- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.501
ultrason ne için miş.Evet gittik ama bir gün önceden eşimi aramış lar ege hanım olmicak seminer mi ne varmış eşim de biz 3 aydır bekliyoruz en azından gelip testleri falan yapalım öyle gittik. Dosya açıldı dr olmadığı için muayene olmadım sarilık testi falan istediler kan verdim sadece 12 Mart da tekrar gidicem muayene olmaya. Eşim sperm örneği verdi ondan da sarılık falan kan testi ve ultrason istediler ama kan testi yapamadı orda dışarda yaptırcak mecbur spermiogram testi yaptığı için yeni test yapamıyormuşuz 10 gün dolması gerekiyormuş zaten dr spermiogram testini tekrarlıcak demek ki 2 kere yapıyorlar.
ultrason ne için miş.
bizimde 38 milyon. ama hareket çok düşük. inş hemen aşılama demez. direkt tüpe geçeriz. sizin ilk tedavinizmiEşimin sperm sayısı düşük varikosel var mı diye sanırım. Bide spermiogram aynı gün çıkıyor
bizimde 38 milyon. ama hareket çok düşük. inş hemen aşılama demez. direkt tüpe geçeriz. sizin ilk tedavinizmi
çalışıomusunuz bi yerde. tedavi süreci uzun gel gitli oluyormsEvet ilk defa olucak. 9 milyonla bile aşılama olduğunu duydum ama tabi hastadan hastaya değişiyordur inşallah hayırlısı olsun. Bizde hiç hareketli yok ama egede yapılan spermiogram da hareketli de vardı anlamadım. Test de yaptığın yere göre değişiyor. Bakalım ne olcak
çalışıomusunuz bi yerde. tedavi süreci uzun gel gitli oluyorms
strese girmezsin iş için daha güzl,olr senın için. beni heyecan bastı ilk tedavimÇalışmıyorum bu süreçden ötürü
strese girmezsin iş için daha güzl,olr senın için. beni heyecan bastı ilk tedavim
Gittiniz mi ege hanımaEge tamvergenin özeline gidip mennun olan varmı.
pazartesi randevumGittiniz mi ege hanıma
polıkıstık over bende de vr. ilk aşılama yapıcaz. eşimde sıkıntı yok. evlilikte yıla bakıyorlar. ilaçlar raporsuz alıcaz. sormk istediğin bişi vrsa sorabilirsinBen henüz evliyim polikistik över sendromu var bende 8 aylık evliyim Ege üniversitesinde süreç nasıl oluyor ve devlet desteğinden nasıl faydalanabiliyoruz yardımcı olurmusunız hiç bir bilgim yok
hangi özl doktora gidiosun. 3 yıl şartı var. bem regl oluyorm ben ondan sıkıntı yok. polıkıstık görğnümlü foliküller mevcut bende de. yumurtalar 13 mm oluyo bende. özlden yazabilitirsin yrdmcı olrm her zamanPeki yıl nekadar yılı doldurmayınca mı ücretli tedavi oluyoruz devlet desteği nasıl oluyor birde yanlış anlamazsan sende mi regli olamıyorsun ben hem regli olamıyorum hemde yumurtalarım büyümüyor menogon iğne vuruluyorum şuan özel doktor verdi yumurtalarım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?