- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.901
merhabalar..bende ayvalıktan geliyorum.buğünde aradım hemşire daha bakılmadı dosyana dedisinir oldum hergün arıcam.yazın tüp bebek yapmıyoruz demez mi? birde Allahım çıldırcam. umarım sonu hayırlı olur bu kadar beklemeye değer.laroskobi zor mu?oluyor acaba iz kalıyor mu sonrası bendede sanırım yapışıklılk var.rahim filmim 2yıl oldu kesin bir daha isterler...yazabilir misin?
mrb arkadaşlar bende egeden randevu aldım 1 ekim randevu günüm gelirken yanımda getirmemi istediklerini söylediler
-vukuatlı nufüs kayıt örneği
-ssk hizmet dökümü
-1 er adet fotoğraf
-daha önce yapılan tetkikler
-3 günlük cinsel perhiz yapacakmış eşim bide.
ama bunlar haricinde neler götürmem gerekli çok eksiğim olmasın gitmeden önce
şimididen çok teşekkürler herkese...
eylülde düşünüyorsanız şayet hemen randevu alın geç bile kalmışınız,ben mayısta aldım telden temmuza verdiler 1 temmuzda gittik 20 gün içinde arıyacaklarını söyledir aramadılar;ben aradım konseyden dosyanın çıkmadını söylediler birde doktor tatildeymiş.yazın zannımca biraz sallıyorlar gibime geldi.ücrete gelince bana yüz yüze 2000 ila 2500 arası dediler...bir hastayla konuştuğumda 3000 TL geçtiğini söyledi.Eğer dondurulacaksa embiriyolar sene başına 200 TL alıyorlarmış birde yumurtalar toplanırken anestesi parası alınıyormuş 200 TL.hastanede ben böle biliyorum.başka bir bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi? acaba herkese iyi akşamlar...
Bu ay tedavıye başlayacak olan arkadaşlar varmı?
iyice abartmışlar ne bu ya iş başvuruşumu yapıyoruz zaten hepimiz zor br sürece devalarca girip çıkıyoruzolmadı birde savcılık kağıdı götürelim
slm arkadaşım bu ücreti ege ünüversitesindemi alıyorlar çünkü yüksek geldi bana nerdeyse özel kadar ..
Ben eylül bası adet olduğumda gidicem son kontrollerim yapılacak bir sıkıntı yoksa bir sonraki adetimde ilaçlarıma başlayacağım inşallah
temmuzda açtrdım ben dosyamı.arayan yok.acaba siz ne zaman açtırdınız? bakın ne güzel başlıyorlar size tedaviye..
Kızlar bütün tahlilleriniz yapıldıysa eger son olarak, saglık ocagından yada herhangi bir hastanenin dahiliye bölümünden hamileliğe engel yoktur diye bir rapor istiyorlar. sonuç olarak ben bu ay hasta oldugum da arayacagım. bence sizler arayıp üstüne düşün eksik evraklarınızı tamamlayın ben bu rapor yüzünden nerdeyse iki ay erteledim tedavimi...
sen bence bir ara hastaneyi ben hep aradım ne yapalım ne durumda diye işi birazda kendimizin takip etmesi gerekiyor çünkü kendinde görmüşsündür çok yogunlar hergün o kadar kişi dosya takip etmek zordur burda birkaç kişide sırf onların aramasını bekledikleri için 1 - 2 ay kaybetmişler okumuştum.
Kızlar bütün tahlilleriniz yapıldıysa eger son olarak, saglık ocagından yada herhangi bir hastanenin dahiliye bölümünden hamileliğe engel yoktur diye bir rapor istiyorlar. sonuç olarak ben bu ay hasta oldugum da arayacagım. bence sizler arayıp üstüne düşün eksik evraklarınızı tamamlayın ben bu rapor yüzünden nerdeyse iki ay erteledim tedavimi...
ben mayısta açtırdım dosyamı benim eşimi bekledik bir takıl tahliller falan oldu genetik testleri herşeyi temiz çıkınca tese yaptılar o yüzden oyalandık biz yoksa daha önceden olabilirdi belkide
tedavin hayırlı olsun arkadaşım
senden hangi tahlilleri istediler hani dışarda neler yaptırdın eğer söylersen bizde ona göre hazırlıklı gitmiş oluruz o yüzden soruyorum.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bizde ege üniversitesi tüp bebekte tedaviye başladık.eşimde azaspermi çıktı.tese için gün verdiler ertelendi.eylül ayında tekrar gün verdiler gidicez bakalım inşallah hayırlı sonuçlanır.deniza seninde eşin tese olmuş.ilk defada sperm bulundumu senin eşinin problemi neydi bana yardımcı olabilirmisin.teşekkür ederim
merhaba benim eşimde azospermdi 1 yıl önce ögrendik varikosel dediler çift taraflı ameliyat oldu hiç değişme olmadı kan tahlillerinde hormonları çok iyi normal sorun yoktu herşey normaldi klomen kullandı 4 ay yine değişmedi ege üniversitesine gittik orada genetik testi yaptılar kromozomlara baktılar onlardada sorun çıkmadı o zaman üroloji doktoru tese olaacak dedi tıkalılık olabilir dediler var ama çıkısı yok olabilir dediler kesin bişey söylemediler. Ameliyata girdi sperm bulundu donduruldu pataloji sonuçlarında tam olarak belli olacak neden kaynaklandıgı ama sonucu alamadık daha inşallah sizinde ilk seferde bulunur biz çok memnun kaldık su ana kadar egeden böyle de devam eder inşallah ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım allahın izini ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?