- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
bebek olmamasındaki problemi daha önceden araştırmışmıydınız ki ? rahim filmi eşinden sperm tahlili? sonraki aşamalarda senden yine tahlillerin tekrarlarını sürekli istiyorlar zaten.ben de randevumu başvurumdan 20 gün sonrasına almıştım bayram girdi birde bazı psikolojik sorunlar yaşayınca da bir ay ara vermiştim ama isteklerini teslim ettikten kısa bir süre sonra rapor onaylandı ve tedaviye regl min ilk günü başlandı zaten.bukadar
ilterçakır aynı dönemde başlıyoruz arkadaşım hakkımızda en hayırlısı olsun :)
tolunaycım sen raporlusun masraflar ne kadar tuttu buyuk ıhtımal bana da verırler rapor ona gore para ayarlıcamcanım aşağı yukarı ilaçlarla 5000 civarı tuttuğunu söylüyor ücretliler ama hızlandırma derken ne demek istedin anlamadım? rapor almadan demek istedin sanırım.ama tahliller rahim filmi sperm tahlilleri yine aynı aşamayı yaşayacaksın bunları istiyorlar her şekilde.ben bu tahlil film işini hallettikten sonra zaten rapor cevabı 4 yada 5 günde geldi bunun iki günü cumartesi ve pazardı zatenbence al raporunu canım
bu arada benden 12 yumurta toplanmıştı.7 tanesi işleme girmiş ve 4 tanesi istenilen şekilde gelişmeye başlamış yarın yine arayacaklarmış sizce nasıl melish ayzan ??? sizin nasıldı ??
slm bende 3 ocakta randevumu aldım ama ben hızlandırmak için ücretli yaptırmaya karar verdim pzt arayıp durumu bildiricem öyleolunca hemen başlarlarmı acaba kızlar bide 2800 mü ödüyorduk ücretli olursa ilaçlar nekadar tutuyo az çok bilen varsa cvp verin kızlar zaten borç harç yapıcaz hayırlısını versin hepimiz için inşallah.:18:
canım rahim filmi şuan için istemedilersede sen çektir elinde bulunsun,tepecik kadın doğum hastanesinde çekiyorlar ağrısız sızısız.canım sana birşey sormak istiyorum rahim filmini dışarıda çektirerek gidersek dahamı kolay olur ben aradığımda rahim filmi gerekli görülürse istenir dediler filmi isterlerse 1 ay dahamı geç başlarım tedaviye
tolunaycım sen raporlusun masraflar ne kadar tuttu buyuk ıhtımal bana da verırler rapor ona gore para ayarlıcam
canlar benim cuma sabah opu olmuştu dün aramışlardı 12 yumoştan 7 si döllenmiş ama 4 tanesi gelişme göstermişti.bugün yine aradılar o dört tane gelişmeye devam ediyormuş ve pazartesi 11 de transfer olacak bir sorun olmazsa dediler.olabilecek en kötü şey ne olabilir sizce?birde bu durumda bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecektir kaç hücreli olacak ? opu günü sayılıyormu sayılmıyormu???endişhe sardı iyice
canım ben rahim filmi için şimdi araştırmaya başladım rahim filmini çektirecem canım herşeyim hazır olsun fazla oyalamasınlar istiyorum hormon tahlilleri kan ve idrar tahlilerrimi yaptırdım başka istedikleri birşey vamı bilmiyorum eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim ilginize çok tşk ederimcanım tedavin hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.stressiz sakin huzurlu geçir bu dönemi,bol bol su iç ve mümkün olduğunca istirahat et.yumurta toplamada sayının önemi yok canım,önemli olan kalitesi.benim ilk denememde 3 yumurtam toplanmıştı ve sadece 1 tanesi sağlam kalmıştı,ikinci denememde 4 yumurtam toplandı ve 1 tanesi transfer edildi,kalan 3 tanesi için 2 gün daha bekledik ve hamdolsunki onlarda dondurulucak kalitedeydi.1 tane olsun kaliteli olsun,hiç kafana takma şimdi sen bunları.hep dua et bebeğin için.hadi güzel haberlerini bekliyoruz.:)
canım inan özelle,raporlunun tek farkı özellerin muayenesine ve bazen transferine erol hocanın girmesi.bende ilk başta özel yaptırmayı düşündüm ama ilk 2 tedavimi özel merkezde yaptırdığımız için bizi madden çok zorladı,o yüzden bunda rapor çıkarttım ve özel hastalardan hiçbir eksik muamele görmedim.ücretli olunca evet 2800 ödüyosun,durumuna görede ilaçlara 1500-2000 tl arası ödeme yapıyosun.ben raporla hastaneye 1000 ilaçlarada 2200 ödedim,ama raporlu olduğum için eczaneden 1600 liramı geri ödediler.
canım rahim filmi şuan için istemedilersede sen çektir elinde bulunsun,tepecik kadın doğum hastanesinde çekiyorlar ağrısız sızısız.
hepiniz inşallah emeklerinizin çabalarınızın karşılığını alırsınız,şimdiden geçmişler olsun kızlar.
canım sakin olmaya çalış stres yapmamaya çalış eminim çok zor bu aşamada stres yapmamak ama biliyorsun ki stres her şeyin düşmanıcanlar benim cuma sabah opu olmuştu dün aramışlardı 12 yumoştan 7 si döllenmiş ama 4 tanesi gelişme göstermişti.bugün yine aradılar o dört tane gelişmeye devam ediyormuş ve pazartesi 11 de transfer olacak bir sorun olmazsa dediler.olabilecek en kötü şey ne olabilir sizce?birde bu durumda bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecektir kaç hücreli olacak ? opu günü sayılıyormu sayılmıyormu???endişhe sardı iyice
canım hayırlı uğurlu olsun sanırım bugün transferin yapılmıştır.kaç hücreli bilmiyorum ama 3. gün embriyosu benimde aynı senin gibi olmuştu cuma toplanıp pazartesi transfer olmuştu.inşallah rabbim yüzünü güldürsünbu dönemi olabildiğince rahat geçirmeye çalış ...
canım benim transfer bugün yapıldı.3. gün 8 hücreli bir embriyo transferi oldu.kalan 3 taneden bir tanesi 1. kaliteye yaklaşmış 2. kalitedeyken diğer 2 tanesi hala 2. kalite.yarın tekrar arayacaklar gelişimi için.şimdi birtane bile olsa dondurtma işlemi yaptırsammı diye düşünüyorum yoksa negatif sonuç alırsam tedaviyi tekrar mı edeyim yine ilaç kullanarak?? inşallah olumlu sonuçlanır.
Ben kısa bir süredir bakamamıştım buraya. Bugün baktım ve transferin yapılmış. Ne güzel çabucak bitmiş. Umarım müjdeli haberlerini de alırız burdan. Ne zaman belli olacakmış sonuç??? Hastane yatışından bahsetmişsin yatırdılar mı yoksa eve mi gittin?? Birde ilk iğnelere başladıktan sonra kaç kere gittin hastaneye transfere kadar? İş yerinden kaç kere izin almak gerekir onu merak ettiğimden sordum :) (fazla sordum galiba, ama sen tecrübelisin artık :)) Bende geçen hafta rahim filmi sonucunu verdim yine konseye girecekmiş bu hafta sanırım arayıp söylerler ne karar verdiklerini. Hakkımızda hayırlısı olsun...
tolunay çok sevindim arkadaşım,hakkın da hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz,Allah yar ve yardımcın olsun......transfer günü neler yaptın nasıl geçti,ayrıntılı anlatırmısın ,
Ben kısa bir süredir bakamamıştım buraya. Bugün baktım ve transferin yapılmış. Ne güzel çabucak bitmiş. Umarım müjdeli haberlerini de alırız burdan. Ne zaman belli olacakmış sonuç??? Hastane yatışından bahsetmişsin yatırdılar mı yoksa eve mi gittin?? Birde ilk iğnelere başladıktan sonra kaç kere gittin hastaneye transfere kadar? İş yerinden kaç kere izin almak gerekir onu merak ettiğimden sordum :) (fazla sordum galiba, ama sen tecrübelisin artık :)) Bende geçen hafta rahim filmi sonucunu verdim yine konseye girecekmiş bu hafta sanırım arayıp söylerler ne karar verdiklerini. Hakkımızda hayırlısı olsun...
canım benim hayırlısı olsun bebişin..umarım iki hafta sonra bebeğinin seninle olduğunu görürsün..cooook mutlu oldum.inşallah olacak Allahın izniyle arkadaşım.öpüyorummm......
canım benim allah razı olsun inşallah bebeğim benim.ama sende artık harekete geç diyorum.yeter bukadar dinlendiğin hadi bakalım yavruuukalk kalk kalk kalk kalk kalk kalk kalk kalk hadi hadi hadi hadi hadi bekletme bebişleri
canım kesin bu hafta ararlar beni aramaları haftasonu dahil 4 gün sonrasıydıhayırlı olsun allah kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah
hehe inşallah canım, iki tüp arasındaki zamanaşımını bekliyorum yani en az üç ay :)) zaten şubat mart bana uyar.öpüyorum seninkine bir arkadaş gelsin dimi ama..öpüyorum çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?