Pardon akıl edemedim tabi, sizce adetim 15 tatile denk gelmediği için olabilir mi acaba?(adetin 2. Günü başlanıyor tedaviye) ayrıca yumurta rezervimde ciddi azalma var,1. Dönem çocuklar okuma yazmadan geri kalmasın diye tedaviye başlayamadim,bu dönem erteleyecegim bir durumum yok,yaza daha 3-4 ay var yaşımda geçiyor yeterli bu aciklamalarbenim kafama bir şey takıldı.Devlette öğretmen olduğunızı düşünüyorum.mesela böyle kişisel bir durumunuzu neden 15 tatilde halletmediniz. öğretmenlik uzun süre tatilleri olan bir meslek.o çocuklara da yazık bir hafta ciddi bir kayıp.
Canım stres en büyük düşman biliyorsun. Tedavine odaklan olacağına inan. Tez vakitte pozitif haberini alacağız inşPardon akıl edemedim tabi, sizce adetim 15 tatile denk gelmediği için olabilir mi acaba?(adetin 2. Günü başlanıyor tedaviye) ayrıca yumurta rezervimde ciddi azalma var,1. Dönem çocuklar okuma yazmadan geri kalmasın diye tedaviye başlayamadim,bu dönem erteleyecegim bir durumum yok,yaza daha 3-4 ay var yaşımda geçiyor yeterli bu aciklamalar
Çok teşekkür ederim canım,umarım pozitif olur:)Canım stres en büyük düşman biliyorsun. Tedavine odaklan olacağına inan. Tez vakitte pozitif haberini alacağız inş
İyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Devlette çalışıyorum,ben teklif etmedim öğrencilerimin dağıtılmasını,üstelik benim onlardan zaten 3-4 öğrencim fazla bunu bile sorun yapıp şikayet etmedim okulda,yabancı uyruklu öğrenciler de hepsinin iki katı üstelik,okulda yeni olduğum için seçip seçip bana vermişler,ben sürekli ilgilenirken onlar bir hafta sadece 3 taneyle ilgilenemiyorlarsa diyecek sözüm yok.Insanız hepimiz sonuçta belki siz olsanız sizde sorun edecektiniz . Sorduklarında keyfi olmadığını mecbur kaldığınızı söyleyin .
Devlet mi özel kurum mu bu arada ?
Polemiğe girmeyin . Bebek tedavisi de demeyin . Mecbur kaldım aldım zaten yasal hakkım kimseye açıklama yapmak zorunda Değilim deyin . Ki öyle de zatenDevlette çalışıyorum,ben teklif etmedim öğrencilerimin dağıtılmasını,üstelik benim onlardan zaten 3-4 öğrencim fazla bunu bile sorun yapıp şikayet etmedim okulda,yabancı uyruklu öğrenciler de hepsinin iki katı üstelik,okulda yeni olduğum için seçip seçip bana vermişler,ben sürekli ilgilenirken onlar bir hafta sadece 3 taneyle ilgilenemiyorlarsa diyecek sözüm yok.
benim kafama bir şey takıldı.Devlette öğretmen olduğunızı düşünüyorum.mesela böyle kişisel bir durumunuzu neden 15 tatilde halletmediniz. öğretmenlik uzun süre tatilleri olan bir meslek.o çocuklara da yazık bir hafta ciddi bir kayıp.
Beni onaylandığıniz için değil,hissettiklerim ancak bu kadar güzel ifade edilebilir diye alkışlıyorum sizi.Tabi hanımefendi..
Gezmek uğruna devamsızlık yapan öğrenciler, karneye bir hafta kala okulu kendine erkenden
tatil eden veliler varken öğretmenler her daim çocukları düşünmelidir.
Evlilikmiş, sağlıkmış, çocukmuş.
Mümkünse hiç doğurmayalım falan dimi..
Sırf kadın öğretmenim diye yanlış anlamayın sizin doğum izni falan oluyor çocuğumu erkek
öğretmenin sınıfına alacağım diyen veli de gördüm. Ortada hamilelik bile yokken..
Bir arkadaş kadın doğum önünde beklerken bir velisi ile karşılaşmıştı.
Kadın aa hocam yoksa hamile misiniz?
Aman bizimkileri mezun et de öyle düşün demişti..
Eee artık bu kadar bencilliğe delirdim.
Tabi tabi sizin çocuklarınıza göre evlenir çocuklarınızın mezuniyetini hesaplar çocuk yaparız.
Öğretmenin özel hayatı yok zaten değil mi diye terslemiştim artık.
Kendileri çatır çatır doğurur kendi çocukları için uygun zaman mı diye bile düşünmez..
Ayıptır yahu!
Kesinlikle katılıyorum.Tabi hanımefendi..
Gezmek uğruna devamsızlık yapan öğrenciler, karneye bir hafta kala okulu kendine erkenden
tatil eden veliler varken öğretmenler her daim çocukları düşünmelidir.
Evlilikmiş, sağlıkmış, çocukmuş.
Mümkünse hiç doğurmayalım falan dimi..
Sırf kadın öğretmenim diye yanlış anlamayın sizin doğum izni falan oluyor çocuğumu erkek
öğretmenin sınıfına alacağım diyen veli de gördüm. Ortada hamilelik bile yokken..
Bir arkadaş kadın doğum önünde beklerken bir velisi ile karşılaşmıştı.
Kadın aa hocam yoksa hamile misiniz?
Aman bizimkileri mezun et de öyle düşün demişti..
Eee artık bu kadar bencilliğe delirdim.
Tabi tabi sizin çocuklarınıza göre evlenir çocuklarınızın mezuniyetini hesaplar çocuk yaparız.
Öğretmenin özel hayatı yok zaten değil mi diye terslemiştim artık.
Kendileri çatır çatır doğurur kendi çocukları için uygun zaman mı diye bile düşünmez..
Ayıptır yahu!
Tabiki öğretmenler robot değiller,hepimiz yeri geliyor idarecilerimiz hakkında ya da veliler,çocuklar hakkında konuşuyoruz ama prensip gereği başka bir öğretmen arkadaşım için uluorta öğretmenler odasında hiç konuşmadım ve konuşulmasını da uygun bulmuyorum,kendi aralarında konusulsun sorun degil.Bu dedikodunun mesleği olmuyor malesef. Öğretmen de bunu yaparsa şeklindeki ifadeleri anlamsız buldum.
Rapor evet çok hoş karşılanmıyor, ekstra yük binmiş oluyor diğer öğretmenlere ama sizin çooook geçerli bir nedeniniz var.
Şuan bunu düşünmeyin. 1 gün alsanız yine konuşulacak ( öğretmenim , kendimden biliyorum :)
İnşallah dolu dolu Doğum izni almak nasip eder Rabbim.
Aynen öyle ben de öğretmenim tedavi görüyorum bayan sayısı az mecburen izin alıp gittiğim oluyor pek anlatmak istemesem de sorup duruyorlar sıkıldım laf anlatmaktan daha belli değil haftaya diyorum o hafta noldu diye yine soruyorlar işimiz zorÖğretmenler odasında samimiyetle söylediğim çoğu şeyde pişman olmuşumdur.Derse girip çıkıyorum ,kurum kültürü diye bişey kalmamış.
Bence söyleme arkadaşım.Parasından tut herşeyine sorar çoğu.Bi kişiye söylersin hepsi duyar.
-Tabi ki iyi niyetli insanlar da var.Herkes bir değil-
İnşallah hamileyim diye de konu açarsın.Olumlu düşün :)
Eğitim kurumlarında dedikodu gerçekten fazla bayanlar kafa kafaya verip konuşuyor durmadan meraklı da çok laf arayan teneffüsler dedikoduyla geçiyor hele küçük yerse herkes birbirini tanıyorTabiki öğretmenler robot değiller,hepimiz yeri geliyor idarecilerimiz hakkında ya da veliler,çocuklar hakkında konuşuyoruz ama prensip gereği başka bir öğretmen arkadaşım için uluorta öğretmenler odasında hiç konuşmadım ve konuşulmasını da uygun bulmuyorum,kendi aralarında konusulsun sorun degil.
Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Biliyorum seni canım çünkü sıkıntımız aynı(yumurta rezerv azlığı) burda bile neden yazı beklemedin diye yazan olmuş ogretmeniz tatilimiz çok ya,sen de biliyorsun rezerv azalınca zamanda tüketiyor acele etmek gerekiyor.Aynen öyle ben de öğretmenim tedavi görüyorum bayan sayısı az mecburen izin alıp gittiğim oluyor pek anlatmak istemesem de sorup duruyorlar sıkıldım laf anlatmaktan daha belli değil haftaya diyorum o hafta noldu diye yine soruyorlar işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?