- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.801
2 gün önce gittim sordum randevular dolu 20 aralıktan sonra arayın dediler özel hasta olayını sordum o şekilde de dolu dedi hemşire bende tepeciğe doğuma gittim adetin 2. Günü gel dediler bakalım inşallah hayırlısı ile başlarızBir ara birinden duymuştum. Muayene oldukça ücret ödüyorsun ayrıca transferi de sadece belirlediği hoca yapacağı için bi kaç bin TL alıyor sanırım. Ama onun dışında klasik herkesin ödediği ücretleri veriyorsun. Telefonla da bılgı istersin.
Anladım, demek ki çok yoğun Ege. Tepecigin size hızlı randevu vermesine çok sevindim. Umarım çok güzel haberler alırsınız2 gün önce gittim sordum randevular dolu 20 aralıktan sonra arayın dediler özel hasta olayını sordum o şekilde de dolu dedi hemşire bende tepeciğe doğuma gittim adetin 2. Günü gel dediler bakalım inşallah hayırlısı ile başlarız
Amin canım benim rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur inşallahAnladım, demek ki çok yoğun Ege. Tepecigin size hızlı randevu vermesine çok sevindim. Umarım çok güzel haberler alırsınız
Amin canım benim rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur inşallahAnladım, demek ki çok yoğun Ege. Tepecigin size hızlı randevu vermesine çok sevindim. Umarım çok güzel haberler alırsınız
Ben adet olunca gitcem ama yeni hasta degilim ege hanimin hastasiyim dondurulmus var onlari denicem insallah2 gün önce gittim sordum randevular dolu 20 aralıktan sonra arayın dediler özel hasta olayını sordum o şekilde de dolu dedi hemşire bende tepeciğe doğuma gittim adetin 2. Günü gel dediler bakalım inşallah hayırlısı ile başlarız
merhabaBen adet olunca gitcem ama yeni hasta degilim ege hanimin hastasiyim dondurulmus var onlari denicem insallah
Sabahtan gidiliyor zaten kan alcaklar ogle sonu cikiyor sonuçlar yani ogle sonu 3 4 gibi cikwriz heralde genelde oyle oldu canimmerhaba
bende adetin başlayınca ara dediler ege hanımın hastasıyım hastaneye kontrollerde çok bekletiyorlar mı
her seferinde kontrollerde kan alıp öğleden sonraya kalıyor mu ? ve bu süre nekadar sürüyorSabahtan gidiliyor zaten kan alcaklar ogle sonu cikiyor sonuçlar yani ogle sonu 3 4 gibi cikwriz heralde genelde oyle oldu canim
Sizin tedavi ne olcak bilmiyorum ama ben h3p ogle sonuna kaldım adetin 3. Gunu gittim kan alindi sonuc ogle sonu ignelere basladim kontrola gittim sonuc e2 bakildi yine ogle sonuna yani evet ben hep ogle sonuna kaldim sonuc beklediğim için transferde saat veriyorlar ona gore gidiyorsun ozaman beklemedim sadece transferden sonra yarim saat yatirdilar hepsi buher seferinde kontrollerde kan alıp öğleden sonraya kalıyor mu ? ve bu süre nekadar sürüyor
Hakkında hayırlısı canım inşallah tutar bebişinBen adet olunca gitcem ama yeni hasta degilim ege hanimin hastasiyim dondurulmus var onlari denicem insallah
Allah razı olsun canım hayırlısı olsun inşallahHakkında hayırlısı canım inşallah tutar bebişin
Çok geçmiş olsun öncelikle. Özel yerde tese ameliyatı olsanız, bulunan spermleri kullanicaklar mi yoksa illa kendilerimi ameliyatı yapmak istiyor sorun. Eger dışarıdan ameliyatai kabul ederlerse ozellerle görüşün. Bı de Tepecik dokuz eylülde de tup bebek var. Onlar da ameliyat yapıyor mu onlarla da konuşun. Umarım güzel haberler alırsınızKızlar selam
bizde eşimle pandemiden önce egedeydik. Eşime tese ameliyatı denildi. Bende her hangi bir sorun çıkmadı. Gel tedavine başlayalım dediler. Sonra eşime tese için gün alamadık. Pandemiden dolayı ameliyatları iptal ettiklerini söylediler. Bende merkezi aradım, durumu anlattım. Ee sperm yoksa sende gelme. Eşinin işi hallolunca raporlarla gel dediler. O gün bugündür ses seda yok. Öylece bekliyoruz. Ara sıra arıyoruz ameliyatlar başladı mı diye. Hayır deyip kapatıyorlar.
şimdi burda yazılanları okuyunca kafam karıştı. Napcam ben Allah’ım ya kimsede yok ki derdimi anlatayım
Orda ki hocaların kendi muayenesine gitsemde yinede tese ameliyatı nerede yapılacak? Bu durumda olan var mı? 2021’ i beklerim tamam ama ya sonrası?
Cevabınız için teşekkürler evet ege ile görüştüm. Microtese ameliyatını dışarıda olmak istiyorum. Ameliyat sonrası dokuları transfer edebilirmiyiz diye sordum. Evet dediler. Transfer falan tüm sorumluluğun bana ait olduğunu söylediler. Tese ameliyatı içinde cumartesi günü tavmergen ivf ile görüşmeye gideceğim. Ameliyattan sonra tüp bebek için egeye devam edeceğiz inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin.Çok geçmiş olsun öncelikle. Özel yerde tese ameliyatı olsanız, bulunan spermleri kullanicaklar mi yoksa illa kendilerimi ameliyatı yapmak istiyor sorun. Eger dışarıdan ameliyatai kabul ederlerse ozellerle görüşün. Bı de Tepecik dokuz eylülde de tup bebek var. Onlar da ameliyat yapıyor mu onlarla da konuşun. Umarım güzel haberler alırsınız
Haberinize çok sevindimCevabınız için teşekkürler evet ege ile görüştüm. Microtese ameliyatını dışarıda olmak istiyorum. Ameliyat sonrası dokuları transfer edebilirmiyiz diye sordum. Evet dediler. Transfer falan tüm sorumluluğun bana ait olduğunu söylediler. Tese ameliyatı içinde cumartesi günü tavmergen ivf ile görüşmeye gideceğim. Ameliyattan sonra tüp bebek için egeye devam edeceğiz inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin.
Aminnnn inşallahHaberinize çok sevindimumarım hersey şu gibi geçer de hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?