- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.861
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.transferden sonra kaçıncı gün öğrendiniz sonucu.birde süreç nasıl geçti yazabilirmisiniz..benimde 2-3 güne toplanacak yumurtalar
çok sewindim canm :) tebrik ederim rabbim isteyen herkese nasip etsn inş sağlıkla kucağına alırsın inş canmkızlar mucizem gerçekleşti!!! ilk denememdi hala çok şaşkınım. Allahım dileyen herkese nasip etsin...
evet canım tüp bebek ilk defa.daha önce yazdığım gibi 3 aşılama oldu.sebepsiz infertilete bakalım Allah yardımcımız olsun.siziz sorun neydi neydi acaba?
benim de yumurtalarımı gülnaz hanım topladı, transferi de o yaptı.
canım ben zaten normal(doğal)yolla hamıle kalabılıyorum ancak benım dnamda bozukluk var ve bebeklerım dusuyo..doktor doğum olsada yine sakat doğacak ve fazla yasamazlar dedi..
şöyle anlatayım sizin mesela döllenen yumuartalar hemen transfer edılıyor ya...
benımkısıde döllenen yumurtalar tekrar lab.ortamında incelencek ve sağlıksız (bebegın sakat olusumuna neden olan genler ,yaşamına engel olan) genler ayıklancak... bu ayıklama esnasında eğer 23 *23 kromozonda en az hatalı en az sağlıksız olan bulunan embryo bana transfer edilcek..
sonrası bende sizin gbi beklıcem tutunması için dua edıcem..
tüp bebek + pgt ( döllenmiş yumurtanın sağlıksız olan genlerının ayıklanması işlemi) = 8.500 tl hastaneye ödeyeceğım tutar..(devlet karşılamıyor yine biz kendi cebimizden vericez) eşim ne olur ne olmaz diye 13.500tl çekti belki daha da fazla tutacak bunu ilerleyen zamanlarda göürcezz.. hakkımda hayırlısı olsun artık
her şeyin bir çaresi var artık Allahım yardımcımız olsun.
8. günüm transferde heyecandan ölcem...
kızlar ya bugün transferimin 10. günü... yarın kanda hcg ye baktırsam az çok belli olur mu?
çok sewindim canm :) tebrik ederim rabbim isteyen herkese nasip etsn inş sağlıkla kucağına alırsın inş canm
vayy be ne güzel anlatmışsın arkadaşım..hayırlısıyla şu yumoşlar bi döllensin transfer olsun bende rahat olmaya çalışıcam.ama şimdi fazla hareket edemiyom çünki yumurtalar iyice büyüdü ağrım oluyo toplanınca rahatlıcam inşallah..
çok sewindim canm :) tebrik ederim rabbim isteyen herkese nasip etsn inş sağlıkla kucağına alırsın inş canm
slm arkadaşlar bende temmuz 1 de dosyamı açtırdım kan tahlillleri eşimle birlikte alındı sonra eşimden sperm testi alındı tekrar.20 gün sonra arıcaz dediler.birde yazın yapılmıyormuş diye duydum tüp bebek aşırı sıcaktan bilgisi olan varmı ne kadar beklerim ararlar mı?rahim filmini sordum yaptırayım diye karar vercez dediler öyle yaptırırsın elimdeki 1,5 senelik şimdiden teşekkür ederim cevaplarınınz için süreç nasıl işler bundan sonra..
çok teşekkür ederim.12 gün oldu 15.gün arayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?