Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.Transferide genelde 2-3 gün sonra yapıyorlar.Bende dondurulmuş kullanılmadığı için bilemiyorum ama yumurta toplanır toplanmaz eşim sperm vermişti.Sanırım senin yumurtalar toplanınca spermleride çözdürmüş olurlar.Malesef egenin kötü tarafı hiç bilgi alamaman.Onlar birşeyler yapıyorlar ve hiç bilgi vermiyorlar.İstersen ilk muayeneye gittiğinde hemşireye sor. Byrama gidip gitmemek senin bileceğin birşey.Ama gösteri hazırlamak zor olur diye diye düşünmüştüm.Zaten ilk günler haricinde dinlenmek şart değil.Özellerde transferden sonra çalışabilirsin diyorlar.Ama ege 20 gün rapor veriyor.Tutacaksa zaten her şartta tutuyor. Transferden sonra durumuna bakarak karar ver istersen.[/QUOTE]

Yanlış yazmadınız değil mi? transfer sonrası ben asıl dinlenme şart diye biliyordum. o zaman en önemli dinlenmem gereken zaman iğne olduğum zamanlar mı? gösterimi neredeyse hazırladım, erken ve hızlı başlamıştım her türlü ihtimale karşın. ya acaba ben regl miyim??? eğer deilsem normal zamanımda olur muyum ki tekrar.. yoksa bir dahaki aya mı kalır... bir de iki üç gün gelir sonra gelmezse al sana iyice kafa karışıklığı.. doktorlar da acaba benim regl olup olmadığımla ilgili kesin yargıya varabilecekler mi... bunlar var ya hep stres ürünleri.... offff off

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.Transferide genelde 2-3 gün sonra yapıyorlar.Bende dondurulmuş kullanılmadığı için bilemiyorum ama yumurta toplanır toplanmaz eşim sperm vermişti.Sanırım senin yumurtalar toplanınca spermleride çözdürmüş olurlar.Malesef egenin kötü tarafı hiç bilgi alamaman.Onlar birşeyler yapıyorlar ve hiç bilgi vermiyorlar.İstersen ilk muayeneye gittiğinde hemşireye sor. Byrama gidip gitmemek senin bileceğin birşey.Ama gösteri hazırlamak zor olur diye diye düşünmüştüm.Zaten ilk günler haricinde dinlenmek şart değil.Özellerde transferden sonra çalışabilirsin diyorlar.Ama ege 20 gün rapor veriyor.Tutacaksa zaten her şartta tutuyor. Transferden sonra durumuna bakarak karar ver istersen.

Yanlış yazmadınız değil mi? transfer sonrası ben asıl dinlenme şart diye biliyordum. o zaman en önemli dinlenmem gereken zaman iğne olduğum zamanlar mı? gösterimi neredeyse hazırladım, erken ve hızlı başlamıştım her türlü ihtimale karşın. ya acaba ben regl miyim??? eğer deilsem normal zamanımda olur muyum ki tekrar.. yoksa bir dahaki aya mı kalır... bir de iki üç gün gelir sonra gelmezse al sana iyice kafa karışıklığı.. doktorlar da acaba benim regl olup olmadığımla ilgili kesin yargıya varabilecekler mi... bunlar var ya hep stres ürünleri.... offff off[/QUOTE]

Yok hayır iğne zamanı değil, yumurta toplamadan sonra 20 gün rapor veriliyor.İğne zamanı dinlenmeye gerek yok.Zaten iğnelere başlamadan önce muayene oluyorsunuz adetin 2. yada 3. günü ondan sonra tedavi başlıyor.Muayenede anlaşılır bu kanamanın ne olduğu merak etmeyin.Uygun olmazsa zaten başlatmazlar tedaviyi.

Yok hayır iğne zamanı değil, yumurta toplamadan sonra 20 gün rapor veriliyor.İğne zamanı dinlenmeye gerek yok.Zaten iğnelere başlamadan önce muayene oluyorsunuz adetin 2. yada 3. günü ondan sonra tedavi başlıyor.Muayenede anlaşılır bu kanamanın ne olduğu merak etmeyin.Uygun olmazsa zaten başlatmazlar tedaviyi.[/QUOTE]

hestia Allah razı olsun senden. şimdi eminim bu adet kanaması, çok sancılı ve avucum kadar kıpkırmızı. bakalım yarın doktor ne diyecek bu duruma. ya tedavi amaçlı bişeyler başlanacak ya bir dahaki at beklenecek ya da iğneler başlayacak. hayırlısı olsun ama bir ay daha ertelemek istemiyorum :((((

Yok hayır iğne zamanı değil, yumurta toplamadan sonra 20 gün rapor veriliyor.İğne zamanı dinlenmeye gerek yok.Zaten iğnelere başlamadan önce muayene oluyorsunuz adetin 2. yada 3. günü ondan sonra tedavi başlıyor.Muayenede anlaşılır bu kanamanın ne olduğu merak etmeyin.Uygun olmazsa zaten başlatmazlar tedaviyi.

hestia Allah razı olsun senden. şimdi eminim bu adet kanaması, çok sancılı ve avucum kadar kıpkırmızı. bakalım yarın doktor ne diyecek bu duruma. ya tedavi amaçlı bişeyler başlanacak ya bir dahaki at beklenecek ya da iğneler başlayacak. hayırlısı olsun ama bir ay daha ertelemek istemiyorum :(((([/QUOTE]
aaa ben bişey fark ettim. geçen ay şubattı ve 28 çekti. haliyle tüm bayanların regl gününün neredeyse 1 hafta geri gelmesi gerekmiyormu? o zaman çok da anormal bir durum yok sanıyorum, öyle değil mi? bu arada sizin çocuk oldumu?

hestia Allah razı olsun senden. şimdi eminim bu adet kanaması, çok sancılı ve avucum kadar kıpkırmızı. bakalım yarın doktor ne diyecek bu duruma. ya tedavi amaçlı bişeyler başlanacak ya bir dahaki at beklenecek ya da iğneler başlayacak. hayırlısı olsun ama bir ay daha ertelemek istemiyorum :((((
aaa ben bişey fark ettim. geçen ay şubattı ve 28 çekti. haliyle tüm bayanların regl gününün neredeyse 1 hafta geri gelmesi gerekmiyormu? o zaman çok da anormal bir durum yok sanıyorum, öyle değil mi? bu arada sizin çocuk oldumu?[/QUOTE]

Bazen adet erken yada geç gelebiliyor, tabi birde şubat ayı kısa.Bence bunları düşünme. Mümkün olduğu kadar rahat olmak lazım tedavi sürecinde. Ben egede tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Kafamdan bebek fikrini çıkardığım zaman hamileydim.Sanırım sizin mecburen tüp olacak eşinin rahatsızlığı dolayısıyle.Ama tüp tedavisinde de yine rahat olmak çok önemli.İnşallah sizinde çok uğraştırmadan gelir bebeğiniz.Benim oğlum, Allah kısmet ederse 9-10 gün sonra gelecek.Sezeryan olacak.Tabi erkenden gelmeye kalkmazsa:)

Bazen adet erken yada geç gelebiliyor, tabi birde şubat ayı kısa.Bence bunları düşünme. Mümkün olduğu kadar rahat olmak lazım tedavi sürecinde. Ben egede tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Kafamdan bebek fikrini çıkardığım zaman hamileydim.Sanırım sizin mecburen tüp olacak eşinin rahatsızlığı dolayısıyle.Ama tüp tedavisinde de yine rahat olmak çok önemli.İnşallah sizinde çok uğraştırmadan gelir bebeğiniz.Benim oğlum, Allah kısmet ederse 9-10 gün sonra gelecek.Sezeryan olacak.Tabi erkenden gelmeye kalkmazsa:)[/QUOTE]

Vay be tüp bebek yolunda hamile kalan var derlerdi de inanmazdım... ne güzel.. ama bu durumda da insan verdiği paralara sinir olur dimi :) bu arada benim adet kanaması kesin. bugün doktora gittim ultraron ve koldan aldıkları kan örneklerine bakarak anormal bir durum yok dediler ve iğnelere başladılar. 5 günlük puregon verdiler göbekten. 23ünde gidicem bakacaklarmış duruma. ben galiba 23 nisan da yetişicem bu durumda :D

kızlar ben ocakta iğneleri kullanmaya başladım mikroenjeksiyon için.yumurtalarım toplandı.sonra ohss sendromu geçirdim 12 gün hastanede yattım.transfer ertelendi.embriyolarım donduruldu .şimdi beni adetin 21.günü dondurulmuş embriyolarla tedaviye başlamak için çağırdılar.neler yapılacak başarı şansımız ne?doktorum ege hanım.

Bazen adet erken yada geç gelebiliyor, tabi birde şubat ayı kısa.Bence bunları düşünme. Mümkün olduğu kadar rahat olmak lazım tedavi sürecinde. Ben egede tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Kafamdan bebek fikrini çıkardığım zaman hamileydim.Sanırım sizin mecburen tüp olacak eşinin rahatsızlığı dolayısıyle.Ama tüp tedavisinde de yine rahat olmak çok önemli.İnşallah sizinde çok uğraştırmadan gelir bebeğiniz.Benim oğlum, Allah kısmet ederse 9-10 gün sonra gelecek.Sezeryan olacak.Tabi erkenden gelmeye kalkmazsa:)

Vay be tüp bebek yolunda hamile kalan var derlerdi de inanmazdım... ne güzel.. ama bu durumda da insan verdiği paralara sinir olur dimi :) bu arada benim adet kanaması kesin. bugün doktora gittim ultraron ve koldan aldıkları kan örneklerine bakarak anormal bir durum yok dediler ve iğnelere başladılar. 5 günlük puregon verdiler göbekten. 23ünde gidicem bakacaklarmış duruma. ben galiba 23 nisan da yetişicem bu durumda :D[/QUOTE]

hayırlısı olsun yumurta toplama mı o zaman olacak benim de tahmini tarihime göre embriyo transferi o zaman olacak

dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar ya da yaptırıp başarı elde edenler yazabilirler mi 18 aydır çocuk için uğraşıyoruz hep bir engel çıkıyor.inşallah bu sefer bir aksilik çıkmaz motivasyona ihtiyacım var:5:

hayırlısı olsun yumurta toplama mı o zaman olacak benim de tahmini tarihime göre embriyo transferi o zaman olacak[/QUOTE]

yok yok mart 23ünde daha 5 günlük karından iğne yapılmış olarak gidicem, nisan 23 te de bayrama yetişicem demek istedim :) bizim işler az biraz karışık. dondurulmuş embriyolar hakkımda hiç fikrim yok, biz de dondurulmuş sperm kullanacaz. bakalım hakkımızda hayırlısı kardeş....

selam arkadaşlar,ben de ege üniversitesinde tedavi oluyorum.bu 4. denemem olacak kısmetse,yaşım 32.kaç embriyo koyuyorlar 4. de bilgisi olan lütfen söylesin :(

herkese merhabalar bende ege ünivde 2.ye başladım ilk de egede idi negatif sonuç aldım ikincisi 18 martta başladı hayırlısı inş.ama ege çok kalabalık benim dondurulmuşlarım orada olduğu için orada devam ediyorum yoksa başka bir yer düşünürdüm açıkcası

herkese merhabalar bende ege ünivde 2.ye başladım ilk de egede idi negatif sonuç aldım ikincisi 18 martta başladı hayırlısı inş.ama ege çok kalabalık benim dondurulmuşlarım orada olduğu için orada devam ediyorum yoksa başka bir yer düşünürdüm açıkcası

hayırlısı olsun durudenizderya. aynı tarihte başlamışız ege üniversitesnde. ben 18 martta adtimin 2. günü olarak iğnelere başladım göbekten. sen başladım derken hangi aşamaya başladın?

Vay be tüp bebek yolunda hamile kalan var derlerdi de inanmazdım... ne güzel.. ama bu durumda da insan verdiği paralara sinir olur dimi :) bu arada benim adet kanaması kesin. bugün doktora gittim ultraron ve koldan aldıkları kan örneklerine bakarak anormal bir durum yok dediler ve iğnelere başladılar. 5 günlük puregon verdiler göbekten. 23ünde gidicem bakacaklarmış duruma. ben galiba 23 nisan da yetişicem bu durumda :D

hayırlısı olsun yumurta toplama mı o zaman olacak benim de tahmini tarihime göre embriyo transferi o zaman olacak[/QUOTE]

yok bunvp. ben sürecimi daha tam bilemedim. şimdi adetin 2. günü yumurta geliştirmek için başlanan iğneler yokmu, işte onlara başlandı. 5 günlük verdiler. 23 martta sabah gel dediler.

hayırlısı olsun yumurta toplama mı o zaman olacak benim de tahmini tarihime göre embriyo transferi o zaman olacak

yok bunvp. ben sürecimi daha tam bilemedim. şimdi adetin 2. günü yumurta geliştirmek için başlanan iğneler yokmu, işte onlara başlandı. 5 günlük verdiler. 23 martta sabah gel dediler.[/QUOTE]

sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.25 martta sana bakıp 1 ya da iki günlük iğne verip ondan 1 gün sonra falan muhtemelen 28-29unda yumurta toplamaya çağıracaklar rahat olursan 15 dk da çıkıyorsun sakin nve rahat ol.sonra biraz hastanede dinlenip eve gideceksin onlar seni bilgilendirirler 2-5 gün sonrası transfere çağıracaklar transfer için gecelik istiyorlar.onu temin edebilirsin bu süreçte .bende 28 martta ege de dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağım bu süreci hiç bilmiyorum biraz tedirgiinim aklına takılan bir şey olursa yaz elimden geldiğince yardımcı olurum

duruderyadeniz ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum dondurulmuşlar olmasaydı.başka bir yere gidecektik.ben hala 1.denemedeyim ama yumurta toplamadan sonra ohs sendromu geçirdim 2 ay ertelendi transfer.bakalım artık hayırlısı.dondurulmuşlarla süreç nasıl işliyor yazar mısın ben 28 martta başlayacağım adetimin 21.gününe denk geliyor.kaç embriyo dondurdunuz siz?

Back
X