- Konu Sahibi Morgenstern
-
Aslında üye olmasam da aylardır takip ediyordum baktım ki dayanışmamız mükemmel yardım edin biricik ablalarım kardeşlerim
Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Nişanlanmayı düşündüğüm erkek arkadaşımla 5,5 yıllık bir birlikteliğimiz var.Annem de babam da üniv. mezunu.. erkek arkadaşım biz tanıştığımızda üniversiteden yeni terkti.şimdi onca şey paylaştık.bu süre zarfında üniv. okuyamadı ve şimdi lise mezunu görünüyor. Eğitim farkı annem babamlar için çok önemli. Sakın beni yargılamayın kardeşlerim ama annem babam rıza etmeden evlenemem. bana göre böyle yapılmış bir evlilikte mutluluk daim olmaz. şimdi "ya tamam ya devam" denilecek nokta. O, 27 yaşında olduğu için bu üzüntüm telaşım birazda.
ne yapayım canlar,yardım edin bu kardeşinize, çok değerli tecrübelerinize ihtiyacım var
Aslında üye olmasam da aylardır takip ediyordum baktım ki dayanışmamız mükemmel yardım edin biricik ablalarım kardeşlerim
Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Nişanlanmayı düşündüğüm erkek arkadaşımla 5,5 yıllık bir birlikteliğimiz var.Annem de babam da üniv. mezunu.. erkek arkadaşım biz tanıştığımızda üniversiteden yeni terkti.şimdi onca şey paylaştık.bu süre zarfında üniv. okuyamadı ve şimdi lise mezunu görünüyor. Eğitim farkı annem babamlar için çok önemli. Sakın beni yargılamayın kardeşlerim ama annem babam rıza etmeden evlenemem. bana göre böyle yapılmış bir evlilikte mutluluk daim olmaz. şimdi "ya tamam ya devam" denilecek nokta. O, 27 yaşında olduğu için bu üzüntüm telaşım birazda.
ne yapayım canlar,yardım edin bu kardeşinize, çok değerli tecrübelerinize ihtiyacım var
merhaba tekrardan hepinize arkadaşlar.uzun bir zaman geçti ve biz konuyu enine boyuna tartıştık. Sadece eğitim değildi.Uzun ilişkilerin kaderi ve çıkmazı diyebileceğim "alışkanlık" da bizim ilişkimize çöreklenmişti.Bu yüzden o da ben de çok rahat davranıyorduk. ister istemez saygı yaralanıyor. velahasılı bana hak verdi bu düşünceler için. Ben bu zamana kadar uyardığım halde zamanını boşa geçirdiğini ve bu süre zarfında kendisiyle ilgili hiçbir şeyi geliştirmediğini söyledi bana. Sonuç olarak 14.02.2011'de ayrıldık. ayrılığın soğuk hissi yok üzerimde huzurluyduk ikimizde.Zaman zaman kötüleşiyorum.o benden daha çok çünkü vicdan azabı çekiyor. onu özlüyorum ama kendimi daha çok. dinleneceğim...hiç bencil olmadım ama zamanın aleyhime işlemesine izin veremem.çaba verdim ama karşımdaki istemedikçe ne yaptırabilirim ki...artık yalın denklemler kuracağım karmaşayı istemiyorum Okunacak birsürü kitap gidilecek, izlenecek birsürü film, öğrenilecek birsürü bilgi ve alınacak birsürü eğitim var...gidilecek birsürü yer var.benim kendime de biraz zaman ayırmaya ihtiyacım var. Dedik ki; kaderde varsa, birgün zaten olacak...
bana da yardım eder misiniz? benzer bi sorunum var..birisi var ve lise mezunu yaşı da küçük....ben üniversite bitirdim aynı şekilde...ama durumum ters aileler baskı yapıyo...bilemiyorum ilk başta kapılıp gider ya sonra pişman olursam diyorum...işi de var...
tabiki de diploma belirlemiyor.ama onların ddüşüncesine göre eğitim farkı insanlar arasında ciddi uçurumlara yol açar,erkeği pısırık yapar hatta erkek başka kadınlara bile yönelebilir vs vs... o diyor ki takip edip aöf'ye gireceğiz..bu iş olacak ..
Hayret yani okuyanı yerden yere vurmak,okumuş ama kişilik sahibi insanda var! Ne zamandan beri okumamış insanlar yüce görülüyor, sadece çekememezlik diyorum ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?