Egeli Anneler!!! Biz de Yapalım Şu İşi Yav

hımm bebek bakım odası olan bir yer var mı hiç bilmiyorum biraz karıştırayım ben bakalım

forum dediğimiz yer avm evet ama büyük bölümü açık, küçük küçük cafeler var ama oralarda oturabiliriz ancak öle olur

turistik park dediğim yer şehrin içinde büyük bir yer hem kapalısı var hem açığı ama işte dediğim gibi bebek bakım odaları olup olmadığını bilmiyorum amaaan olmasa da olur ya masada falan değiştiriveririz bezlerini falan naniknanik oistanbul buluşmasında andişimin batusuyla varya öle bir fotosu biz de çekeriz kaydirigubbakcemile3

zaten inşallah hava güzel olursa hep oturmayız benim planlarımın arasında gezmekte var çok büyük bir yer değil aydın buluşur otururuz mesela turistik parkta 1-2 saat falan sonra çıkar Aydın'ın içini turlarız oradan arabalarla foruma geçeriz forum zaten biraz şehrin dıında forumda geziniriz orada mesela lcw var ceylan bebe kanz wenice baya bebek mağazası var oralara girer çıkarız olmazsa kipa var istersek orayı da gezeriz sonra saat ve yorgunluk durumumuza göre gerekirse bir de orada bir cafede dinleniriz sonra herkes evine yol alır zaten forum karayolu üstünde yani herkes orada vedalaşıp kendi yoluna gidebilir ne dersiniz

beyazmelek bence uygun, güzel fikir yani, daha önce sadece foruma ayak üstü gitmiştik, acelemiz var diye gezemedik ama bir sürü bebek mağazası var ve gezemedim diye içimde kaldı, acısını çıkarırız biraz,
hava da güzel olsa keşke, ama olsun çok güzel olacak çokk.

16 gün kaldı egeli anneler hazırmısınız sayfamız kaybolmasın dedim de ondan yazdım :)

ayol benim alt açma fotom da moda oldu lülülülülülü

ankaralı analar da kıskanıp koymışlar öle bi resmi zaten..eh artık beyazmelekcim ege analarında da senden bekliyorum bi alt açma resmi naniknanik

ayol benim alt açma fotom da moda oldu lülülülülülü

ankaralı analar da kıskanıp koymışlar öle bi resmi zaten..eh artık beyazmelekcim ege analarında da senden bekliyorum bi alt açma resmi naniknanik

tamam canım aklımda bebek odası varsa bile senin için bir foto çekeceğim kaydirigubbakcemile3ay hele bir de kaka falan yaparsa Eymen bey her yerimiz moklu bir foto olur tarihe geçeriz :roflol:

bana alışveriş yasağı var mayısa kadar..gezdirmeyin öyle güzel yerleri bana..kociş boşar valla ben,,lmaz:kaydirigubbakcemile

gezerken kocişleri de alırız yanımıza o zaman onlar frenler bizi kaydirigubbakcemile
benim kociş şimdiden tembihliyo..alışveriş yok ona göre çok fazla aldın seneye kalsa büyür kullanamaz yeter diyo..bende biliyom alışveriş yok diyomm..ama dedğin gibi gözede yasak yok ya...kaydirigubbakcemile2

ayyyyyy oleyyyyyy 10 gün kaldı saphşiracım eşim mi getircek seni bi plan yapalım da kim nasıl gidecek olmadı herkez birbirini alşsın saphiracım alalım seni eşin gelmicekse

heeyoooo hihoyyyt haftaya perşembe bu saatlerde kikirdiyor oluruz kızlar inşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar yeri netleştirdik gibi de saat hakkında konuşmuşmuyduk,

malum ben herşeyi geriden takip ediyorum ,

hepsini bir tekrar geçerseniz pek bir sevineceğim.

yaşasın, az kaldı beah:))

yok darılgencim daha hiç bişimiz net değil..ama artık netleştirsek iyi olur bencede..

hah darilgencim bende sana nasıl ulaşırız diyordum içimden sen çıktın karşıma artık özelden birbirimize numaralarımızı yazalım araşalım falan
gideceğimiz yer belli ama buluşma yeri tam belli değil çünkü önce dediğim gibi çarşı içindeki turistik parka gideceksek oraya park yasak bizim sürekli park ettiğimiz bir yer var çarşıyada çok yakın orası olabilir ama orayı siz nasıl bulacaksınız :uhm:
ve buluşma saati saphira face'e 13.00 yazmı mantıklı ama bişeyi gözden kaçırmayalım Cumartesi gecesi yani pazar sabah karşı 15.00te saatler geri alınacak yani eski saate göre 14.00 buluşmuş olacağız dönüş için belki geç olabilir o yüzden 12.00gibi buluşmak daha mı mantıklı acaba diye içimden geçmiyorda değil ama sizin fikirlerinize uyarım
şimdi gülizgüle numaramı gönderdim özelden saphirada da vardı zaten darilgene ve krikitosa özel mesajla göndereyim hemen sizde bana iletin kızlar

krikitosum eşim getireicek beni,gerçi buluşmamızdan bir gün önce yazmışsın sen bu mesajı ama olsun ben yine decvp yazayım dedim
darilgencim keşke sana ulaşabilseydik krikitosla buluştuğumuz gün sende olurdun yanımızda.Aydın öncesi de görüşmüş olurduk.
bir de bişey diim mi kızlar,tamam Aydında karar verdik ama toplam 5 kişiyiz ve 3 kişi ızmirden.aslında mantıklı olan çoğunluğun olduğu yerde buluşmaktır gibi geliyo bana.bu sefer Aydında buluşalım,hem orta nokta olduğu için hem de kararımızı verdik artık.bidaha buluşabilirsek inşallah ızmirde yapmak daha doğru olur gibi geliyo bana

canım benim de klımdan önce izmir geçti ama çoğunluk izmirde diye bu sefer bize ve gülize çok uzak düşecekti şimdi herkes mutlaka yol katedecek kimsenin şehrinde buluşmamış oluyoruz yani o yüzden böyle oldu ama dediğin gibi şöyle yaza doğru da izmirde yaparız denizkenarında bir yerde oohhh :smiley-cool:

inşallah cnm yazın deniz kenarına da gideriz ama daha öncede olabilir.yani nasıl olsa arabalarla geliniyor ya,kışında olablir yani ama ben kışın sizleri evimde ağırlamak isterim :)benim ev kışın çok sıcak bebekler üşüdü derdi de olmaz
izmir buluşması olursa en uzak gülizciğime oluyor.sen de hemen hemen bizim aydına gelişimiz kadar mesafede izmire geliceksin.gülizimde azcık yola katlanır cnm, di mi :) o gün bi gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…