Konumda da yazdigim gibi aldigim hormon ilaclari,tup bebek surecinin zaten kendi basina stresli bir surec olmasindan dolayi takiyorum belkide,yoksa cok umursayan birisi degilimdir aslinda.Ne derlerse desinler niye bu kadar düşünüyorsunuz.. soran kişi samimi değil ise bi rahatsizligim vardı geçti çok şükür diyin geçin..
bizim okulda sürekli raporlu vs biri olur ders doldururuz kimse de gidip sormaz hatta takma kafana biz hallederiz derslerini deriz.. o öğretmenler de biraz sıkıntı var demek..
Aminnn aminnn hepimizin gonlune gore versin Rabbim.8 yillik ogretmenim bu ikinci 10 gunluk rapor alisim,ilkini seminer haftasinda almistim yani ogrenciler zaten yoktu,bir de simdi aldim,yani asla keyfi alacak biri degilim,ondan dolayi sanirim bu kadar stres yapip takiyorum,insallah rabbim sana da bana da isteyen,hak eden herkese tez zamanda nasip eder.
O kadar hassas bir konuki bu durumu size karsi kullanan insanlari da Allah islah etsin,kimi elde edemedigiyle sinanir kimiyse hemen elde ettigiyle sinanir,bu imtihan sadece bizim degil,her sey gonlunce olsun.
Masallah saglikla buyutun bebisinizi hayirli,salih bir evlat olsun insallah.Allah'ın izniyle olur canım sen duanı et benimki oldu mucize gibi seninki neden olmasın rabbim istesin yeter ki
Dikkat et kimseyi kafana takma ve hep olumlu düşün yani elini karnına koy hep dua oku konuş sübhanallahi ve bihamdihi çek meryem süresini oku inan seni da rahatlatacak
Çok soru cevaplayan salak ve boş olamaz mı yani ahahaha :))))Ne kadar kufretsem de bazen kpss iyiki gelmiş diyorum. Bu sistemle Salak ve boş insanları eliyorlar
hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin. sorarlarsa geçiştirebilirsin. "geldim işte arkadaşlar üzülmeyin daha fazla" dersin.İyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Zaten benim onlardan 3 ogrencim fazla,hepsinin 20 ogrencisi var,ve sorunlu ogrencilerde bana verilmis(okula yeni geldigim icin sanirim) bundan dolayi sanirim zorlaniyorlar,dediguniz gibi umursamamam gerek.3 öğrencinin nesi fazla gelmiş 1 hafta için anlamadım? Öğretmen değilim ondan sanırım.
Diyeceğiniz tek şey şu; "öyle gerekiyordu"
Bu kadar..
Üstlerine vazife olmayan şeylere karışmamaları gerektiğini gösteren en net cevap bu olur.. Ne baskı kurarlarsa kursunlar umursamayın..
Cok tesekkur ederim,burdaki mesajlari okuyunca kendiimi cok daha iyi hissediyorum,hepiniz sagolun iyiki varsiniz.Merhaba meslektaşım aynı süreçten ben de geçtim .okulun ilk günü yumurta toplama işlemi olduğu için gelememiştim.Sonrasında transfer sonrası (ekim ayında)1 hafta rapor aldım .çevremdekilere ve idareye de kistim vardı onu aldırdım dedim .bence de söylememelisin söylersen sadece çevredekilerin merak duygularını tatmin etmiş olursun.İnşallah tutar kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın stres yapıp kafana takma bu süreci dinlenerek geçir Allah yardımcın olsun
Konuyu neresinden okuyup anliyorsunuzda boyle bir yorum yapiyorsunuz acaba,neden utanayim,utanilacak bir durum olsa gidip tedavi olmam,aileme bile anlatmadigim (tutmassa uzulmesinler ve ben kendimi daha fazla baski altinda hissetmeyeyim) bir durumu neden okulumda sadece selamlastigim ve teneffuste gordugum insanlar bilsinler ve onlara neden aciklama yapayim,utanilacak bir durum varsa o da yasini basini almis egitimli ogretmen arkadaslarimin arkamdan konusmalari.Tüp bebek utanılacak bir durum değil saklanacak bir durum da değil,herkesten önce kendinize bunu yapmayın...
Eğitim kurumlarındaki dedikodu hiç bir yerde yok,tecrübeyle sabit...Sizin ki ise kimin ne konuştuğunun ya da ne düşündüğünün de önemli olmayacağı bir konu....
Geçen hafta da bize dağıttılar. 3 sınıfız . 30 öğrenci ikiye paylaştırıldı . Hergün başka öğrenci geliyor. 3 kişi oturuyoruz.Oyle bos dersi olan yok malesef,3 ve 4 ler sabahci 1 ve 2 ler ogleci,yani dersi bos olan yok,ama soyle bir durum var hepsinin simifi zaten 20 kisilik bir tek benim 23 ve iki kaynastirma ogrencim var,bu okula eylulde geldigim icin mudur bey bana uygun gormis sinifi
neden bu kadar kastınız ki????İyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?