Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Arkadaşım merhaba, ben suan tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde aşılama tedavisi görüyorum negatif oldu ikisi de. Ege de şansımı denemek istiyorum. Elimdeki tahlil ve sonuclarla mi gideceğim bahsettiğin 2. Kat tüp bebeğe? Nasil bir yol izlemeliyim?

Nisan ayında 1 deneme yaptım embriyo gelişmedi 1,2 ay dinlenip tekrar gideceğim takviyeler kullanıyorum nasip olur inş.

Merhabalar herkese ben geçen ağustos tüp bebek için başvurdum testler, muayene derken Şubat ayında üroloji doktoru onay verdi ama 3ay olucak tüp bebek merkezinden ariyan olmadı.bu süre zarfı içinde aranan var mı?yada neye göre arıyorlar.pandemiden dolayı mi yavaş ilerliyor.bilgilendiricek kimse var mı acaba?

İnşallah bizim de ilk denemede embriyo gelişmedi ikinci de bitane gelişti o da tutmadı. Sizde problem neydi ilk denemeniz mi?
Bizde artık yaş faktörü var 2012 bir tüp bebek denemem var ve pozitif oğlum var Birtane 2.yi istiyorum şimdi takviye vitaminler kullanıyorum siz takviye Kullanmışmıydınız neler yaptınız

Adetin izin ilk günü siz arayıp haber verin a de timin ilk günü diye ertesi güne muayeneye çağırıyorlar ve tedaviye başlıyorlar hadi hayırlısı

Merhabalar.cevabiniz için teşekkür ederim.aradim ama dosyanız bize gelmemiş daha biz gelince sizi arayacağız dediler ama halen arayan soran yok maalesef sürec baya zorlu.beklemek daha zor.

Merhabalar.cevabiniz için teşekkür ederim.aradim ama dosyanız bize gelmemiş daha biz gelince sizi arayacağız dediler ama halen arayan soran yok maalesef sürec baya zorlu.beklemek daha zor.
Evet malesef beklemek istemiyoruz ama nasipte ne zaman varsa o zaman oluveriyor herşey ben ilk başvurduğu da 3 4 ay beklemiştim aramalarını ve aradıklarında adet olduktan sonra başladık ve o ay hamile kalmıştım ve oğlum 8 yaşında şimdi zaman çabuk geçiyor ama yinede her anını bugün yaşamış gibi hatırlıyorum

Nekadar güzel maşallah bizde 1sene olucak basvurali.iste bir 3aydirda aramalarını bekliyorum.dediginiz gibi bi zamanı varki onu bekliyoruz.hayirlisi ile inşallah olsun.

Merhaba herkese!! 27 Mayısta eşimle birlikte Ege üniversitesine giderek dosya açtırdık. Ve hem benden dahiliyeden rapor almamı istediler, hem eşimden de kan testi istediler. Evrakları tamamlayıp kendilerine ulaştırmamı ve adetimin 1.günü kendilerini arayıp haber vermemi istediler. Bu arada 2020 yılı Ağustos ayında evlendim. Ve 1986 doğumluyum. Amh değerim 0.01 çıktı ve o yüzden araştırma hastaneye yönlendirildim ve direk tüp bebek merkezine yönlendirdiler beni.. neyse kızlar.. Rabbim’in istemediği hiç bir şey olmaz. Ben merakla adetimin olmasını beklerken içimde hiç bir umut olmadan (adetim 5 gün gecikmişti) öğlen saatinde gebelik testi aldım. Ve çalıştığım kurumda gebelik testi yaptım. Ve inanamadım!! Çift çizgi!! Hayatımın hiç bir döneminde kalbim o kadar hızlı atmamıştı! Hatırladığım tek şey bu ve bağırarak, titreyerek ağladığım… Yarın sabah kan tahlili olmaya gideceğim inşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Allahım’ım sana binlerce kez şükürler olsun!! Dualarım anne olmak isteyen hemcinslerime, emin olun dualarımdasınız

merhaba 1yildir eşimle çocuk istoyrouz olmuyor test verdim yumurtlama da bi sıkıntı yok herşey normal esim de test verdi acaba sonucumu değerlendirir misiniz ph:8 normal formlar:%0 yorum:teratozoo sperm numunesi renk: normal opak total motilitePR+NP) %85 likefakisyon:30 dakika içinde progressif motilite:%88 non progressif motilite :%2 konsantrasyon: 75 milyon viskozite normal aglünitasyon yok vitalite canlı hareketsiz immolite : %15 volüm 2.5ml normal formlar :%0 total sayı 187.5 million

Bizde artık yaş faktörü var 2012 bir tüp bebek denemem var ve pozitif oğlum var Birtane 2.yi istiyorum şimdi takviye vitaminler kullanıyorum siz takviye Kullanmışmıydınız neler yaptınız
hangi takviyeleri kullanıyorsunuz bir de bu takviyeleri ordan doktor mu önerdi siz mi araştırdınız. ben de takviye kullanmaya başlayacağım da o yüzden soruyorum

genelde onlar aramayı unutuyorlar aksini yaşayan varsa bilmiyorum ama hep ben aradım, regl oldugunuz gün arayıp ilk gün haberleşecektik diyip dosya numaranızı söyleyin en azından o zaman not alıp dönerler size

hangi takviyeleri kullanıyorsunuz bir de bu takviyeleri ordan doktor mu önerdi siz mi araştırdınız. ben de takviye kullanmaya başlayacağım da o yüzden soruyorum
Q10 ve dhea doktorum reçete etti bende güvenilir bir balcıdan bal arısütü polen propolis aldım karıştırıp kullandım dün adetim in 2. Günüydü çağırdılar tedaviye başlamak için gittim fakat kist oluşmuş önce kist için tedavi verdi engelmiş çünkü ağustos adetim de yine gideceğim kisye bakacak atıldıysa tedavi başlayacak

Merhabalr adet olunca siz mi aradınız yoksa onalr mı ariyor.
Adetin ilk günü arıyorsunuz adetim in birinci günü diyorsunuz dosya numaranızı soruyor arşivden bulup size o gün dönüş yapıyorlar ertesi güne çağırıyorlar muayene kan tahlili yapıyorlar bir engel yoksa öğleden sonrada tedaviyi anlatıyorlar akşamına iğnelere başlıyorsunuz tabi eksik evrakınız yoksa ve rahimde bir anomali görmezlerse muayenede ama rahimde birşey görürlerse histeroskopi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…