Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kesinlikle katılyorum arkadaşı ya bu sorumsuzluk insanın canını sıkıyor zaman geçtikce ben geriliyorum da sonuçta dogurganlıgım gün geçtikçe azalıyor işi daha zora koşmak niye . sen kaç yaşındası arkadaşım

bana alman çok yakında...ona para lazım para....bende yakın yer istiyorum fakat nasip...bakalım hayırlısı

almanıda çok met ediyorlar sen bir önceki merkezine raporlu ne ödedin arkadaşım ben ilaç hariç 1000 verdim bide dondurma işlemi için 300 ilaçlar içinde 400 ödedim

ilaçlara ne kadar verdin....ben 3 milyar verdim...raporsuz...raporumun vakti eylülde doldu..ben daha önce başladım...3 ay öncesinden...ama kist oluştu...bunu yazmışmıydım...

ilaçlara ne kadar verdin....ben 3 milyar verdim...raporsuz...raporumun vakti eylülde doldu..ben daha önce başladım...3 ay öncesinden...ama kist oluştu...bunu yazmışmıydım...

ne diyorsun 3000 mi verdin ne kadar çok bütün tedavi içinmi 3000 raporlu ben yanlışmı anladım kisti yamadın arkadiım kıst için şimdi ilaç kulanıyormusun

dondurulmuşum yok arkadaşım transvere kadar 3 günde bir eşimimden sperm alındı ve donduruldu ona 300 verdim normalde her dondurma işlemi için diger hastaneler 400 alıyor

raporumu kullanmadım canım......raporsuz ilaçlar dahil 2 800 verdim....ben 3 ay önce tedavime başladım...14 gün lukrin kullandım...ilk önce yumurtaların fazla oluştuğu sölendi...adetliykende kist oluştuğunu...2 kutu doğum kontrol hapı kullandım...ondan sonra ekrar tedavime başladım....ve işte yenide negatif sonuç aldım....

sonucu ne zaman aldın arkadaşım

sonucuda eylülün başında aldım.....evlilik yıl dönümüde 2 eylüldü o günlerde beklemedeydik canım....onuda anlatıyım....ilk pozitif sonuç aldım...sonra değerim az yükseldi ve 1 hafta bekleme zarfı verdi dr.....2 eylül o bekleme sürecindeydi.....ve 1 hafta sonrada kötü sonuç değer 6 olmuş...oda pozitif bi sonuçmuş...3 gün sonra yine gittim bu seferde bebek düşmüştü...

sanırım seninde dondurulmuşu yok kaç yumuta toplandı

benimde yok....12 yumurta alındı,9 tanesine işlem yapılmış,8 tane dönlenmiş,5 tane 1.sınıf embryom vardı hepside koyuldu canım...eşimin spermi az hareketlimiş ondan dolayı çok koydular....normalde benim yaşımdakilere 2 veya 3 tane koyuyolarmış....senin kaç tane yumurtan vardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…