Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Aynen bende aradım aynı şeyi bana da söylediler almıyoruz diye Yani çok saçma yeni hasta almıyoruz diyorlar zaten yeni hasta değilim ki tüm tetkitleri yapılmış tedaviye başlayacak hastayım
merhaba

dosyamdan evrakları aldırmak için eşim gittiğinde 24 doktorun pozitif çıktığını söylemişler. ama burdaki diğer bir arakadaşın tedavisine başlamışlar cuma günü anlam veremedik.

Bir arkadaşım daha aramış benim ege hocanın hastası olmak istiyordu .Oda söylemiş hiç bir şekilde yeni hasta kabul etmiyoruz.Var olan hastalarıda zaten almıyoruz şuan için diye .

Merhabalar bende 11 kasımda gittim eşim numune verecekti herhangi birşey demediler adet olunca ara dediler umarım daha fazla ertelemezler

Merhaba tepecik doğuma direk mi gidip randevu talebinde bulundunuz? Yoksa öncesinde kadın doğum ile görüşüp mu yönlendirme oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…