- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Bu güzel yorumunuz için çok teşekür ederimbunları düşününce gerçekten okumalıyım diyorum sonra bir telefonla kararımı degiştiriyorum sevgilim arıyor evlilikten bahsediyor kafam yeniden allak bullak oluyor
2012 yılına girmemize 2 ay kaldı...
ve hala eğitim mi, evlilikmi diye düşünceye girenleri gördükçe çıldırıyorum.
evlen sen kızım... sen okumazsın...okuyacak olan insan gelipte buda acaba okusam mı, ama aşkıma da çok emek verdim 5 seneeeee...
ya senin ailen, seni 20 yaşına getirene kadar ne emek verdi, bunu da sorguluyormusun?
evlen, çoluk çocuk doğur, 40 ı na gelincede ben yaşamıyorum, zevk almıyorum hayattan diye bu foruma konu aç sende...
sen kendine değer versen hayatını evlilkle değil hangi meslek edinmeliyimle şekillendirmeye çalışırdın..
insan ömrünün ortalama 70 lere çıktığı bu zamanda 20 yaşında evlenmesende bişey kaybetmezsin...ama okumazsan çok şey kaybedersin emin ol...
Merhabalar,
Ben size bunu yazıyorum çünkü gerçekten kararsız bir durumdayım..
Çok başarılı bir ilkögretim sonrasında lise hayatım başladı.Lise 1 de başarım devam etti fakat Lise 2de bir ilişkiye basladım bu durum beni derslerden soguttu ve ondan sonrasında hiç adapte olamadım.Öyle böyle derken liseyi hiç takılmadan 2009yılında bitirdim ama 5yıldır devam eden bir ilişkim var ve geçen sene beni istemeye geldiler.Ailem sevdigim insanı kesinlikle istemiyor sebepleri ise şunlarFransada yasıyormus ailesi bize uygun degilmiş..belki saçma gelebilir ama birde avşarlarmış 5yıldır devam ediyor ama hala istemiyorlar ve benim ailem ben okuyum diye herseyi yapıyor egitim şart bir bayan için diyorlar bu senede sevgilime söyleyemedm ama dershaneye yazıldım.Sevdigim insan ise artık neyi bekliyoruz seneye evlenicez aileni ikna et diyor...Maddi olarak gerçekten durumları yasadıgım sehirde sayılı zenginlerden diyebilirim sevdigim insanın ama ailem (Ben liseyi 2009da bitirdim ve ozmndan bu zamana ders çalışmadım şöylede birşey var başarısız arkadaslarımı bile üniversitede görmek beni üzüyor nitekim bu senede çalışmadıgım için iyi bir puan alamadım...1991dogumluyum dershaneye bu sene basladım sayısalcıyım..Kafamda ki kaygılar ise şöyledir, ben dershaneye sizce çokmu geç kaldım ve 20 yaşında biri için dershane komikmi kaçar..Egitimi bi kenara bırakıp sevdigim insanla evlenip fransayamı gitmeliyim Sayısaldan gidecegim için sizce konuları yetiştirebilirmiyim..Ve sıkı bir tempo sonucunda ben gerçekten iyi bir bölüm kazanabilirmiyim? çünkü okuyacaksam gerçekten iyi bir bölümde okumak istiyorm.Lütfen bana tavsiyelerinizi yazınız gerçekten ne yapacagımı şaşırdım
senin yerinde olsam ;
oturur , önüme kitabı alır , ders çalışırdım. konuları yetiştirmeye çalışırım.
erkek arkadaşın beklerse bekler, beklemezse de yapacak bişey yok , kendisi bilir.
Bu güzel yorumunuz için çok teşekür ederimbunları düşününce gerçekten okumalıyım diyorum sonra bir telefonla kararımı degiştiriyorum sevgilim arıyor evlilikten bahsediyor kafam yeniden allak bullak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?