Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

dün gittim hastaneye...reglın 2.gunuydu..muayene ettıler cok cok canım yandı agrımı arttırdı hala agrıyor hatta((
4 tane yumurta gozlemledıler...5 gunluk ıgne verıldı cuma gunu yanı 5.gun gıdıcem sabah 8.30 da yumurta kontrolu yapılacak ...umarım yeterınce gelısmıstır bu ıgnelerde kendın yaparsın dedılerde asla yapamamkı ben...öffff ben bu ısı sevmedım,,

Canım benim ne diyeyim kimse sevmedi bu işi ama napacaksın, inşallah canım hayırlısı olur.Bir adım daha yaklaşmışsın bebeğine :)) darısı bizeeeeeee

ben de dün itibariyle başladım.. zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün ege'deydim ben de.. daha tahlillerle uğraşıyorum. :26:

bu ıgne benım gobegımı sertlestırdı ya... 4-5 yumurta olutugunu soledı bu arada ısrarlı sorularıma cevap olarak bu verılen ıgneyle o yumurtalar cogalacakmıs bende sanıyorumku o 5 yumurta kalıtelkı hale gelcek meger sayı olarak cogalıomus...

Canım eşinin sperm sayısı kaç.Bu aşılama sayı ile alakalı değil mi, 5 milyonun altı mesela tüp bebek tedavisine başlatılıyor ya .sizin sorununuz tam olarak neydi tatlımm, neden 2 aşılama 1 tüp onu merak ettim.

canım sperm sayısı 72 mılyon...sorun yapısal bozukluktu ılac verdıler 2 ay sonra gel dedıler fakat beklenmeden asılama kararı cıktı...bıde 2.asılama gerekırse hemen devamında yapılcak bekleme yapılmayacak cunku ben ayrıca endometrıozıst hastasıyım.2 kez amelıyat oldum beklemek demek kıstın tekrar olusması demek belkıde bundan acele davrandılar...

evet canım biraz sertleşiyor göbüş, bide ben bi kez damara denk getirmişim galiba morartmıştım...:)

karafeslegen cok tesekkurler...sen hamılemısın yada bebegın mı var?

evet canım çok şükür hamileyim, bende egede yaptırmıştım.çok şükür ilk denemede hamile olduğumu öğrendim...rabbim sizede nasip etsin..amin.

evet canım çok şükür hamileyim, bende egede yaptırmıştım.çok şükür ilk denemede hamile olduğumu öğrendim...rabbim sizede nasip etsin..amin.[/QUOTE]

SÜPER COK SEVINDIM....ASILAMAMI TUP BEBEKMI PEKI SENINKI?BIDE GEBELIKTEDE DR KONTROLUNE ORAYA MI GIDIYORSUN? VE NE KADARLIK HAMILESIN?

Anladım canım çok geçmiş olsun.Aşılamanın şansı %20 , tüp te %25 imiş normal bir gebelik ise zaten %30 imiş.inşallah ilk denemende tutar.canım bu güzel hayırlı aylarda..hamile kal da bize de dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş..
Maşallah demek istedim sayınıza canım bizim sayı binlerde , şekil ve hareketi ise %0 benim ise çok şükür sorunum yok.Benim aşılama pek olacağını sanmıyorum direkt tüp yapılır bize . Hayırlısı..

Canım sen tüp bebek mi yaptırdın..Canım ya sana sormak istediğim kaç günde bir gidiliyor ben çalışıyorum da kimseye de söylemek istemiyorum.ne kadar günde bitiyor tüm işlemler bana özelden de yazabilirsin sağol şimdiden

Kıyamam...olur ınsallah umıtsızlıge kapılma kara feslegene sordugun soruya cevaben ; bu ıgnelerden sonra cok cagırıolar hem sabah hem oglen acıklaman onemlı olmalıkı sana ızın verılsın baska turlu vermelerı zor olur canım..bu hafta hem p.tesı hemde cuma gunu benı sabah 8,30 da bırde oglen 13.00 de cagırdılar ısımız 15 .00 gıbı bıttı haftada 2 gun ızın yanı en az..

meliscim benim direk tüp bebek oldu,arkadaşında dediği gibi benide 2 kere çağırdılar,2. gidişimde yumurta toplama işlemi için gün verdiler zaten... aslında senelik iznin hakkın falan varsa o zamana denk getirirsen iznini senin için daha stressiz geçer...bide izin derdine düşmezsin en azından...hakkında hayırlısı

evet canım çok şükür hamileyim, bende egede yaptırmıştım.çok şükür ilk denemede hamile olduğumu öğrendim...rabbim sizede nasip etsin..amin.

SÜPER COK SEVINDIM....ASILAMAMI TUP BEBEKMI PEKI SENINKI?BIDE GEBELIKTEDE DR KONTROLUNE ORAYA MI GIDIYORSUN? VE NE KADARLIK HAMILESIN?[/QUOTE]

canım benim daha önce dışarıda biri özel biri raporlu olarak yaptırdığım 2 aşılamam vardı, egeye başvurumda bütün evraklarıda götürdüm..bana direk tüp bebek uyguladılar...kontrollerede dışarıda devam ediyorum...6 haftalıktı bebeğimin kalp atışları görüldü.o aşamadan sonra artık buraya devam etmiyorsunuz dediler...şimdi 20 haftalık hamileyim, yarısını bitirdik..hayırlısıyla bi kızımız olucak...rabbim sanada nasip etsin, su gibi akıp gitsin tedavi sürecin ve olumlu sonucu al sende hayırlısıyla moralini hep yüksek tut...

Teşekkürler canım ben de yıllık iznime getirmeye çalışacağım.stresi ayrı bir dert zaten.yani ortalama yumurta toplama ve transfer 2 ayrı gün..bir hafta sürer sanırım.doğru anladım sanırım benim 10 günüm var yıllık iznimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…