Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

haha ben söyliyim boy 175 kilo 86:d kan pıhtısından düştü benimkiler ilac kulandım simdi normal seviyede inş hayırlısıyla dogurcaz bizde 1 ay cok uzun ya ege de işlemler böyle mi hep

kızlar merhaba transferime 1 hafta kaldı beni heyecan bastı.ilaçlar biraz halsizleştirdi uzanıyorum sürekli,inşallah tutar bu sefer.size bir sorum olacak ege üniversitesi transferden sonra kaç gün rapor veriyor?tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum...

tecrübeli arkadaş diyerek sanırım beni kastettin :) 20 gün veriyorlar canım, heyet raporu veriyorlar. bir de bu transferden sonra değil yumurta toplandığı gün raporun başlıyor, çünkü asıl ağrı o zaman oluyor, istirahat o zaman başlıyor tatlım. beni sorarsan 10 iş günü izin kullandım. 4 gün de hafta sonraları 14 gün dinlendim. transferden sonra 11. günümde kan testinde hayırlı sonucu alınca ertesi gün okula başladım. senin keyfine kalmış artık 20 günün.. yada inşallah güzel sağlığına...

naturelcimmmmmmmm unututun bizi anlat nasıl gidiyor neler yapıyorsun neler hissediyorsun neler değişti hayatında?bu arada y,ne süper bilgilerle donattın beni
20 günü kullanmayı düşünüyorum.
hep yattın mı nasıl zaman geçirdin transferden sonra anlatır mısın cnm

özledim seni soru yağmuruna tutmayı:)

canım bende şişlik olmuştu biraz, kasıklarım falan ağırmıştı. yani yumurta toplarken hiç canım yanmadı, tranferde de öyle ama sonrasında dediğim gibi ağrılarım oldu biraz. yaklaşık üç gün falan yattım, oturma odasına yatak yapmıştık hep yattım 3 gün. sonra sonra ayaklandım. ama halen evi ben süpürmüyorum canım, arabayla okula gidip geliyoruz. ayaklarımı kaldırmadan uzanabileceğim yere uzanıyorum. 1-2 kiloya kadar kaldırıyorum. hergün küçük sütlerden 1 tane, bir haşlanmış yumurta, bir avuç ceviz, kayısı ya da hurma yada incir yiyorum hergün. gerisi yemek olarak evde ne varsa onu yiyorum. ben salata çok sevdiğim için bolca yeşillik alıp salata yapıyoruz hemen hergün, özellikle marulu severim. kahve maydanoz ve bitki çayları hiç içmedim. şuaralar çok hastayım ağrı kesici de içmedim
mide bulantım aş ermem yok maşallah. sadece biraz batmalar ve kramplar var ani hareketlerde. yatakta dönerken bile oluyor. sağımda oluyo batma en çok. hiç bırakmadığım bir şey daha var, yasini şerif, fetih ve meryem suresi. ağrım olduğunda Ya Şafiler çekiyorum ovalayarak. işte böyle. aklıma gelen herşeyi anlattım canım. darısı sana inşallah ve tüm isteyenlere...

Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

Doktor Erol Tavmergen'e özel muayeneye gidip Ege Universitesin'de tüp bebek yaptıranlar var ise süreç ile ilgili bilgi verebilir mi?

Şimdiden teşekkürler,

bu ay ara verip mayısta tüp bebek dedi.. bu arada da rapor için gerekenleri yapıcakmışız..seninde testlerinin sonucu çıkar ve bi dahakinde bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah

tebrik ederim destinacım hemen başlama cesareti gösterdiğin için. maşallah sana. inşallah Allah emeklerinin karşılığını bu defa hayırlısıyla verir inşallah...

canım 3 gün kaldı senin kontrole. hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize, herşey yolundadır...

salı günü transfer güünm çok heyecanlıyım.biraz da öralim bozuk.verieln ilaçlardan birini kullanmayı unuttum.bir doz eksik kullandım.inşallah bir aksilik çıkmaz.salı günü de bebişim bana tutunur inşallah.sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor?

ben de 2 mayıs perşembe kontrolüm var. bişey olmaz inşallah ben ne zaman ilaç kullansam unutmadığım hiç olmamıştır :) Allah kerim artık. bir çok kişi de bizim gibidir eminim. benim de çok moralim bozuk. papağanımı kaybettim dün gece. üzülmeyim desem de ağladım durdum. herşey yaptım ama olmadı..... hala içim yanıyo....resmen çocuğumuz gibi olmuştu... Ne diyim Rabbim daha büyük bişey vermesin...

....bende egede tüp bebek yaptıranlardanım ama 10 gün önce talihsiz bir olay yaşadık.kasım 2012 de embriyo transferi yapılmıştı egede.ilk transferde bebişim tutundu.fakat serviks yetmezliğine bağlı olarak 21.haftada bebeğimi kaybettim.çünkü fark edilmedi rahim ağzı açılmış ve kese vajene kadar inmiş 2 günlük bir akıntı şikayetiyle kadın doğumcuma gittim.fakat rahim ağzı açıldığı için dikiş atıldı ama çok geç kalınmıştı tabiki 4 gün hastane yatışından sonra eve çıktım bu sefer suyum gelmeye başladı.sonuş olarak amniyos sıvısı sızdığı için sürekli bebeğim susuz kaldı ve normal doğum yoluyla alınmak zorunda kaldı.kıyamam son ana kadar kalp atışları vardı..çok zor bir dönem geçiriyorum.ona bu kadar yaklaşmışken kavuşamadan tekrar kaybettim.rabbim herşeyin hayırlısı versin herşey Allahtan sonuçta verende o alanda o..geçen hafta egeyi aradım.tekrar transfer için ne zaman gelebiliriz diye hoca dosyamı değerlendirmemiş heyecenle bekliyorum tekrar geleceğim günü..bu arada bişey soramk istiyorum.8 haftaya kadar galiba tüp bebek takip ediyormuş 2 aydan sonra kendi kadın doğumcumuza yönlendiriyorlar galiba yanlış anlamadıysam..peki mesela nazan ege hanımın özel hastası olsam yine ordamı takip ediliyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar..??

belki bebişlerin alerji olacaklardı o kuş yüüznden allah bizim için hayırlı olanı veriyor üzme kendini bebişlerini düşün.yarın transferim var dua et embriyolar gelişim göstersin

Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım.tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah

sonraki adette tüpe başlanacak. rapor içinde gerekenleri dosyaya eklettik ve rapor çıkartacaklarını söylediler.şimdi aradım rapor çıktımı,yapacağımız başka bişey varmı diye ve rapor için başvurumuzun görünmediğini söyledi sekreterlik.hemşirelerede ulaşılamıyo hep meşgul.10 gün sonra adet olucam bi sıkıntı olurmuki ne kadar sürede çıkıyo rapor ???

arkadaşım sen bi hastaneye git bence. hangi hemşireye ne verdiysen hatırlarsın. tek tek söyle. zaman kaybetme bir dahaki aya sarkıtabilirler dikkatsizlikleri yüzünden..

merak ediyorum seni canım nerdesin ne yaptın bir ihtiyacın varmı? transfer oldu mu Allahın izniyle? nete girdiğinde hemen cevap yaz habersiz bırakma bizi. inşallah herşey yolunda gitmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…