Eger en başta böyle bir ilişkiye başlamamış olsaydım şuanda çok iyi bir bölümde okuyan başarılı bir ögrenci olucaktım ama ben bu ilişki için feda ettim egitimimi bu saatten sonra yeniden bir başlangıçmı yoksa sevgimin arkasında durmam gerektigimi karar verememişken ben okumam gerektiginin inanın farkına varamıyorum ailem ayrılayım diye psikologa bile götürdü beni 5 senede ailemide kendimide seviyorum dedigim insanıda yıprattım ben..
Ben pişman olmayacagım bir karar vermek istiyorum.Gerçekten zor durumdayım
Her cümlen ayrı bir şaşkınlığıma neden oluyor!
Okursan,meslek sahibi olursan,para kazanırsan pişman olacaksın öyle mi?
Bak kardeşim dost acı söylermiş. Bu adam seni gerçekten sevseydi meslek sahibi olmanı kendisi isterdi.
İnsanlar sevdiklerini iyi yerlerde görmek isterler.
Adam senin okuyup da kendine güvenmeni istemiyor bunu göremiyorsun sanırım.
Bölüm begenmeme gibi bir durum asla söz konusu degil sadece istedigim sey üniyi bitirdikten sonra iyki okumuşum diyecegim meslegimi elime alacagım bir bölümde okumak çünkü ben zor bir dönemden geçiyorum ve sil baştan baslayacagım arkamda sevdigim insanı bırakarak... ailem bana konuları yetiştirirsin diyor ama yetiştirmem imkansızmış gibi yazılar gördükçe ben hiç başlama nasıl olsa yetişmez diyorum
Onun istedigi benle bir yuva kurmak ama ben bunu uzattıkca istemez hale geliyor..Ailesi her sene dügün yapıcaz diye beklıyor ama her sene benim ailem istemedigi için yine olmuyor ve o ben rezil olmaktan bıktım önümüzdeki yazda olmazsa ayrılalım diyor..
Kafamı dolduran okdr çok sey varki, düşünüyorum kendi kendime ayrılırsak o baskasıyla evlenir 5yıllık sevgilimi kendi ellerimle baskasına teslim ederim.. o elinden geleni yapmısken ben kendimi suçlu hissediyorum ama bi tarafta da üniversiteyeteri kadar bekledim bundan sonra beklemem diyor..yani önümüzdeki yaz yönüm belli olucak
Hiç anlayacak birisi degil çok aşırı kıskanç ve beklemez bunu biliyorum...Onada ailesi oku diyor her imkanı saglıyor ama oda üniversiteye benimle evlenme düşüncesiyle gitmiyor :S
biraz gerçekçi omak gerek,şu zamandan sonra konuları yetiştirmen çok zor,ama bir sonraki sene için rahat olur,Yani 2 yılın var bence kazanabilmen için.Zaten yaşın da büyük değil,o zamana kadar iyice hazırlanırsın.Avşar olunca ne olacak ,onu anlamadım,avşarlar öz türklerdendir,oğuz boylarından biridir.
Eger en başta böyle bir ilişkiye başlamamış olsaydım şuanda çok iyi bir bölümde okuyan başarılı bir ögrenci olucaktım ama ben bu ilişki için feda ettim egitimimi bu saatten sonra yeniden bir başlangıçmı yoksa sevgimin arkasında durmam gerektigimi karar verememişken ben okumam gerektiginin inanın farkına varamıyorum ailem ayrılayım diye psikologa bile götürdü beni 5 senede ailemide kendimide seviyorum dedigim insanıda yıprattım ben..
20 yaş.Ne güzel bir yaş.
Bu yaşlar üniversite yıllarıyla geçirilmeli.
Makarna ve yumurtadan oluşan bol muhabbetli, bol kahkahalı öğrenci sofraları görülmeli.
Son parayla alınan simit ev arkadaşıyla paylaşılırken zehir gibi bir çay demlenmeli.
Sınav öncesi bütün gece kahve üstüne kahve içerek ders çalıştıktan sonra uyandığında sınavının 15 dk önce başladığı görülmeli.
Sonra mezuniyet gecesi.
Sonra mezuniyet töreni.
Annen keple fotoğrafını çekebilmek için parmaklıklardan sarkmalı.
Baban o fotoğrafta beline gururla sarılmalı.
Güzeldir üniversite, unutulmazdır.
Ancak her şeyden evvel benim ülkemin kadınları artık okuyayım mı evleneyim mi diye sormamalı.
Beklemeyenin yolu açık olsun, demek ki senin ekonomik özgürlüğünü kazanmış, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmanı destekleyecek kadar sevmemiş beyimiz derim.
Bu soruyu sormana bile gerek yoktu aslında.
Eşi ve ailesi bölümüne gir, hayatı ekonomik anlamda eşine bağlı olduğu için nelere boyun eğen kadınlar var.
Onlara sor istersen.
Bir kadın kendi hayatını kurabilecek fırsatı elinin tersiyle itiyorsa, ömrünün geri kalanını pişmanlıkla geçirecek demektir.
20 yaş.Ne güzel bir yaş.
Bu yaşlar üniversite yıllarıyla geçirilmeli.
Makarna ve yumurtadan oluşan bol muhabbetli, bol kahkahalı öğrenci sofraları görülmeli.
Son parayla alınan simit ev arkadaşıyla paylaşılırken zehir gibi bir çay demlenmeli.
Sınav öncesi bütün gece kahve üstüne kahve içerek ders çalıştıktan sonra uyandığında sınavının 15 dk önce başladığı görülmeli.
Sonra mezuniyet gecesi.
Sonra mezuniyet töreni.
Annen keple fotoğrafını çekebilmek için parmaklıklardan sarkmalı.
Baban o fotoğrafta beline gururla sarılmalı.
Güzeldir üniversite, unutulmazdır.
Ancak her şeyden evvel benim ülkemin kadınları artık okuyayım mı evleneyim mi diye sormamalı.
Beklemeyenin yolu açık olsun, demek ki senin ekonomik özgürlüğünü kazanmış, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmanı destekleyecek kadar sevmemiş beyimiz derim.
Bu soruyu sormana bile gerek yoktu aslında.
Eşi ve ailesi bölümüne gir, hayatı ekonomik anlamda eşine bağlı olduğu için nelere boyun eğen kadınlar var.
Onlara sor istersen.
Bir kadın kendi hayatını kurabilecek fırsatı elinin tersiyle itiyorsa, ömrünün geri kalanını pişmanlıkla geçirecek demektir.
Hayir!
kesinlikle okumalisin!!!!!
yasin daha ne ki??
insanlar 50 yasindan sonra üniversite okuyor!
yapma bunu kendine lütfen,inan ki hayat öyle kolay degil ve evlenmende hem henüz erken!
ah be canim sanki yurtdisinda hersey hazir önüne mi gelecek?
ordada calismalisin ve egitimin yoksa iyi bir is bulmanda cok zor olabilir...
önce egitim de sevgiline!!!
gideceksin ailenden ayri bi ülkede cok zorluk cekersin,dil olsun cevre,kültür,ama meslegini al eline vee o da eger ciddi ise bekler hic degilse 2-3 yil daha!
ama bence aklini kullan ve oku!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?