Kullandigim hormon ilaclarindan bu duygu durumu olmus olamaz mi? Bir hafta ogretmen bulmak kolay is degil,mudur bey de 3 ogrencinin kimsenin duzenini bozmayacaguni dusunmustur.Zaten sinif mevcutlari az 20 ogrencileri var.neden bu kadar kastınız ki????
siz zorunlu bir sebepten rapor almışınız, bu da kimseyi ilgilendirmez, müdürün yaptığı tuhaf geldi hepsini bölmek yerine keşke sınıfa bir öğretmen görevlendirse imiş....
biri sorarsa rahatsızdım de geç... ayrıca dedikodu heryerde var işte,evde,sokakta .. vs.. bu kadar takma yani kafana..
Insallah ya cok tesekkur ederim,guzel yorumlariniz icin.Bu arada sağlıkla göbüşünüz dolsun inşallah.
Yorumumu tekrardan okuyup neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamaya çalıştım.Bende tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim hatta bir adım attım,bu tedavi sürecinde ve öncesinde neler hissettiğinizi neler düşündüğünüzü bilerek yorum yapmıştım ama sanırım fazlaca hassassınız.Kıracak ya da üzecek bir şey dediğimi düşünmüyorum.Konuyu neresinden okuyup anliyorsunuzda boyle bir yorum yapiyorsunuz acaba,neden utanayim,utanilacak bir durum olsa gidip tedavi olmam,aileme bile anlatmadigim (tutmassa uzulmesinler ve ben kendimi daha fazla baski altinda hissetmeyeyim) bir durumu neden okulumda sadece selamlastigim ve teneffuste gordugum insanlar bilsinler ve onlara neden aciklama yapayim,utanilacak bir durum varsa o da yasini basini almis egitimli ogretmen arkadaslarimin arkamdan konusmalari.
İyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah,ben utanildigi icin değil kendimi baskı altında hissetmemek için,insanların habire ne oldu var mı bir gelişme gibi sorularına maruz kalmamak için söylememeyi tercih ettim ama siz sanki ben tup bebekten utanıyormusum gibi yorum yapınca sinirlenmiş olabilirim.Yorumumu tekrardan okuyup neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamaya çalıştım.Bende tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim hatta bir adım attım,bu tedavi sürecinde ve öncesinde neler hissettiğinizi neler düşündüğünüzü bilerek yorum yapmıştım ama sanırım fazlaca hassassınız.Kıracak ya da üzecek bir şey dediğimi düşünmüyorum.
Dedikodu yapanları onaylamış bir yorumum olmuş mu,Asıl siz neresinden okudunuz yorumu?
Neyse Allah gönlünüze göre versin umarım tedavi sonucu yüzünüzü güldürecek meleklerinizi kucağınıza alırsınız.
İnşallah çok teşekkür ederim.Allah hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ilk denemeniz tutar.
Ben de öğretmenim ve Bursa'da yaşıyorum. Tedaviye nisanda başlamayı düşünüyorum. Süreçle ilgili birkaç sorum var . Özel mesaj atsam bakabilir misiniz ?
Dürüst olmam gerekirse çekiniyordum,insanların bakış açılarının değişmesinden,kendimi eksik ve yetersiz hissetmekten,aklınıza gelebilecek her olumsuzluktan ;şimdiyse rahatım kimse soru sormuyor ve neden demiyor.Çevremde bu tedavi ile hamile kalabileceğimi kabullendi artık kafam daha rahat....Tabiki seçim sizin ister söylersiniz ister söylemezsiniz utanmak kelimesi doğru olmadı belki yetersizlik diyeyim kendi adıma....Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah,ben utanildigi icin değil kendimi baskı altında hissetmemek için,insanların habire ne oldu var mı bir gelişme gibi sorularına maruz kalmamak için söylememeyi tercih ettim ama siz sanki ben tup bebekten utanıyormusum gibi yorum yapınca sinirlenmiş olabilirim.
Umarım herşey gönlünüzce olur,sanırım kişilik farkından dolayı farklı bakılıyor,sizde kendinizce haklısınız tabiki,dilerim rabbim çok aratmadan nasip eder.Dürüst olmam gerekirse çekiniyordum,insanların bakış açılarının değişmesinden,kendimi eksik ve yetersiz hissetmekten,aklınıza gelebilecek her olumsuzluktan ;şimdiyse rahatım kimse soru sormuyor ve neden demiyor.Çevremde bu tedavi ile hamile kalabileceğimi kabullendi artık kafam daha rahat....Tabiki seçim sizin ister söylersiniz ister söylemezsiniz utanmak kelimesi doğru olmadı belki yetersizlik diyeyim kendi adıma....
Sınav sistemi hakkında bilgin olmadığı için böyle yazdığını düşünüyorum. Artık girmek çok zorlaştı çok ince eleyip sık dokuyorlar.altı boş birisi "çok soru" cevaplayamaz.Çok soru cevaplayan salak ve boş olamaz mı yani ahahaha :))))
Siz de bundan sonra tavrınızı değiştirin sessiz sakin olmak yaramıyor demek ki. Birisi çok soru bilen salak ve boş olamaz mı falan demiş ama bir eleme sistemi olmalı.öğretmenlik herkiYani malesef her kurumda ve her is ortaminda olan seyler,okulda benim de gucume giden bir cok sey var ama sesimi cikarmiyorum,hem sorunlu ogrenciler bende hem yabanci uyrukli onlarin iki kati ben simdiye kadar bir sey demedim simdi bir hafta rapor almisim diye arkamdan atip tutuyorlar
Tamam sen öyle düşünmeye devam etSınav sistemi hakkında bilgin olmadığı için böyle yazdığını düşünüyorum. Artık girmek çok zorlaştı çok ince eleyip sık dokuyorlar.altı boş birisi "çok soru" cevaplayamaz.
Tamam sen de böyle düşünmeye devam et :)))))Tamam sen öyle düşünmeye devam et
Bende de ayni skntı var kesin rapor alsan suphelencklr tup demek bnde istemyrm rahatszdim ozel hasta olmasam tarapor almazdm herld dyip gecistir ve senin daha da cok rapora ihtiyacin olacak ozmn napcksin? Tup bebegi karistrmak istemiyorsan diyeceksinki ben skntli hamilelik yaşıyorum dusuk riskim var belli olmadanda demek istemedm millette bu merak nedendir ya deİyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Bende tup bebek dusunuyorm hangi asamadasinz? Pazrtesi doktorla gorssccmİnşallah çok teşekkür ederim.
Tabiki istediğini sorabilirsin,elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.Dilerim nisana kadar hiç gerek kalmaz ve hamile kalırsın.
Ben test gününü beklemedeyim,yani transfer oldu.Bende tup bebek dusunuyorm hangi asamadasinz? Pazrtesi doktorla gorssccm
Kendimi övmek gibi olmasın kolay kolay bir meslektaşım hakkında ulu orta konuşup eleştirmem dersime girer çıkarım kim gelmiş kim gelmemiş beni zerre ilgilendirmez,sınıflar kalabalık değil hepsinin 20 öğrencisi var 3 öğrenci daha gelse ne olacak yani benim mantığıma göre,mesela bana gelse asla rahatsız olmam aksine elimden geleni yaparim.Okullarda böyle durumlarda o anın stresiyle konuşulur ama inanın hepsi de öyle ciddi değildir. Gittiğinizde hepsi size geçmiş olsun falan diyecekler. Bunu da sakın ikiyüzlülük olarak algılamayın. Sadece şu an ekstra öğrenciler onları kasıyordur.. Aynı şekilde kendileri rapor alsa ve konuşulsa böyle, bu kadar takmazlar emin olun. Okul ortamı öyle çünkü herkes stresten konuşur geçer. Öğrenciler mağdur olmasın yeter ki, inşallah sizin çocuklarla güzel ilgilenebiliyorlardır.
Allah gönlünüze göre versin de inşallah sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz. Sadece onlara odaklanın ve stresten uzak kalmaya çalışın. Usulsüz bir şey yapmıyorsunuz sonuçta
Ya neguzl yolun yarisina gelmissiniz hic tkmayin jnseye demek zorunda degilsnz bende iştekilere demek istemiyorum gerek yok canimi sikacaklar yoktan yere cok zor srumda kalirsan dusuk tehlikem var doktor ise gtmemi yasakladi belli bi sure dinlenmm geekr de sen aciklama yaptikca yine istediklerni dusuncklr bsvrBen test gününü beklemedeyim,yani transfer oldu.
Umarım senin için her şey yolunda gider.
İyi akşamlar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?