Eğitim kurumlarında bile dedikodu:((

Kullandigim hormon ilaclarindan bu duygu durumu olmus olamaz mi? Bir hafta ogretmen bulmak kolay is degil,mudur bey de 3 ogrencinin kimsenin duzenini bozmayacaguni dusunmustur.Zaten sinif mevcutlari az 20 ogrencileri var.
Bu arada sağlıkla göbüşünüz dolsun inşallah.
Insallah ya cok tesekkur ederim,guzel yorumlariniz icin.

Yorumumu tekrardan okuyup neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamaya çalıştım.Bende tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim hatta bir adım attım,bu tedavi sürecinde ve öncesinde neler hissettiğinizi neler düşündüğünüzü bilerek yorum yapmıştım ama sanırım fazlaca hassassınız.Kıracak ya da üzecek bir şey dediğimi düşünmüyorum.
Dedikodu yapanları onaylamış bir yorumum olmuş mu,Asıl siz neresinden okudunuz yorumu?
Neyse Allah gönlünüze göre versin umarım tedavi sonucu yüzünüzü güldürecek meleklerinizi kucağınıza alırsınız.

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, etrafa kulak tıkamayı öğrenmek lazım. Onlar bi gün konuşur ertesi gün başka şey bulur onu konuşur sallama bu kadar.

Allah hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ilk denemeniz tutar.

Ben de öğretmenim ve Bursa'da yaşıyorum. Tedaviye nisanda başlamayı düşünüyorum. Süreçle ilgili birkaç sorum var . Özel mesaj atsam bakabilir misiniz ?

Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah,ben utanildigi icin değil kendimi baskı altında hissetmemek için,insanların habire ne oldu var mı bir gelişme gibi sorularına maruz kalmamak için söylememeyi tercih ettim ama siz sanki ben tup bebekten utanıyormusum gibi yorum yapınca sinirlenmiş olabilirim.

İnşallah çok teşekkür ederim.

Tabiki istediğini sorabilirsin,elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.Dilerim nisana kadar hiç gerek kalmaz ve hamile kalırsın.

Dürüst olmam gerekirse çekiniyordum,insanların bakış açılarının değişmesinden,kendimi eksik ve yetersiz hissetmekten,aklınıza gelebilecek her olumsuzluktan ;şimdiyse rahatım kimse soru sormuyor ve neden demiyor.Çevremde bu tedavi ile hamile kalabileceğimi kabullendi artık kafam daha rahat....Tabiki seçim sizin ister söylersiniz ister söylemezsiniz utanmak kelimesi doğru olmadı belki yetersizlik diyeyim kendi adıma....

Umarım herşey gönlünüzce olur,sanırım kişilik farkından dolayı farklı bakılıyor,sizde kendinizce haklısınız tabiki,dilerim rabbim çok aratmadan nasip eder.

Çok soru cevaplayan salak ve boş olamaz mı yani ahahaha :))))
Sınav sistemi hakkında bilgin olmadığı için böyle yazdığını düşünüyorum. Artık girmek çok zorlaştı çok ince eleyip sık dokuyorlar.altı boş birisi "çok soru" cevaplayamaz.

Siz de bundan sonra tavrınızı değiştirin sessiz sakin olmak yaramıyor demek ki. Birisi çok soru bilen salak ve boş olamaz mı falan demiş ama bir eleme sistemi olmalı.öğretmenlik herki
herkesin yapabileceği bir iş değil.

Sınav sistemi hakkında bilgin olmadığı için böyle yazdığını düşünüyorum. Artık girmek çok zorlaştı çok ince eleyip sık dokuyorlar.altı boş birisi "çok soru" cevaplayamaz.
Tamam sen öyle düşünmeye devam et

Bende de ayni skntı var kesin rapor alsan suphelencklr tup demek bnde istemyrm rahatszdim ozel hasta olmasam tarapor almazdm herld dyip gecistir ve senin daha da cok rapora ihtiyacin olacak ozmn napcksin? Tup bebegi karistrmak istemiyorsan diyeceksinki ben skntli hamilelik yaşıyorum dusuk riskim var belli olmadanda demek istemedm millette bu merak nedendir ya de

Okullarda böyle durumlarda o anın stresiyle konuşulur ama inanın hepsi de öyle ciddi değildir. Gittiğinizde hepsi size geçmiş olsun falan diyecekler. Bunu da sakın ikiyüzlülük olarak algılamayın. Sadece şu an ekstra öğrenciler onları kasıyordur.. Aynı şekilde kendileri rapor alsa ve konuşulsa böyle, bu kadar takmazlar emin olun. Okul ortamı öyle çünkü herkes stresten konuşur geçer. Öğrenciler mağdur olmasın yeter ki, inşallah sizin çocuklarla güzel ilgilenebiliyorlardır.

Allah gönlünüze göre versin de inşallah sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz. Sadece onlara odaklanın ve stresten uzak kalmaya çalışın. Usulsüz bir şey yapmıyorsunuz sonuçta

Reactions: Den
Kendimi övmek gibi olmasın kolay kolay bir meslektaşım hakkında ulu orta konuşup eleştirmem dersime girer çıkarım kim gelmiş kim gelmemiş beni zerre ilgilendirmez,sınıflar kalabalık değil hepsinin 20 öğrencisi var 3 öğrenci daha gelse ne olacak yani benim mantığıma göre,mesela bana gelse asla rahatsız olmam aksine elimden geleni yaparim.

Koy okullarında da çalıştım orda yeni atanan genç öğretmenler çok daha anlayışlı ve daha az dedikodu yapıyorlardı burda yaş ortalaması 40 üstü,dedikodudan başka şeyler konusulmuyor malesef.

Ben test gününü beklemedeyim,yani transfer oldu.

Umarım senin için her şey yolunda gider.
Ya neguzl yolun yarisina gelmissiniz hic tkmayin jnseye demek zorunda degilsnz bende iştekilere demek istemiyorum gerek yok canimi sikacaklar yoktan yere cok zor srumda kalirsan dusuk tehlikem var doktor ise gtmemi yasakladi belli bi sure dinlenmm geekr de sen aciklama yaptikca yine istediklerni dusuncklr bsvr

NOrmalde öğretmen yokken çocukların okula gelmemesi taraftarıyım ama müdürler genelde Veliden tepki görmemek için çocukları sınıflara dağıtıyor. Bence yanlış bir durum . Ama çalışan ve çocukları bırakacak kimsesi olmayan veliler de var maalesef :/ AYRICA öğretmenin (Hangi sınıfı okutuyorsa okutsun)rapor alma hakkı var bunu kimse sorgulayamaz. BENDE şuan doğum iznindeyim. Veliler ah vah dedi ama ben en başından uyardım söyledim durumumu. Hiçbir şey saklamadım. Ayrıca yerime anında öğretmen bulundu. Kimse bana çocukları yarıda bıraktın diyemez. Aynı zamanda size de 1. Sınıf öğretmeni 10 gün rapor mu alırmış diyemez. Sağlıksız bir şekilde o sınıfta bulunmanızdansa evde olmanız daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…