Egeli Anneler!!! Biz de Yapalım Şu İşi Yav

herkesi çok iyi anlayabiliyorum,çalışanlar için h.sonu uygun.o zaman şöyle yapalım herkese h.sonu uygun bir tek bana uygun değilse ben başka bir buluşmaya katılırım olmaz mı?sizide alıkoymuş olmayım yani

valla güzelim bu bayram tatili dışında hafta sonu bana da uygun değil kaydirigubbakcemile3 çünkü ben de cumartesi-pazar çalışıyorum

bak aklıma ne geldi
uzak bir tarih ama şimdi takvime baktım 29 ekim cumhuriyet bayramı hfta içi perşembeye denk geliyor bizim dershane tatil olur o gün diğer çalışan arkadaşlarında tatil olur çok yüksek ihtimalle ee hafta içi olduğu için seninde katılman mümkün olur ee nasıl olur delikafadulden

ohooo bizim egenin gızları gezmeklere gidiveeedi, altın günlerine gidiveedi gari kimseciklee cevap yazmeepduruu, geliveen garii bir cevap veriveen benee
hadeen bakeem ben gidiyomm hoşçagalın hanımlaa iirahmet başladı zaten ıslanmeyem kaydirigubbakcemile3a.s.

tatil günü eşime de tatil cnm :) yani eşim aydına gitmicek demek oluyo :) neyse bende şimdi çıkıyorum.öpüyorum seni.daha sonra ayrıntılı kouşuruz hep beraber a.s.

safişciğim sana tatil olmayan bir zaman lazım bize de tatil olan bir zaman bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile3

gızz safiş 1 gün kocan yalnız kalıversin gari benim kocamda devlet memuru haftasonları hep tatil egeli gacılar toplaşın gari biş bu işi başaramıycaz.

gızz safiş 1 gün kocan yalnız kalıversin gari benim kocamda devlet memuru haftasonları hep tatil egeli gacılar toplaşın gari biş bu işi başaramıycaz.

ay evet sonuna kadar katılıyorum arkadaşım birinizin kocası serviscilik yapıversin Aydın'da da benim kocişle takılırlar sonuçta kocamında aynı gün tatil o beni getirecek Aydın2a kendi yalnız kalacak orada birgünlük oluversin

valla ben varım kociş te tamam dedi bitanecik aslan kocam benim beni kırmaz senin kocanla takılırlar hem bebimkinde laf çoktur sıkılmazlar.en sonunda beyaz melekle ikimiz buluşçaz ha egelililer çatlasın kaydirigubbakcemile3

o zaman kesinleştiriyoruz buluşma yeri:Aydın
buluşma günü: 3 ihtimal sunuyorum
1. Arefe günü demiştik
2. 29 Ekim cumhuriyet bayramı demiştik ve
3. herhangi bir pazartesi günü demiştik

kızlar son kez bakın gelebilecek olanlar söylesin günü kesinleştirelim

Büyük gün 29 Ekim 2009 Perşembe
Yer: Aydın (Mekanı buluruz artık)
Saat: İlerleyen zamanlarda ayarlarız

o güne başka plan koymayın kızlar inşallah bir aksilik çıkmazsa buluşalım

gelecekler:

1. Beyazmelek
2. Krikitos
3. Gülizgül

gelmeye karar veren arkadaşlar kendini listeye eklesin kocaları getirmek serbest kaydirigubbakcemile3
ee hadin gari bekliyoz hihoyyyt

o da gelsin cicim benim kocişte gelecek beni o getirecek hem de seninkinin hesap benimki de bana yapışıktır krikitosunki de gelecek zaten onlar da beraber takılsınlar

kandırabilirsem getirem barii..yoksa ben ne olcam ....sen beni bırak git bakalım demey e başlar...

1. Beyazmelek
2. Krikitos
3. Gülizgül

4. Darilgen (kesinleşmemekle beraber, kuvvetle muhtemel)hihoyyyt

Çok istiyorum çok, anane aydına geçse kesin de, o da dönemedi bir türlü yazlıktan aydına.

1. Beyazmelek
2. Krikitos
3. Gülizgül

4. Darilgen (kesinleşmemekle beraber, kuvvetle muhtemel)hihoyyyt

Çok istiyorum çok, anane aydına geçse kesin de, o da dönemedi bir türlü yazlıktan aydına.

oleeey süper canım delikafadulden
29 Ekim'e daha 1,5 ay falan var o zamana kadar döner belki yazlıktan

:lepi:benim kocişe dedim..belki bende gelirim dediii..bakalım kandırabilirsem ...küçük kızımla...benim büyük oğlanı delikafaduldenkaptığım gibi aydındayımmm..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…