- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.741
söylemem söylemem kilomu
Düşüklerin nedeni için ege hnm 2 tane test verdi
biri tronbosit testi diğeride genetik testi..
6 mayısa randevumuz var,kan vericez
1 ay sonrada belli olurmuş sonuçları
sen kaç haftalıkken düşürdün bebeklerini
destinacım ege hanım ne dedi,tedavinin devami için?
kızlar merhaba transferime 1 hafta kaldı beni heyecan bastı.ilaçlar biraz halsizleştirdi uzanıyorum sürekli,inşallah tutar bu sefer.size bir sorum olacak ege üniversitesi transferden sonra kaç gün rapor veriyor?tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum...
tecrübeli arkadaş diyerek sanırım beni kastettin :) 20 gün veriyorlar canım, heyet raporu veriyorlar. bir de bu transferden sonra değil yumurta toplandığı gün raporun başlıyor, çünkü asıl ağrı o zaman oluyor, istirahat o zaman başlıyor tatlım. beni sorarsan 10 iş günü izin kullandım. 4 gün de hafta sonraları 14 gün dinlendim. transferden sonra 11. günümde kan testinde hayırlı sonucu alınca ertesi gün okula başladım. senin keyfine kalmış artık 20 günün.. yada inşallah güzel sağlığına...
naturelcimmmmmmmm unututun bizianlat nasıl gidiyor neler yapıyorsun neler hissediyorsun neler değişti hayatında?bu arada y,ne süper bilgilerle donattın beni
20 günü kullanmayı düşünüyorum.
hep yattın mı nasıl zaman geçirdin transferden sonra anlatır mısın cnm
naturelcimmmmmmmm unututun bizianlat nasıl gidiyor neler yapıyorsun neler hissediyorsun neler değişti hayatında?bu arada y,ne süper bilgilerle donattın beni
20 günü kullanmayı düşünüyorum.
hep yattın mı nasıl zaman geçirdin transferden sonra anlatır mısın cnm
bu ay ara verip mayısta tüp bebek dedi.. bu arada da rapor için gerekenleri yapıcakmışız..seninde testlerinin sonucu çıkar ve bi dahakinde bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah
bu ay ara verip mayısta tüp bebek dedi.. bu arada da rapor için gerekenleri yapıcakmışız..seninde testlerinin sonucu çıkar ve bi dahakinde bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah
canım 3 gün kaldı senin kontrole. hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize, herşey yolundadır...
salı günü transfer güünm çok heyecanlıyım.biraz da öralim bozuk.verieln ilaçlardan birini kullanmayı unuttum.bir doz eksik kullandım.inşallah bir aksilik çıkmaz.salı günü de bebişim bana tutunur inşallah.sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor?
ben de 2 mayıs perşembe kontrolüm var. bişey olmaz inşallah ben ne zaman ilaç kullansam unutmadığım hiç olmamıştır :) Allah kerim artık. bir çok kişi de bizim gibidir eminim. benim de çok moralim bozuk. papağanımı kaybettim dün gece. üzülmeyim desem de ağladım durdum. herşey yaptım ama olmadı..... hala içim yanıyo....resmen çocuğumuz gibi olmuştu... Ne diyim Rabbim daha büyük bişey vermesin...
....bende egede tüp bebek yaptıranlardanım ama 10 gün önce talihsiz bir olay yaşadık.kasım 2012 de embriyo transferi yapılmıştı egede.ilk transferde bebişim tutundu.fakat serviks yetmezliğine bağlı olarak 21.haftada bebeğimi kaybettim.çünkü fark edilmedi rahim ağzı açılmış ve kese vajene kadar inmiş 2 günlük bir akıntı şikayetiyle kadın doğumcuma gittim.fakat rahim ağzı açıldığı için dikiş atıldı ama çok geç kalınmıştı tabiki 4 gün hastane yatışından sonra eve çıktım bu sefer suyum gelmeye başladı.sonuş olarak amniyos sıvısı sızdığı için sürekli bebeğim susuz kaldı ve normal doğum yoluyla alınmak zorunda kaldı.kıyamam son ana kadar kalp atışları vardı..çok zor bir dönem geçiriyorum.ona bu kadar yaklaşmışken kavuşamadan tekrar kaybettim.rabbim herşeyin hayırlısı versin herşey Allahtan sonuçta verende o alanda o..geçen hafta egeyi aradım.tekrar transfer için ne zaman gelebiliriz diye hoca dosyamı değerlendirmemiş heyecenle bekliyorum tekrar geleceğim günü..bu arada bişey soramk istiyorum.8 haftaya kadar galiba tüp bebek takip ediyormuş 2 aydan sonra kendi kadın doğumcumuza yönlendiriyorlar galiba yanlış anlamadıysam..peki mesela nazan ege hanımın özel hastası olsam yine ordamı takip ediliyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar..??
sonraki adette tüpe başlanacak. rapor içinde gerekenleri dosyaya eklettik ve rapor çıkartacaklarını söylediler.şimdi aradım rapor çıktımı,yapacağımız başka bişey varmı diye ve rapor için başvurumuzun görünmediğini söyledi sekreterlik.hemşirelerede ulaşılamıyo hep meşgul.10 gün sonra adet olucam bi sıkıntı olurmuki ne kadar sürede çıkıyo rapor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?