- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.861
Arkadaşım merhaba, ben suan tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde aşılama tedavisi görüyorum negatif oldu ikisi de. Ege de şansımı denemek istiyorum. Elimdeki tahlil ve sonuclarla mi gideceğim bahsettiğin 2. Kat tüp bebeğe? Nasil bir yol izlemeliyim?saat 9 gibi 2. katta tüp bebek bölümü var oraya git..hemşireler snei yönlendiriri.. ama beklersin biraz,öğlene kadar orda kalmayı göze alıp git ki beklerken sinir olma rakdaşım..
Sİgortalı ise eşin tahlillere falan para vermiyorsunda.. dosya için 30-40 Tl bişey alıyolar en başta.. sonra da aşılama yada tüp bebek için tedavi gideri alıyolar hastaneye biz 1000 Tl vermiştik tüp için..
İnşallah bizim de ilk denemede embriyo gelişmedi ikinci de bitane gelişti o da tutmadı. Sizde problem neydi ilk denemeniz mi?Nisan ayında 1 deneme yaptım embriyo gelişmedi 1,2 ay dinlenip tekrar gideceğim takviyeler kullanıyorum nasip olur inş.
Bizde artık yaş faktörü var 2012 bir tüp bebek denemem var ve pozitif oğlum var Birtane 2.yi istiyorum şimdi takviye vitaminler kullanıyorum siz takviye Kullanmışmıydınız neler yaptınızİnşallah bizim de ilk denemede embriyo gelişmedi ikinci de bitane gelişti o da tutmadı. Sizde problem neydi ilk denemeniz mi?
Kullanmadım bizde problem azosperm. İnşallah ikinci çocuğunuz da nasip olur sağlıklaBizde artık yaş faktörü var 2012 bir tüp bebek denemem var ve pozitif oğlum var Birtane 2.yi istiyorum şimdi takviye vitaminler kullanıyorum siz takviye Kullanmışmıydınız neler yaptınız
Adetin izin ilk günü siz arayıp haber verin a de timin ilk günü diye ertesi güne muayeneye çağırıyorlar ve tedaviye başlıyorlar hadi hayırlısıMerhabalar herkese ben geçen ağustos tüp bebek için başvurdum testler, muayene derken Şubat ayında üroloji doktoru onay verdi ama 3ay olucak tüp bebek merkezinden ariyan olmadı.bu süre zarfı içinde aranan var mı?yada neye göre arıyorlar.pandemiden dolayı mi yavaş ilerliyor.bilgilendiricek kimse var mı acaba?
Amin inşKullanmadım bizde problem azosperm. İnşallah ikinci çocuğunuz da nasip olur sağlıkla
Evet malesef beklemek istemiyoruz ama nasipte ne zaman varsa o zaman oluveriyor herşey ben ilk başvurduğu da 3 4 ay beklemiştim aramalarını ve aradıklarında adet olduktan sonra başladık ve o ay hamile kalmıştım ve oğlum 8 yaşında şimdi zaman çabuk geçiyor ama yinede her anını bugün yaşamış gibi hatırlıyorumMerhabalar.cevabiniz için teşekkür ederim.aradim ama dosyanız bize gelmemiş daha biz gelince sizi arayacağız dediler ama halen arayan soran yok maalesefsürec baya zorlu.beklemek daha zor.
hangi takviyeleri kullanıyorsunuz bir de bu takviyeleri ordan doktor mu önerdi siz mi araştırdınız. ben de takviye kullanmaya başlayacağım da o yüzden soruyorumBizde artık yaş faktörü var 2012 bir tüp bebek denemem var ve pozitif oğlum var Birtane 2.yi istiyorum şimdi takviye vitaminler kullanıyorum siz takviye Kullanmışmıydınız neler yaptınız
genelde onlar aramayı unutuyorlar aksini yaşayan varsa bilmiyorum ama hep ben aradım, regl oldugunuz gün arayıp ilk gün haberleşecektik diyip dosya numaranızı söyleyin en azından o zaman not alıp dönerler sizeMerhabalar.cevabiniz için teşekkür ederim.aradim ama dosyanız bize gelmemiş daha biz gelince sizi arayacağız dediler ama halen arayan soran yok maalesefsürec baya zorlu.beklemek daha zor.
Q10 ve dhea doktorum reçete etti bende güvenilir bir balcıdan bal arısütü polen propolis aldım karıştırıp kullandım dün adetim in 2. Günüydü çağırdılar tedaviye başlamak için gittim fakat kist oluşmuş önce kist için tedavi verdi engelmiş çünkü ağustos adetim de yine gideceğim kisye bakacak atıldıysa tedavi başlayacakhangi takviyeleri kullanıyorsunuz bir de bu takviyeleri ordan doktor mu önerdi siz mi araştırdınız. ben de takviye kullanmaya başlayacağım da o yüzden soruyorum
Adetin ilk günü arıyorsunuz adetim in birinci günü diyorsunuz dosya numaranızı soruyor arşivden bulup size o gün dönüş yapıyorlar ertesi güne çağırıyorlar muayene kan tahlili yapıyorlar bir engel yoksa öğleden sonrada tedaviyi anlatıyorlar akşamına iğnelere başlıyorsunuz tabi eksik evrakınız yoksa ve rahimde bir anomali görmezlerse muayenede ama rahimde birşey görürlerse histeroskopi yapıyorlarMerhabalr adet olunca siz mi aradınız yoksa onalr mı ariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?