- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.821
5.4 e düşmüş cnm.durum vasat yani.çok ağladım ama rahatladım şimdi.çok sağol teklifin için.desteğin için yanımda olduğun için.pazartesi görüşürüz cnm.sevgiler...
5.4 e düşmüş cnm.durum vasat yani.çok ağladım ama rahatladım şimdi.çok sağol teklifin için.desteğin için yanımda olduğun için.pazartesi görüşürüz cnm.sevgiler...
kızlar ben yaptırdığım testlerin 2 sini farklı hastanelerde yaptırdım.Normal test tarihim yarın yani doğum günüm:) tedavi gördüğüm hastanede test yapılacak prosedür gereği.Acaba sonuç değişir mi diye de ümitlenmiyor da değilim.Filmlerdeki ya yanlışlık olmuşsa ya allah bana acır bir mucize olursa....yoktan var eden allah sesimi duyar belki...İŞte umut böyle bir duygu sanırım.SİZCE olur mmu?
merhaba arkadaşlar. ege üniversitesinde özel yani paralı olarak yapıyorlarmı? ben rapor alamıyorum çünki
merhaba arkadaşlar. ege üniversitesinde özel yani paralı olarak yapıyorlarmı? ben rapor alamıyorum çünki
nasılsın canım neredesin merak ettim seni. özelden yaz bari. dün ne dedi doktor?
canım internet bozuktu yazamadım kusura bakma.dün kan verdik sekreterin yanına gittik o da biz sonucu size teelefonla bildiririz dediler.biz de eve geldik aradılar sonuç negatif isterseniz 1 ay sonra tekrar başlayın isterseniz sonbahar da gelin dedi.biz de düşüneceğimizi söyledik.bu kadar...değişen bir durum yok.ben de göremedim seni 10 da oradaydım.bakındım nerede bekledin sen?hamilelik nasıl gidiyor canım bu süreçte bana gösterdiğin ilgi için çok teşekkürler sözlerin kulağımda hala içimi rahatlkattın umut verdin rahat atlatmamı sağladın hakkını helal et cnm
arkadaşlar yarın ben de başlıyorum tüpe hadi bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum :))
tedavin hayırlı olsun pozitif olsun inşallah.kaç doz iğneyle başladınız??
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.infertilete bölümden 3 aşılama yaptırdım negatif.şimdi tüp bebek bölümüne sevk edildim.balıkesirde yaşıyorum.raporumun çıkmasına 2 hafta var.acaba bundan sonra beni nasil bir süreç bekliyor?sevk olan var mı?benim gibi.her şey normal bizde sebepsiz infertilete .yumurtalar iyi gelişiyor ilaçlara ne kadar öderim.cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
aramıza hoşgeldin.inşallah ilk denemende tutar.devlet karşılıyor bir kısmını ortalama 2000-2500 tutuyor cnm.
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.infertilete bölümden 3 aşılama yaptırdım negatif.şimdi tüp bebek bölümüne sevk edildim.balıkesirde yaşıyorum.raporumun çıkmasına 2 hafta var.acaba bundan sonra beni nasil bir süreç bekliyor?sevk olan var mı?benim gibi.her şey normal bizde sebepsiz infertilete .yumurtalar iyi gelişiyor ilaçlara ne kadar öderim.cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
hanımlar size bişey sormak istiyorum ben 7 mayısta geldim egeye birsürü tahliller yaptırdım birde bana sistematik hastalıgım olmadıgına dair iç hastalıklarından onay istediler. siz nasıl yaptırdınız ben balıkesirde oturuyorum burda bir dahiliye doktoruna gittim ve daha önce böyle bişey görmediği için bana bu egeden yapılır dedi bizle ilgisi yok deyip geçiştirdi. Bunun için tahlilmi yapıyorlar hemen yazıp geçiyorlarmı ne yapacagımı bilemedim
merhaba balıkesir merkezdemisin bende balıkesir ilçesinden gidip geliyorum egeye yeni başladım inşallah tedavi sonucunu alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?