Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Merhabalar bana rahim filmi sonrası sağ tüp kapalı sol tüp kalitesiz geçiş var denildikten sonra laproskopi önderildi. Laproskopi zor değil ama Laproskopi esnasında bende miyom görmüşler sol yumurtalık altında 4 cm rahim içinde ise tüplerin yakınında 1,5 cm miyomları da almışlar. 4cm lik alınan miyomum ameliyat yeri 2-3 hafta sancı çektirdi. sana ne yapılıp yapılmayacağı ameliyathanede belli oluyor, gerekirse açık ameliyata da geçebiliyorlar. Dikişler kendi düşüyor. iz çok hafif kaldı. Kantron sürüyorum hiç kalmasın diye. Kısaca doktorların işçiliği çok güzel...... Ben beğendim.

iyice abartmışlar ne bu ya iş başvuruşumu yapıyoruz zaten hepimiz zor br sürece devalarca girip çıkıyoruzolmadı birde savcılık kağıdı götürelim

slm arkadaşım bu ücreti ege ünüversitesindemi alıyorlar çünkü yüksek geldi bana nerdeyse özel kadar ..

iyice abartmışlar ne bu ya iş başvuruşumu yapıyoruz zaten hepimiz zor br sürece devalarca girip çıkıyoruzolmadı birde savcılık kağıdı götürelim

evet dediğin gibi ama mecburuz ne derlerse yapmaya bizim için önemli olan meleklerimize kavuşabilmek...
sende orada mı tedavi oluyorsun?

slm arkadaşım bu ücreti ege ünüversitesindemi alıyorlar çünkü yüksek geldi bana nerdeyse özel kadar ..

merhabalar... tüp bebek merkezindeki sektere sorduğumda 2000-2500 arası dedi bana.1000 lira zaten hastane alıyormuş.düşünün artık aşılamada bile 125 aldılar benden.bir hastayla konuştuğumda 3000 tuttu dedi hastaya göre değişyor heralde kullandığın ilacın dozun göre ayrıntı çok yaşayıptanin görmek lazım.evet hastanenin 1000 lira alması çokkkk saçma.özel sanki.ankarada yaptıran arkadaşlarım var. anlara üni.tıp fakültesi her şeye 1500 alıyormuş. hastanede para almıyormuş.ve 1 ayda yapıyorlarmış.Zekai tahir kadın doğum has. sadece ilaçlara para veriyomuşun 500-1000 geçmiyormuş.ege üniversitesi resmen soyuyo.umarım sonu hayırlı olur değer emeklerimize...

temmuzda açtrdım ben dosyamı.arayan yok.acaba siz ne zaman açtırdınız? bakın ne güzel başlıyorlar size tedaviye..

ben mayısta açtırdım dosyamı benim eşimi bekledik bir takıl tahliller falan oldu genetik testleri herşeyi temiz çıkınca tese yaptılar o yüzden oyalandık biz yoksa daha önceden olabilirdi belkide

sen bence bir ara hastaneyi ben hep aradım ne yapalım ne durumda diye işi birazda kendimizin takip etmesi gerekiyor çünkü kendinde görmüşsündür çok yogunlar hergün o kadar kişi dosya takip etmek zordur burda birkaç kişide sırf onların aramasını bekledikleri için 1 - 2 ay kaybetmişler okumuştum.

Dün aradım hani arayacaktınız diye hemşire sizi yarın arayacam dedi. Bugün ne arayan olduuu ne soran
Yarın ararım artık ne oldu derim. Sıkıldım inanın kızlar yılan hikayesine döndü 5 dokturun 3 üne aynı anda izin verilir mi?????????????

Kızlar bütün tahlilleriniz yapıldıysa eger son olarak, saglık ocagından yada herhangi bir hastanenin dahiliye bölümünden hamileliğe engel yoktur diye bir rapor istiyorlar. sonuç olarak ben bu ay hasta oldugum da arayacagım. bence sizler arayıp üstüne düşün eksik evraklarınızı tamamlayın ben bu rapor yüzünden nerdeyse iki ay erteledim tedavimi...

benim her şeyim tamam ama arayan yok.aradığım zamanda konseye girmedi dosya diyor hemşire

hergün arıyorum hep aynı cevap bakalım hayırlısı..konseye girmemiş dosya.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım
senden hangi tahlilleri istediler hani dışarda neler yaptırdın eğer söylersen bizde ona göre hazırlıklı gitmiş oluruz o yüzden soruyorum.

ben mayısta açtırdım dosyamı benim eşimi bekledik bir takıl tahliller falan oldu genetik testleri herşeyi temiz çıkınca tese yaptılar o yüzden oyalandık biz yoksa daha önceden olabilirdi belkide

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bizde ege üniversitesi tüp bebekte tedaviye başladık.eşimde azaspermi çıktı.tese için gün verdiler ertelendi.eylül ayında tekrar gün verdiler gidicez bakalım inşallah hayırlı sonuçlanır.deniza seninde eşin tese olmuş.ilk defada sperm bulundumu senin eşinin problemi neydi bana yardımcı olabilirmisin.teşekkür ederim

tedavin hayırlı olsun arkadaşım
senden hangi tahlilleri istediler hani dışarda neler yaptırdın eğer söylersen bizde ona göre hazırlıklı gitmiş oluruz o yüzden soruyorum.

saol arkadaşım herkes için en hayırlısı olsun inş. Önce üni. gittim bir kaç test yapıldı ama yeterli degıldı tabı, sonra doktor rafael beyle tanıştım onun muayenehanesıne gitmeye başladım. daha detaylı arama için genetik testi. rahım fılmı. sprem tahlılı. yaptırdık bu arada genetık testını hastanede yapmıyorlar kolay kolay. bunların sonucunda bızı hastaneye yönlerdıdı saolsun. ayrıca benım iki düşüğüm olmuştu ve bırazda kan pıhtılaşması çıktı. benim gibi sizlerde nasıl olup bıttıgını merak edıyorsunuz bır bıze sırasıyla neler olacak anlatsın istıyoruz. ben bugun yarın başlayacagım nasıpse sizlere sırasıyla neler yaşadıgımı anlatırım inş.

merhaba benim eşimde azospermdi 1 yıl önce ögrendik varikosel dediler çift taraflı ameliyat oldu hiç değişme olmadı kan tahlillerinde hormonları çok iyi normal sorun yoktu herşey normaldi klomen kullandı 4 ay yine değişmedi ege üniversitesine gittik orada genetik testi yaptılar kromozomlara baktılar onlardada sorun çıkmadı o zaman üroloji doktoru tese olaacak dedi tıkalılık olabilir dediler var ama çıkısı yok olabilir dediler kesin bişey söylemediler. Ameliyata girdi sperm bulundu donduruldu pataloji sonuçlarında tam olarak belli olacak neden kaynaklandıgı ama sonucu alamadık daha inşallah sizinde ilk seferde bulunur biz çok memnun kaldık su ana kadar egeden böyle de devam eder inşallah ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım allahın izini ile...

Kızlar her işte bir hayır vardır derler ya ben pztesi adet oldum diye ege üni aradım çağırsınlar diye. pztesi lekelenmeden sonra gerisi gelmeyince cuma gittim kanda gebelik testi ve sonuç pozitif hamişim. Bana bebişim süpriz yaptı darısı sizin başınıza..
Demek ki laparoskopi sonrası bir süre beklemekte fayda var tüp bebek yaptırmadan kendiliğinden de olabiliyormuş...

teşekkürederim arkadaşım verdiğin bilgiler için.benim eşimde daha önce ameliyat geçirmiş.doktoru ozamnda söylemiş ileride bebek sahibi olmak istediğinde yine biz yardımcı olacağız diye.2 tane spermioğramdan sonra direk tese kararı aldılar.bizden hiç genetik test falan istemediler.hayırlısı bakalım.sonucun olumsuz olması korkutuyor bizi.Allah hepimize yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…