- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.881
20.nde adet olcam 18 gibi aramayı düşünüyorum birde rahim filmimi hazırlayımmı çektireyimmi tekrar karasız kaldım.bizim ki sebepsiz infertilite.
benim dna m da bozukluk var ben 47xxx mozikliyim..
siz bilirsiniz , ben sonradan aa şu da yok mesela 2 ay sonraya gelin demesinler diye çektirdim(tüplerimin açık olduğunu bile bile hemdeee)..herşeyimi tam yaptırdım dosyamda .
ben doğal yolla hamile kalabiliyorum ancak dna mdaki bozuklukktan dolayı bebeklerim düşüyor.. bu nedenle pgtli tüp bebk yaptıracağım..
merhabalar..buğün aradaım ege üniversitesini doktorun tatilde olduğunu konseyden dosyanın çıkmadını sölediler..onlar arıyacakmış beni ne kadar beklicem daha(
merhaba arkadaşlar. ege üniversitesinde özel yani paralı olarak yapıyorlarmı? ben rapor alamıyorum çünki
slm arkadaşlar bende eylül ayında tüp b. düşünüyorum ege üvt tepecik dogum evi arasında kararsız kaldım tepecikde 2 başarısız aşılamam var ama dr ahmet bey çok memnudum birde ege ünvt anestisiz yumurta topluyolarmış ve çok acılıymış diye ukudum yeni yaptıranlan yardım edermisinir raporla ilaçlarla birlikte nekadar ödeme yaptınız tel.2.000tl dediler
slm arkadaşlar bende yaklaşık 2 ayönce simirnada başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdim hala toparlamaya çalışıyorum , ama artık simirnada düşünmüyorom bende tepecikle ege ünüveritesi arasında gidip geliyorum bende yumurta toplanırken anestezi yapılmadığını duydum ege ünüversitesinde oyüzden bu iki merkez arasında gidip geliorum arakdaşlar hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz bu konuda yardımı olursanız sevinirim...
mrb arkadaşlar bende egeden randevu aldım 1 ekim randevu günüm gelirken yanımda getirmemi istediklerini söylediler
-vukuatlı nufüs kayıt örneği
-ssk hizmet dökümü
-1 er adet fotoğraf
-daha önce yapılan tetkikler
-3 günlük cinsel perhiz yapacakmış eşim bide.
ama bunlar haricinde neler götürmem gerekli çok eksiğim olmasın gitmeden önce
şimididen çok teşekkürler herkese...
bendende bunları istediler.ama önemli olan aramaları beni halaaa arayan yok.konseye gircek dosyan ondan sonra ne diyecekler bilmiyorum.şimdi bunlar kafi..eşinin fotorafını unutma...Allah yardımcımız olsungeç arıyolar..
bendende bunları istediler.ama önemli olan aramaları beni halaaa arayan yok.konseye gircek dosyan ondan sonra ne diyecekler bilmiyorum.şimdi bunlar kafi..eşinin fotorafını unutma...Allah yardımcımız olsungeç arıyolar..
evraklarımı 1 temmuzda teslim ettim.aradım 1 ay sonra ama konseyden çıkmadı daha dosyan dediler..birde dok.tatildeymiş.p.tesi tekrar arıcam.
Ne bitmez izinleri varmış ben de bekliyorum. Devlet memuruyum Sökeden gelip gidiyorum. Ben 28 kasımda en alt kattan başladım poliklinikten, sonra infertilite bölümünde tetkiklerim başladı en son rahim filmi çekildi laproskopi dediler (Eşimde sorun yok ona da baktılar tabiiki) 15 mayıs laproskopi oldum. Sonrasında tüpler kapalı tüp bebek öneriyoruz dediler. ben Laproskopi sonrası hastaneden çıkmadan randevumu aldım. 28 Haziranda tüp bebek bölümüne müracaat ettik. 100 tl evraklar vs.. Sonra beklemeye başladık konseyi.. Neyse dayanamadım aradım 2 hafta önce. Adet olunca ilk günü ara dediler. bugün oldum aradım doktorumuz rahim filmi istiyor dediler. rahim filmim çekilmişti dedim getir dediler uçtum gittim koydu hemşire hanım dosyaya tamam bu kadar biz sizi ararız dedi. Ben bu biz sizi ararız ifadesini duymaktan fena oluyorum artık......... bekliyoruz bakalım arayacaklarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?