokunur belki. Evet sarilik ve hormon testleri saglik ocağında ucretsiz yapiliyorq
size birşey sorabilirmiyim, iç hastalıkları uzmanından imza alınmak üzere A4 kağıttan küçük bir kağıt verdilermi? onu nereye imzalattınız aile hekimi olur dedi hemşire ama o benim alanım değil diyor

bende de aynı,durum var. dahiliye ye gittinizmi

Hormon testleri icin mi ic hastalaiklara degil aile hekimine yaptirdim ben

Sen egede dosya actirdinmi

Sen egede dosya actirdinmi
Hayır randevu alcam ben daha ama ücretliden mi ücretsizden mi alacağımı bilemediğim için daha alamadım anladığım kadarıyla ücretlide yüklü profesör parası ödeniyo ücretsizde bunücret yok ama ücretsizde de nerdeyse bir yıl sonraya randevu veriyolar çok uzak yani

Ben ozelden randevu aldim 3 kez falan 150 tl odedim sonra tedavi kismina gelince butce beni astigi icin poliklinik kısmına gecis yaptim. Sende boyle yapabilirsin zaten ucretsiz kisimda da olsan her dosyaya ennsonunda ege hanim bakip karar veriyor doktorlar da senin onun dediğine gore yonlendiriyor

Anladım canım çok teşekkür ederim Allah bebeğini sana sağlıkla kavuştursun

İyiaksamlar arkadaşlar . Yarın bismillah diyerek inşallah Ege’ye başlıyoruz adetin ikinci günü gel dediler eşimden de bir kaç test istediler benden sahan henüz bir şey istenmedi eşimin işleri yoğundu o yüzden gelecek haftaya götürebileceğiz testleri inşallah bi sıkıntı çıkarmazlar . İlk olarak neler yapılıyor isteniyor biraz anlatırmsınız çok heyecanlı ve stresliyim inşallah kıcaklarımız dolar

Hayırlı olsun adette gel dediklerine göre dosyan açıldı dosyayı açtırdığınız gün neler istediler bi de heyet kararı ne kadar zamanda çıktı ben randevu aldım ama telefonda ne istediklerini söylemediler buraya gel liste vercem dedi bi türlü izin alıp gidemedim

merhaba arkadaşlar ; ben ikinci doğumumdan sonra bağlatmıştm ama bebeğimi kaybettim şimdi kızım kardeş istediği için tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama biz bağlattığımız için burada yapılıyor mu acaba yoksa özel merkezlere mi gitmek gerekiyor oralarda çok pahalı ücretler ....bizim ege üniversitesinde olur mu acaba ?

AYnen açıldı dosyam , neler istediklerini de göremedim benden kan testi vs eşimden de öyle evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus kayıt örneği bunları istedi sabah en erken saate git halledersin inşallah arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…