Eğitim mi,evlilik mi?

Eğitim ve anne baba sözü

Aslinda fransada da univ okuyabilir misin? Yani ing bir bolum olabilir mi?? Ama tabi dil kursuna da gitmen lazim..Ben orada okuyabilir miyim diye bir arastirirdim acikcasi.Bu imkan vwrsa da degerlendirirdim..Ama hic şaşmıyor ya Avrupaya gelin giden kimselere, es ailesi cok karışıyor..Muhtemelen esin ailesi orada ve kessin sikifikilardir..Bilemiyorum..

Eğitim ve anne baba sözü

Konu 2011 tarihli

Herkesin hayatı kendine özel ve normal kimi 80 yaşında yamaç paraşütü yapıyor kimi ev hanımı olmak istiyor ben 22 yaşındayım ve dershaneye gitme imkanım yok diye çok üzülüyorum imkanlarınızı değerlendirin şimdi değerlenmedikleriniz için en azından ilerde içinizde pişmanlık kalmasın evlenmek istediğiniz insan sizi gerçekten seviyorsa size destek olacaktır üniyi kazandıktan sonra uzaktan açıktan okuyabilirsiniz hatta kazandıktan sonra ailenizide ikna edersiniz ki herşey yoluna girer aceleci olmayın yeter

Bence okuyun .Dil ,lisan yok nereye gıdıosunuz.Eskısı gıbı cazıp deıl oralar .Zengınlık hiç bır sey okumak baki

Ben yaşayamam dedim sevdigim insana oda bana olmazsa Türkiye ye dönüş yaparız yeterki evlenelim ben seni üzmem dedi Ailem istemiyor ama dedim, oda Ailen istemiyor diye Türkiye de kalmam önce gidelm sonra döneriz diyor

Dönmez o...Orda kalırsın sonra yapamazsın, dilin yok mesleğin yok, hemen bi de cocuk yapalım der..Fransada kimsesiz kv dırdırı çekersin, aileni de yılda 1 kere ya görürsün ya göremezsin... dönmeye kalkarsın pişman olursun ama çok geç olur ....Oku önce mutlaka aileni dinle. Bak zaten ilişkin yüzünden gecikmişsin, şimdi yine aynı hatayı yapma ...20 yaş dersane için komik değil, otur derslere ver kafayı, seven bekler.

Ailenin 20 yıllık emeğine ne olacak ?

Sevgili bulursun zaten 5 yıl daha beklenir bir şey olmaz ama zaman bulamazsın ve inan bana ileri de pişman olursun .

Ailesi istediği kadar zengin olsun senin ekonomik özgürlüğün olmadıktan sonra ne fayda?

Tabiki eğitimine devam et. Seviyorsa beklesin beyefendi

Sayılarda sıkıntı var. 1991 doğumlu ve liseyi 2009 da bitiren biri 30 yaşında olur. Nasıl 20 yaşında oluyorsunuz? Üniversite işini neden bu kadar ertelediniz? Bence sizin okumaya gönlünüz yok. Evlenin derim.

Konu 10 yıl öncenin konusu olduğu için olabilir mi acaba?

1991 doğumlu iseniz ve yaşınızı hesapladığınızda 20 çıkıyorsa bence üniversite kazanmanız çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…