Ne kadar saçma bir kıyas yaptığınızın farkında mısınız? Herkes öyle mi yAni? Adam sevmiş almış ilkokul mezunu diye görgüsüz balık kokan iki kelimeyi bir araya getiremeyen mi oluyor? Pes yani ancak bu kadar ayrıştırılır. Adam belki kadının ahlakını çok sevdi, belki onu geliştirdi, belki çok güzeldi, kusura bakmayın da sözleriniz kıskançlıktan başka bir şey kokmuyor. Ayıp.
Burada tonlarca ilkokul mezunu kadın var. Belki de bir doktorla avukatla evliler, sırf mezuniyetleri sebebiyle başka bir kadını yeremezsiniz. Kimse doktor oldu diye yüce, ilkokul mezunu oldu diye de balık kokan cahil olmuyor!
Merak ettim anneniz ne mezunuydu acaba? Benim annem ilkokul mezunuydu babam da memur, bir güne bir gün annemin balık koktuğunu, cahillik yaptığını, bizleri kötü eğittiğini görmedim. Ki balık koksa ne olur ben o kokuya kurban olurum! Babamın da annemin fotoğraflarını millete gösterip namussuzluk yaptığını görmedim, namus şeref rütbeden daha önemli emin olun! Bakın siz kendi ağzınızla söylemişsiniz, adam doktor olmuş ama namussuzluk has safhada ki karısını teşhir edip p.....klik yapıyor!
Ve işin ilginç tarafı siz de bunu normal buluyor savunuyorsunuz ve hepsinin de öyle olduğunu sanıyorsunuz! Bu dünyada namuslu insanlar da var emin olun!
Ayıp!
Not: sizin üzerinizden böyle konuşan herkesedir mesajım.