Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ben devlet hastanesinden aldım dahiliye bölümünden herkes vermiyor doğru bana denk geldi aldım.sağlık ocagından almaya çalış aile hekiminden ama kan tahlili istiyorlar benden 3 yada 4 tüp kan aldılar.sonra rapor hazırlaı doktor olmazsa sen başka devlet hastanesinede sor mutlaka alırsın.

dün başladık tüp iğnelerine.225 gonal f kullanıcam.önce kullananlar iğne ücretiniz toplam ne kadar tuttu merak ettim.birde 35 yaş altına 2 embryo koyulmuyormuş kesin öylemi bilgisi olan varmı

dün başladık tüp iğnelerine.225 gonal f kullanıcam.önce kullananlar iğne ücretiniz toplam ne kadar tuttu merak ettim.birde 35 yaş altına 2 embryo koyulmuyormuş kesin öylemi bilgisi olan varmı

destinacım hayırlı uğurlu olsun. ben puregon kullanmıştım, senin iğnenin fiyatını bilmiyorum. yumurtaların büyümesine göre ücretin değişir. sanıyorum 600 civarlarında bişey çıkar. 35in altına devlet tek koyma şartı getirmiş, devlet hastanelerinde. çünkü en sağlıklısıymış. ama bir kaç deneme yapmışsındır tutmamıştır, yada sağlık problemin çoktur o zaman sanıyorum iki konuyormuş.

aile hekimine gideyim bakalım oraya gitmemiştim inşallah olur. sen hangi hastaneye gidipte aldın.benim endokrin bölümünede gitmem lazım o da en yakın balıkesirde ne yapıcam bilmiyorum birde sabah gidip sıra alıyorsun telefonda vermiyorlar. işimiz zor sen raporu almıssız çok sürmez herhalde işlemin bizim daha en bası bir kere gittik egeye daha.

ne olacagız suan bende bilmiyorum benim eşimde sperm çıkışı yok tıkalı olabilir dediler mikro tese olacak büyük ihtimal direk tüp bebek bölümüne gittik biz işte eşimden benden tahlilller istediler eşimden genetik tahlillleri falan istedeiler onları tamamlayıp tekrar gidicez onlar bize ne derse o yolda ilerleyeceğiz.daha çok basındayız tedavinin.

canım ben oturduğum yerdeki devlet hastanesinden dahiliye bölümümden aldım.benimki tüp bebek yapılmasına engel yoktur diye çıkan bir rapor.bir ggünde aldım.ege üniversitesine gittim tekrar 2 haftaya tüp bebek raporunuz çıkar dedi 2 hafta oldu. buğün arıcam.ben..

inşallah hakkınızda hayırlısı olur. kaç yıllık evlisiniz ne kadardır ugrasıyorsunuz bebek için.

inşallah hakkınızda hayırlısı olur. kaç yıllık evlisiniz ne kadardır ugrasıyorsunuz bebek için.

ben 5 yıllık evliyim 2 3 senedir uğraşıyorum 35 yaşındayım .sebepsiz infertilete teşhisi kondu bizi.3 aşılama yaptırdık negatif malesef.şimdi tüp bebeğe sevk edildim.1 temmuza randevu verdiler bakalım hayırlısı...

canım bak senin durumunda olan birini daha tanıyorum. hastanede denk gelmiştik. beraber tüp bebeğe başladık. onun da eşinde sperm yokmuş, kök hücereden almışlar. ikinci denemesiymiş. 10yada 15 yıllık evliler. çok yıpranmışlardı. Çok destek olduk birbirimize, çok dua ettik. sana sonucu söyliyim. beraber gidiyoruz, ikimizinde 2buçuk aylık. ama senin yazıyı tekrar okudum da seninki belki cerrahi müdahaleyle tıkalı olan kanalı açabilirler değilmi?yani sperm olmaması sorunu değildir. kaç yıllık evlisiniz yaş kaç??

kızlar benim de yumurtalarım toplandı.. 5 tane embriyom oluşmuş :) yarın ya da diğer gün çağırırlarmış transfere... gülnaz hanım topladı bakalım kim transfer edecek :)

bize doktorun dediğine göre tıkalılıga bağlı dedi tıkalılıgın durumuna göre cerrahi müdahalle ile açılıp normal yollada olabilir. ama kesin bişey yok açıldıgında kesin sperm gelirmi ne olur bilmiyoruz.genetik tahlilleri istediler bürü temiz çıktı diğerini bekliyoruz. herşey normal şuana kadar biz 3 yıllık evliyiz 24 yasındayız ikimizde erken davrandık çok şukurki 1,5yıldır ugrasıyoruz son çare egeye geldik

kızlar bizede sebepsiz infertilete teşhisi kondu.sorun yok ama olmuyor.3 aşılama negatif puregon iğne günde 75 ml 5 gün kullandım aşılamada hiç bir sorun yok ikimizdede 1 temmuza randevu verdiler tüp bebekten.bu durumda olun arkadaşlar varmı?şansımız ne kadardır acaba tüp bebekte.birde doktorlardan nasıl özel randevu alcaz bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?teşekkürler...

merhaba, size verilen randevu saatinde gidiniz.. ilkkez gidilecek değilmi? ilk kayıtta 100tl dosya acılımı para yatıracaksınız ziraate (hastanenın bahcesınde var) sonra size alltan muayene edecekler ..smear testi istenecek..eşinizden sprem testi istenecek bunlar için size 20 kadar sure tanınacak..bundan sonra sizden istenilen dosya-tahlıl tam sa size biz sizi arıycaz deselerde sakıınn beklemeyın... ilk adet oldgunuz zaman hemen hemşireyı arayın(size ulaşılması için 2 tane hemşirenın tlf nosu verılcek) benden demesi 1 ayım boşuna gitti

bu sureclerden sonra..durumunuz neticesiyleee ordaki doktorlar bakıyorlar sırayla...

evet tüp bebek bölümüne ilk gidişim olcak.raporum hazır.infertieteden sevk edildim.acaba elimdeki tahlil sonuçları geçerli olurmu ki?yoksa en baştan mı başlarlar...rahim filmim 1,5 yıloldu ama diğer tahlillerim 6 ay oldu. teşekkürler..Allah hepimize yardımcı olsun.

yok tekrar istemezler canım.. siz temmuzdaydı randevunuz demi? bakarlar herşey tam bir sonrakı adet tarıhınde arayın bızı derler..

fiyat olarakta ilk gorusmede soylerler zaten..şu kadar getırın vs. diye ama iğnelere başlayacagın zaman 1000tl hemen yatırıyormusun (sizin normak tüp bebek dimi benım durumum biraz farklıda)

evet canım tüp bebek ilk defa.daha önce yazdığım gibi 3 aşılama oldu.sebepsiz infertilete bakalım Allah yardımcımız olsun.siziz sorun neydi neydi acaba?

kızlar mucizem gerçekleşti!!! ilk denememdi hala çok şaşkınım. Allahım dileyen herkese nasip etsin...
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.transferden sonra kaçıncı gün öğrendiniz sonucu.birde süreç nasıl geçti yazabilirmisiniz..benimde 2-3 güne toplanacak yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…