- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.761
Çok hasta almamak için işi salladiklarina emin oldum. Bugun gene gittim herhangi bir genetik test istemiyoruz sadece sarılık testi istiyoruz dediler. Kan verdim sonuç bekleyeceğim. Biz eşimle zaten çok önceden genetik testi yaptırmıstık. Hem eşimin hem benim genlerimizde bakıldı sıkıntı var mı diye. Ben ilk transferimde hamile kaldım ancak kalp atışları oluşmadı bebeğimin, o nedenle 8 haftalık kürtaj oldum. Kürtaj sonrasında genetik testler yapıldı Ege tarafındanSiz ne dediniz ve ne için istediler dna hasar testini embriyolar için mi yaptırmak istediniz. Daha önceye bağlı bi sebep var mı, kendiniz mi istediniz acaba.
Yaa inanmıyorumMeraba kızlar geçen ayiki dosyam kayboldu tedaviye başlayamadık. Bu ay da bekledim transferim olacaktı. Adet gecikti 10 gün bi baktım doğal yolla hamileyim. İnşallah. Herkese nasip olur. Dua ediyorum. Hepinize
Amin canım en.kısa zamanda herkese nasip olsun. Bende çok şaşkın mutlu ☺Yaa inanmıyorumÇok çok mutlu oldum senin için. Allah kucağına aldırsın bize de nasip etsin inşallah
Amin Allah hepimize nasip etsin kızlarAmin canım en.kısa zamanda herkese nasip olsun. Bende çok şaşkın mutlu ☺
Ege üni nde mi Erol beyle görüştünüz. Görüşmeniz müsaade ettiler mi randevu mu aldınız, sonuç ne oldu. Dondurulmuş embriyolarınızı nasıl alıyorsunuz burdan sonra işlemi yapacak kurum mu alıyor. Bize de aktarır mısınızAmin Allah hepimize nasip etsin kızlarBu arada Ege ile tekrar bugün görüştüm, covid nedeniyle gene hasta almayı bıraktık dediler. İsterseniz önümüzdeki adet arayıp şansınızı deneyin dediler. Ben bu işten çok yoruldum. Erol Tavmergenle konuşmaya karar verdim kızlar. Dondurulmus embroyolarimi egeden alabilirmisim. Haberiniz olsun diye yazmak istedim.
Amin Allah hepimize nasip etsin kızlarBu arada Ege ile tekrar bugün görüştüm, covid nedeniyle gene hasta almayı bıraktık dediler. İsterseniz önümüzdeki adet arayıp şansınızı deneyin dediler. Ben bu işten çok yoruldum. Erol Tavmergenle konuşmaya karar verdim kızlar. Dondurulmus embroyolarimi egeden alabilirmisim. Haberiniz olsun diye yazmak istedim.
Beni bu arkadaşım yönlendirdi. Ben Tavmergen kliniğinden randevu aldım. Yıllardır Erol hoca ile çalışmış klinik sorumlu doktoru Ayşin hanımla görüştüm. Direkt Erol beyle görüşmek için Erol beyin muayehanesi var, oradan randevu olusturmaniz gerekiyormuş. Ancak hem Erol hoca çok yoğun ve her istediğimde ulasamam hemde zaten Tavmergende hangi hocaya giderseniz gidin Erol hoca dosyayı görüp değerlendirdiği için Erol hocayla görüşmedim. Ayrıca benim ilk muayem ucretsizdi herşeyi konuştuk muaye oldum, neler yapılacak anlatıldı, en son parayı konuştuk ve anlaşıp tedaviye başladık. Direkt Erol hocanın muayehanesine giderseniz ilk randevu ücretli diye duydum. Erol hocada yıllarca egede çalıştığı için egede ki dosyami getirticeklermis bi sorun olmaz dediler. Egede ki dondurulmuş embriyolarj mi kullanabilicem. Zamanı gelince bi dilekce yazıp egeye gidip özel bir kutuyla embriyo alıp kliniğe getiricem. Klinikte tedavide kullanicak. Su an için ben memnun kaldım. Bı test sonucum çıkmış Ayşin Hanım hemen aradı uzun uzun konuştuk bilgi verdi. Benim aradığım şey sağlıklı bilgi almaktı, bilgi almaya çalışıp alamamaktan çok yorulmuşum gerçekten. Siz sormadınız ama ben söyleyeyim dondurulmuş embriyo transferi 3500 dediler. İçinde iğne ve başka tahliller yok. Benim başka tahliller yaptırmam gerektiği için biraz daha pahalıya mal olucak bana.Ege üni nde mi Erol beyle görüştünüz. Görüşmeniz müsaade ettiler mi randevu mu aldınız, sonuç ne oldu. Dondurulmuş embriyolarınızı nasıl alıyorsunuz burdan sonra işlemi yapacak kurum mu alıyor. Bize de aktarır mısınız
Valla bende aylardır bekliyorum. Bı dosyanız kayıp dediler, sonra tahlil eksik dediler. Sonra smear yok dediler. Sımdı de kapatmışlar kliniği gene. Benim dondurulmuş embriyolarim var, onun transferi olucak. Ama amh seviyem çok düşük artık vakit kaybetmek istemedim, ondan özel kliniğe basladimGerçekten mi kaç aydır bekliyorum bir hafta sonra adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacaktiksiz hangi aşamadasiniz
Canım benim bu konuda hiç bilgim yok maalesefKızlar ege üniversitesi tüp bebek merkezi embriyo'ya pgt testini ücretli mi yapıyor yaptıran yada bilgisi olan paylaşabilir mi?
Canım benim bu konuda hiç bilgim yok maalesef
Valla bende aylardır bekliyorum. Bı dosyanız kayıp dediler, sonra tahlil eksik dediler. Sonra smear yok dediler. Sımdı de kapatmışlar kliniği gene. Benim dondurulmuş embriyolarim var, onun transferi olucak. Ama amh seviyem çok düşük artık vakit kaybetmek istemedim, ondan özel kliniğe basladim
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim cevabınız için. Umarım gönlünüzce olur herşey . Zaten süreç zor bide böyle beklemek daha zor
Teşekkürler canım yine de cevap verdigin icin ben randevu almak icin aradim 2 hafta sonra arayin dediler baklm nasip olursa gideceğimCanım benim bu konuda hiç bilgim yok maalesef
Anladım çok teşekkür ederim aslında embriyo transferi ordan çok gönüllü bakmıyorlar ama kendilerinin klinşğine gidecek olunca güven vermiş de izin vermiş olabilirler hayırlısı olsun hakkımızda. Ayşin hnaımı tanıyorum o da ege üni nde görev yapıyordu emekli olunca özelde ki klinikte beraber çalışmaya başlamışlar. İnşallah orası vesile olur da sağlıkla kavuşursunuz. Teşekkür ediyorum bilgiler içinBeni bu arkadaşım yönlendirdi. Ben Tavmergen kliniğinden randevu aldım. Yıllardır Erol hoca ile çalışmış klinik sorumlu doktoru Ayşin hanımla görüştüm. Direkt Erol beyle görüşmek için Erol beyin muayehanesi var, oradan randevu olusturmaniz gerekiyormuş. Ancak hem Erol hoca çok yoğun ve her istediğimde ulasamam hemde zaten Tavmergende hangi hocaya giderseniz gidin Erol hoca dosyayı görüp değerlendirdiği için Erol hocayla görüşmedim. Ayrıca benim ilk muayem ucretsizdi herşeyi konuştuk muaye oldum, neler yapılacak anlatıldı, en son parayı konuştuk ve anlaşıp tedaviye başladık. Direkt Erol hocanın muayehanesine giderseniz ilk randevu ücretli diye duydum. Erol hocada yıllarca egede çalıştığı için egede ki dosyami getirticeklermis bi sorun olmaz dediler. Egede ki dondurulmuş embriyolarj mi kullanabilicem. Zamanı gelince bi dilekce yazıp egeye gidip özel bir kutuyla embriyo alıp kliniğe getiricem. Klinikte tedavide kullanicak. Su an için ben memnun kaldım. Bı test sonucum çıkmış Ayşin Hanım hemen aradı uzun uzun konuştuk bilgi verdi. Benim aradığım şey sağlıklı bilgi almaktı, bilgi almaya çalışıp alamamaktan çok yorulmuşum gerçekten. Siz sormadınız ama ben söyleyeyim dondurulmuş embriyo transferi 3500 dediler. İçinde iğne ve başka tahliller yok. Benim başka tahliller yaptırmam gerektiği için biraz daha pahalıya mal olucak bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?