- Konu Sahibi beyazmelek
-
:lepi:benim kocişe dedim..belki bende gelirim dediii..bakalım kandırabilirsem ...küçük kızımla...benim büyük oğlanı delikafaduldenkaptığım gibi aydındayımmm..:lepi:
ben de dedim benimkine sen de benim arkadaşların kocalarıyla takılırsın onlarda gelecek dedim,onları Aydın'ı gezdirirsin dedim güldü sırnaşık şey
benim iş tamamdır yani oğluş iyi olsun hastalık falan çıkmasın, bir de iş yerinden bir sürpriz olmasın yeter
ben kocişe söledim geçen akşam zaten sürekli anlatıyordum da 29 ekim kesinleşti dedim benim arkadaşların kocişlerine sen bakacaksın artık dedim ev sahibi sayılırsın dedim gülüyor hihoyyyt
o da osmaniyeli yaa aydını yüzde yüz iy bilmiyor ama hepimizden iyidir çok sık gideriz çünkü aydına
ara ara buradan konuşalım kızlar sayı artarsa daha da güzel olur
topiğimiz kapanmasın
mesela nasıl buluşacağız saat kaçta nasıl bir yerde vs... bunları planlamamız lazım gerçi bugün itibariyle daha bir ay var olsun zaman akıp gider hihoyyyt
tamam canım..ama bulunması kolay bi yer olsun...biz yabancısıyız nede olsa...evet canım forum olabilir hem gezeriz hep beraber güzel olur ama forumda hem geniş hem kapalı bir yer bulmak lazım bi düşünelim bakalım çünkü hava yağmurlu da olabilir pek soğuk olmasa bile yağış olabilir ki inşallah olmasın rahat rahat gezelim
aydın merkezde bir turistik park diye bir yer var hem açık alanı var hem de kapalısı genişte bir yer orası da olabilir
oranın aynısı gibi bir yer daha var orası da olabilir bakarız artık ortak bir kararda buluşuruz
tamam canım..ama bulunması kolay bi yer olsun...biz yabancısıyız nede olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?