- Konu Sahibi beyazmelek
-
ayol benim alt açma fotom da moda oldu lülülülülülü
ankaralı analar da kıskanıp koymışlar öle bi resmi zaten..eh artık beyazmelekcim ege analarında da senden bekliyorum bi alt açma resmi naniknanik
beyazmelek bence uygun, güzel fikir yani, daha önce sadece foruma ayak üstü gitmiştik, acelemiz var diye gezemedik ama bir sürü bebek mağazası var ve gezemedim diye içimde kaldı, acısını çıkarırız biraz,
hava da güzel olsa keşke, ama olsun çok güzel olacak çokk.
bana alışveriş yasağı var mayısa kadar..gezdirmeyin öyle güzel yerleri bana..kociş boşar valla ben,,lmaz:kaydirigubbakcemile
benim kociş şimdiden tembihliyo..alışveriş yok ona göre çok fazla aldın seneye kalsa büyür kullanamaz yeter diyo..bende biliyom alışveriş yok diyomm..ama dedğin gibi gözede yasak yok ya...kaydirigubbakcemile2gezerken kocişleri de alırız yanımıza o zaman onlar frenler bizi kaydirigubbakcemile
krikitosum eşim getireicek beni,gerçi buluşmamızdan bir gün önce yazmışsın sen bu mesajı ama olsunben yine decvp yazayım dedim
darilgencim keşke sana ulaşabilseydik krikitosla buluştuğumuz gün sende olurdun yanımızda.Aydın öncesi de görüşmüş olurduk.
bir de bişey diim mi kızlar,tamam Aydında karar verdik ama toplam 5 kişiyiz ve 3 kişi İzmirden.aslında mantıklı olan çoğunluğun olduğu yerde buluşmaktır gibi geliyo bana.bu sefer Aydında buluşalım,hem orta nokta olduğu için hem de kararımızı verdik artık.bidaha buluşabilirsek inşallah İzmirde yapmak daha doğru olur gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?