- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.721
3.aşılamam ve yine negatif.HCG sonucum 2( şu HCG değeri bi yüksek çıksın çerçeveletip asacam o kağıdı.ha birde çift çizgiyi göreceğim gebelik testini saklıcam ömür boyu...
ne desek boş biliyorum ama her şey unutuluyor.sonra yeniden başlıyorsun.moral çok önemli.moralini yüksek tut canım.inşallah bundan sonraki ilk denemende hamile kalırsın.
3.aşılamam ve yine negatif.HCG sonucum 2( şu HCG değeri bi yüksek çıksın çerçeveletip asacam o kağıdı.ha birde çift çizgiyi göreceğim gebelik testini saklıcam ömür boyu...
kızlar ben ilk kez gidicem arıyorum numara cevap vermio 2 gündür genelde ilk dosya acımı cuma mı oluo
dosya açımı için bile randevesuz almıyorlar arkadaşım
sabah çok yoğunluk oluyorlar
istersen öğleden sonra bi dene
sürekli arıyorum acan yok 2 gündür acaba yanlıs no mu arıyorum ben biliomusun numarasını
sürekli arıyorum acan yok 2 gündür acaba yanlıs no mu arıyorum ben biliomusun numarasını
tamam aldım randevumu kızlar şimdi neler yapılcak bana detaylı anlatırmısınız ben calısıyorum eşimde calısıo cok uzun sürermi ilk gün ne işlemler yapılcak bana ve eşime cok soru sordum ama siz tecrübelisinizz
tamam aldım randevumu kızlar şimdi neler yapılcak bana detaylı anlatırmısınız ben calısıyorum eşimde calısıo cok uzun sürermi ilk gün ne işlemler yapılcak bana ve eşime cok soru sordum ama siz tecrübelisinizz
2 fotograf
100 tl
nufus fotokopileriniz
ayrıca nufus kayıt örnekleriniz
onlar size bir belge vericek ,birlikte doldurucaksınız
ücreti verdikleri hesap numarasına yatırıcaksınız
bir belge vericekler,aile hekimine imzalatacaksınız
nufus kayıt örneğinide onunla beraber verebilirsin
evraklarının tamamını dosyana eklemeden konseye girmez ve
tedavi şekli belirlenmez..
hayırlı olsun arkadaşım
bana eşinle gel sperm vercek vs dediler heralde gittigimiz gün olur onlar
evet yogunluk olmazsa o gün alırlar
3 günlük bi perhizde olmalı
hayırlısı bakalım artık inş hayırlı olur bende pco var 2 kere kimyasal düşük yaşadım eşimde sorun yok bakalım artık kilo var işte o da olmasaaaaaaaaaa
aynı ben
2 kimyasal gebelik yaşadım,kilomda güzel,eşimin sperlerindede sorun yok
aynı ben
kac kilosun bacum bende kan pıhtısı cıktı ondan olmus düşükler senin nedeni bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?