Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

2 gün önce gittim sordum randevular dolu 20 aralıktan sonra arayın dediler özel hasta olayını sordum o şekilde de dolu dedi hemşire bende tepeciğe doğuma gittim adetin 2. Günü gel dediler bakalım inşallah hayırlısı ile başlarız

Anladım, demek ki çok yoğun Ege. Tepecigin size hızlı randevu vermesine çok sevindim. Umarım çok güzel haberler alırsınız

Ben adet olunca gitcem ama yeni hasta degilim ege hanimin hastasiyim dondurulmus var onlari denicem insallah

her seferinde kontrollerde kan alıp öğleden sonraya kalıyor mu ? ve bu süre nekadar sürüyor
Sizin tedavi ne olcak bilmiyorum ama ben h3p ogle sonuna kaldım adetin 3. Gunu gittim kan alindi sonuc ogle sonu ignelere basladim kontrola gittim sonuc e2 bakildi yine ogle sonuna yani evet ben hep ogle sonuna kaldim sonuc beklediğim için transferde saat veriyorlar ona gore gidiyorsun ozaman beklemedim sadece transferden sonra yarim saat yatirdilar hepsi bu

Kızlar selam
bizde eşimle pandemiden önce egedeydik. Eşime tese ameliyatı denildi. Bende her hangi bir sorun çıkmadı. Gel tedavine başlayalım dediler. Sonra eşime tese için gün alamadık. Pandemiden dolayı ameliyatları iptal ettiklerini söylediler. Bende merkezi aradım, durumu anlattım. Ee sperm yoksa sende gelme. Eşinin işi hallolunca raporlarla gel dediler. O gün bugündür ses seda yok. Öylece bekliyoruz. Ara sıra arıyoruz ameliyatlar başladı mı diye. Hayır deyip kapatıyorlar.
şimdi burda yazılanları okuyunca kafam karıştı. Napcam ben Allah’ım ya kimsede yok ki derdimi anlatayım
Orda ki hocaların kendi muayenesine gitsemde yinede tese ameliyatı nerede yapılacak? Bu durumda olan var mı? 2021’ i beklerim tamam ama ya sonrası?

Çok geçmiş olsun öncelikle. Özel yerde tese ameliyatı olsanız, bulunan spermleri kullanicaklar mi yoksa illa kendilerimi ameliyatı yapmak istiyor sorun. Eger dışarıdan ameliyatai kabul ederlerse ozellerle görüşün. Bı de Tepecik dokuz eylülde de tup bebek var. Onlar da ameliyat yapıyor mu onlarla da konuşun. Umarım güzel haberler alırsınız

Arkadaşlar merhaba

ayın sonunda tüp bebek için başlıyacağım. süreç hakkında bilgisi olan yardımcı olabilri mi? kaç günde bir kontrol ? yumurta toplama tahmini kaçıncı gün ? transfer nezamn ? transfer sonrası çalışanlar için izin ? cevap veren arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Cevabınız için teşekkürler evet ege ile görüştüm. Microtese ameliyatını dışarıda olmak istiyorum. Ameliyat sonrası dokuları transfer edebilirmiyiz diye sordum. Evet dediler. Transfer falan tüm sorumluluğun bana ait olduğunu söylediler. Tese ameliyatı içinde cumartesi günü tavmergen ivf ile görüşmeye gideceğim. Ameliyattan sonra tüp bebek için egeye devam edeceğiz inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin.

Haberinize çok sevindim umarım hersey şu gibi geçer de hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Aynen bende aradım aynı şeyi bana da söylediler almıyoruz diye Yani çok saçma yeni hasta almıyoruz diyorlar zaten yeni hasta değilim ki tüm tetkitleri yapılmış tedaviye başlayacak hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…