- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
tolunaycım kafam karıstı sımdı septum dedıgın yapısıklıkmı bana tıkanıklık deılde yapısıklık olabılır dedıler kesın tanı ıcın lap yapılcakmıs tıkanıklık zaten mıkrocerrahi ile acılabılıomus lap ile olcak sey deılama bir gerçek var ki yapışıklıklar gebeliğe engel olabiliyor canım.bende de vardı alındılar.ayrıca septum vardı rahimde.o da temizlendi.sadece tüplerimin biri tamamen kapalı idi ona birşey yapamadılar.diğerinde geçiş vardı daha da açıldı diyorlar ama ben tüplerime müdahele edildiğinden bile şüpheliyim.çünki hoca ikisi de açıldı demişti oysa ki biri hala kapalıydı üstelik bunu söyleyen ameliyatı yapan hocaydı ege de...benim diyeceğim eğer tüp sorununuz varsa yani tıkanıklık olarak kesinlikle ameliyat olmayın ama septum yapışıklık olayları giderilmesi gerekiyor...
tolunaycım kafam karıstı sımdı septum dedıgın yapısıklıkmı bana tıkanıklık deılde yapısıklık olabılır dedıler kesın tanı ıcın lap yapılcakmıs tıkanıklık zaten mıkrocerrahi ile acılabılıomus lap ile olcak sey deıl
canım benim belirti aramaaaaaa nolursun, ayzanın dediğine kesinlikle katılıyorum, bol bol dua et ve başka yönlere dikkatini ver ve stressten de uzak dur, kayınvalide gibi etmenlerden de kendini sakın :)))))))))) ziraa moral yerine seni üzebiliyorlar..öpüyorum..
canım benim 3 ay dedi dr erol bey, zaten dinlendirmek lazım, bir sürü ilaç vs aldık, napalım ben şubat mart gibi düşünüyorum, şubattaki adetimle yani.kısmet tabi.......ege de yaptırırım yine sanırım..
selam meliscim nasılsın,sana nacizane önerim kendini ruhen ve bedenen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır ikinci denemeni,ben ilk aşılamamı 2010 haziranda,ilk tüp bebeğimi 2011 şubatta,ikinci tüp bebeğimide 2011 eylülde yaptırdım.çünkü hem ruhen hem bedenen çok yıpranmıştım,ne zamanki tekrar kaldırabileceğime inandım o zaman başladım.birde eğer duanın gücüne inanıyosanız deneyin derim.ben 41 gün aralıksız yasin ve meryem suresi,sonra tefriciye okudum sürekli.duanın gücünün tüm ilaçlardan daha etkili olduğuna inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tolunaycım kafam karıstı sımdı septum dedıgın yapısıklıkmı bana tıkanıklık deılde yapısıklık olabılır dedıler kesın tanı ıcın lap yapılcakmıs tıkanıklık zaten mıkrocerrahi ile acılabılıomus lap ile olcak sey deıl
canım laparoskopi ve histeroskopinin amacı bölgeye girdikten sonra orada bulunan sorunları halledebilmek.yani bu ameliyatla rahim bile alıyorlar polip kist tedavisi yapabiliyorlar şekil bozukluklarını düzeltebiliyorlar.şu anda bu sistemle başbakanın bile bağırsağının 20 cm ini kesip aldılar...çok kapsamlı konforlu bir ameliyat çeşidi olarak revaçta.
canım septum rahim içinde perde oluyor.yapışıklık ayrı birşey.bende ikisi de vardı çok şükürüzerine birde tüp tıkanıklığı.neyse tıkanıklık dışında bir problemim yok çok şükür.
benim transferin 4. günü bugün ve belimde ağrı batmalar kasıkta ağrılar ve en önemlisi bir iki damla çamaşırımda kan gördüm.artı afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silmekle kağıda çok açık pembe gibi bir şey geldi iki üç kerede. böyle birşey yaşayan varmı lütfen yorumlar((((
benim transferin 4. günü bugün ve belimde ağrı batmalar kasıkta ağrılar ve en önemlisi bir iki damla çamaşırımda kan gördüm.artı afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silmekle kağıda çok açık pembe gibi bir şey geldi iki üç kerede. böyle birşey yaşayan varmı lütfen yorumlar((((
yerleşme kanaması olma ihtimalini unutma canım, ancak yine de kendinde belirti aramamaya çalış...herkesin bedeni farklı tepkime veriyor...sakinliğini koru, ne zaman senin testin
selam canım benim, kesinlikle sana katılıyorum bu iş ruhen rahatlamakla olan bir şey, kesinlikle haklısın canım kardeşim, bir de gerçekten bu nasip kısmet işi, Rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş..inşallah canım benim her şey gönlümüzce olur, bu arada sen de inşallah iyisindir bebişinle, ben şimdilik şubat adetiyle diyorum ama çok şükür bakalım Allahtan bir sorun çıkmaz da olursa kendiliğinden olsun be güzelim :)
kızlar hepinize iyi akşamlar,inşallah keyifleriniz iyidir,tolunay canım sakın panik yapma ben senin için iyi düşünüyorum bak gör bebeğin seninle ,bunlar bebeğinin annesine tutunmak için verdiği çabalar,artık bir anne adayısın keyfine bak canım
günü zamanı var canım herşeyin,Allah'ım sana ve tüm isteyenlere daha fazla aratmasın.15.haftamıza girdik ama gel bana sor nasıl geçti diye,bi oh dedirtme bu doktorlar bana ama ben inatla herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.evladımı Rabbime emanet ettim gerisi fasa fiso.
TOLUNAYCIM crinone jel kullanıyomusun canım,eğe jel kullanıyosan oda tahrişe sebep oluyo,belki o bi kaç damla kanın sebebi budur ama sen yinede merkezi bi ara rahatlat kendini canım,önemli bişi yoktur inşallah.
canım crinone kullanıyorum ama özellikle de akşamları oluyor iki gündür hafif pembe pembe geliyor bugün hastaneyi aradım ama önce reglin geliyordur dedi.bende normal gelmesi gereken zamanın 5 ocak olması gerektiğini söyledim sonra da bana normal endişhe etmeyin dedi ama benim içim hiç rahat değil.biraz savsakladılar gibi geldi.cumartesi de oradalar mı acaba ben yarın gitmeyi düşünüyorum eşime söylemek istemedim ama iç im içimi yiyince yarın hastaneye gidelim çok önemli değil ama bir konuşayım dedim.üzüldü biraz yapacak birşey yok cok üzülüyorum.....
kızzlarrrrrr nasılsınız umarım herkez ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?