Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.transferden sonra kaçıncı gün öğrendiniz sonucu.birde süreç nasıl geçti yazabilirmisiniz..benimde 2-3 güne toplanacak yumurtalar

amin inşallahh... dilerim sende mucizene kavuşursun...

yumurta toplamada anestezi istemedim rahim filmi çektirirken ki kadar acı hissedersin...yumurta toplandıktan sonra verdikleri ilaçlar yüzünden 4 saat kadar hastaneden çıkamıyorsun.kendini çok iyi hissetsen de sersemlik oluyor.7 yumurtam toplandı 7si de döllendi. hergün arayıp embiriyoların gelişimiyle ilgili bilgi verdiler 3. günü de transfer için gelmemi istediler.transfere girerken idrara sıkışık gelin dediler bende baya bir sıkışık girince anca yarım saat yatabildim sonra kalktım,2 saat sonunda hastaneden çıkarttılar.eşim ve bende yemeğe gittik hastanede yattığım o 2 saat dışında hiç yatmadım.eve geldim ailem geldi herşey normalmiş gibi sadece ağır hareketlerle o günü tamamladım.
ondan sonrası 6 saatte bir verilen progesteron dışında inan bana transfer olduğumu unuttum desem yeri var. gezdim tozdum,alışverişimi yaptım,temizliğimi yaptım merdivenden zıplaya zıplaya indim tabi tüm bunların üstüne ben hiç dikkat etmedim kesin olmayacak diye tüm umudumu yitirdim. 14 gün sonunda transferi yapan doktor odasına çağırıp sonucu açıkladı. ben odaya girer girmez hocam rahat olun ben olmadığını biliyorum dedim çünkü herkes gibi kendimi sakınmadım fazla rahat davrandım dışarda bekleyenlerin çoğunun yattığını duyunca benim olmadığını biliyorum dedim hocada tam tersi olmuş diyince şok oldum.
hiç umutlanmadım dondurulmuşlarla yola devam edeceğimi kabul ederek 14 günü geçirdim ve sonuç Allahımına çok şükür olumlu oldu.

dilerim seninde olumlu haberini alırız.toplama sonrası 3. günü ararlar 14 gün sonra teste çağırırlar inşallah sende güzel haberi verirsin.benimle aynı gün transfer olan arkadaşların hepsi 14 günü yatarak geçirmişler maalesef onların olmadı.kafaya takma olmazsa ucunda ölüm yok yola devam diye düşün sakın umutlanma ne kadar rahat olursan ihtimal o kadar yükselecek göreceksin.

evet canım tüp bebek ilk defa.daha önce yazdığım gibi 3 aşılama oldu.sebepsiz infertilete bakalım Allah yardımcımız olsun.siziz sorun neydi neydi acaba?

canım ben zaten normal(doğal)yolla hamıle kalabılıyorum ancak benım dnamda bozukluk var ve bebeklerım dusuyo..doktor doğum olsada yine sakat doğacak ve fazla yasamazlar dedi..

şöyle anlatayım sizin mesela döllenen yumuartalar hemen transfer edılıyor ya...

benımkısıde döllenen yumurtalar tekrar lab.ortamında incelencek ve sağlıksız (bebegın sakat olusumuna neden olan genler ,yaşamına engel olan) genler ayıklancak... bu ayıklama esnasında eğer 23 *23 kromozonda en az hatalı en az sağlıksız olan bulunan embryo bana transfer edilcek..

sonrası bende sizin gbi beklıcem tutunması için dua edıcem..

tüp bebek + pgt ( döllenmiş yumurtanın sağlıksız olan genlerının ayıklanması işlemi) = 8.500 tl hastaneye ödeyeceğım tutar..(devlet karşılamıyor yine biz kendi cebimizden vericez) eşim ne olur ne olmaz diye 13.500tl çekti belki daha da fazla tutacak bunu ilerleyen zamanlarda göürcezz.. hakkımda hayırlısı olsun artık

vayy be ne güzel anlatmışsın arkadaşım..hayırlısıyla şu yumoşlar bi döllensin transfer olsun bende rahat olmaya çalışıcam.ama şimdi fazla hareket edemiyom çünki yumurtalar iyice büyüdü ağrım oluyo toplanınca rahatlıcam inşallah..

her şeyin bir çaresi var artık Allahım yardımcımız olsun.

her şeyin bir çaresi var artık Allahım yardımcımız olsun.

Rabbim kimsee dermansız dert vermesin canım.. bin şükür halime tedavim var..bende bebek sahibi olabileceğim insallah hayırlısıyla..

Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın insallah

8. günüm transferde heyecandan ölcem...

Allah tamamına erdirsin canım.. hayırlı haberlerini bekliyor olcaz burda..

kızlar ya bugün transferimin 10. günü... yarın kanda hcg ye baktırsam az çok belli olur mu?

transfer sonrası çatlatma iğnesi yaptırdılar mı? bana transfer sonrası 5. gün çatlatma iğnesi verdiler. haliyle batahcg hormonu içeriyor testlerin çok sağlıklı sonuç alınmayacağı belirtiliyor.
ama ben transferin 12 günü dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm...
dilerim güzel haberlerini alırız...
Allahım dileyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin...

az kaldı sabırlı ve rahat ol

çok sewindim canm :) tebrik ederim rabbim isteyen herkese nasip etsn inş sağlıkla kucağına alırsın inş canm

özür diliyorum uzun zamandır nete giremedim cevap veremedim(( aminnnn Allahım dileyen bu yolda acılar çeken herkese sağlıklı bebişler nasip eder...
saol canım...dilerim sende mucizene kavuşursun...

yumoşlar toplanmış transferin de olmuştur anca girebildim özür diliyorum...
rahat ol huzurlu ol... olmazsa ucunda ölüm yok, yola devam edeceğini düşün...

egede transfer olan arkadaşlar elimde soda şise gördüklerinde biz soda içmiyoruz baharatlı yemiyoruz ekşi yemiyoruz demişlerdi...
açıkçası ben maydanoz ve adaçayı dışında herşeyi yedim zaten öyle aman aman baharatlı yemeklerimiz yok zaten... sakınan göze çöp batar diye düşündüm...

Allah birşeyi ol derse olur. sen elinle tutacak değilsin yaa...sen elinden geleni yaptın tedavini oldun gerisini Allaha bırak...

transfer sonrası 14. gün teste çağırdılar ben 12. gün idrar testinde öğrenmiştim tranferin 5. günü çatlatma iğnesi vurulmama rağmen...

güzel haberlerini bekliyoruz stres yapma rahat ol...

çok sewindim canm :) tebrik ederim rabbim isteyen herkese nasip etsn inş sağlıkla kucağına alırsın inş canm

canımmm yaaa dikkatsizce cevap yazmışım sen zaten hamişmişsin :))))
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn...dikkatsizliğim yüzünden özür diliyorum...

slm arkadaşlar bende temmuz 1 de dosyamı açtırdım kan tahlillleri eşimle birlikte alındı sonra eşimden sperm testi alındı tekrar.20 gün sonra arıcaz dediler.birde yazın yapılmıyormuş diye duydum tüp bebek aşırı sıcaktan bilgisi olan varmı ne kadar beklerim ararlar mı?rahim filmini sordum yaptırayım diye karar vercez dediler öyle yaptırırsın elimdeki 1,5 senelik şimdiden teşekkür ederim cevaplarınınz için süreç nasıl işler bundan sonra..

aramalarını beklemeyin siz olacak adetinizle arayın bence... 1 haftada kuruldan onay çıkıyor cunku..

benden rahım filmi istememelerine rağmen ben çektirmiştim aman sonradan engel teşkil etmesin beklemek zorunda kalmayayım die ama yine bekliyorum yapcak bişey yok..

banada aynısını yaptılar arıycaz dediler ve aradılarda amaaa 25gun sonraaa benim adetim geçmişti hazirana kalmıştım..

haziranda gittim..ege hanım bana doselet verip gonderdi.. temmuzdakı adetımle tekrar gittim.. (kist kontrolune)..bana bakan doktor kist bulamadı , değerimden ötürü zaten kist olmaz dedi..

bundan sonraki adetimle geleyim o zaman dediğimde iyi olur ege hanımda dönmüş olur tatilden dediler..

sıcaklarda yapılmıyor diye bi kaide yok yani.. doktorların müsait olmasına bakıyor birazda durum..

sen ilgilenmezsen ,üstüne düşmezsen uzaar giderr ben diyim..

ben mayıstakı adetimde aramadığıma bin pişmanım... ama biyerde herşey nasip kısmet işte.

hayırlısı benim beklemem icap ediyormuş demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…