kızlar şükü kavuşurana giremiyordum bende isafirim vardı sonunda geldim hilalcigim görüşemeik arkadaşım melike başladımı tedaviye arkadaşı yez lütfen belgin aramıza tekrar katılmışsın temelli :) çok sevindim menekşe arkadaşım hoşgeldin aramıza
inşallah canım inşallah...:Saruboceq:canım tedavin hayırlı olsun....... heralde sen belginle aynı dr a gidiyorsun....inş ikinizinde hayırlı haberlerini alırız......
kız funda ben hep aranızdayım ya aşkolsun bu topiği senle biz ilerletiyorduk unuttunmu bir zamanlar azo son bulana herkes anne olana kadar burdayımmmmmmmmmm
şükür kavuşturana arkadaşım.....bende belki yine pc bozulmuştur diye düşündüm.....hatta mesaj atıcaktım sana akşama kadar girmeseydin siteye......neyse benim şimdi işim var işlerime başlamadan bi giriyim siteye belki biriniz vardırda konuşuruz diye düşündüm...ama yoksunuz.............işlerim bittikten sonra girerim......
fundacım kaan hocadan şimdi maile cevap geldi pregnyli haftada 2ye çıkartmamızı söylemiş hayırlısı inşallah......
arkadaşım özlemişim vallahi sesini duymak iyi geldi senden sonra annem aradı gel diye bende şimdi ona gidiyorum yarın yada geç saat te girerim artık kusura bakma göürüşürüz inşallah
bilmiyorum canım kaan hoca ne derse onu yapcaz.......hayırlısı canım....bunları bilmiyorum ki sana bişeyler yazıyım arkadaşım....bu ilaçlardan sonra denemenize başlıyacaksın dimi??
hoşbulduk canımmavimenekşe burayada hoş geldin ..
kızlar şükü kavuşurana giremiyordum bende isafirim vardı sonunda geldim hilalcigim görüşemeik arkadaşım melike başladımı tedaviye arkadaşı yez lütfen belgin aramıza tekrar katılmışsın temelli :) çok sevindim menekşe arkadaşım hoşgeldin aramıza
ben de anne olmak istiyorum rabbim işallah banada nasip eder eşim mikro
tese olacak işallah çıkar tek umut
ben şimdi çıkıyorum canım...yarın inş görüşürüz.....
ben de anne olmak istiyorum rabbim işallah banada nasip eder eşim mikro
tese olacak işallah çıkar tek umut
fundacım kaan hocadan şimdi maile cevap geldi pregnyli haftada 2ye çıkartmamızı söylemiş hayırlısı inşallah......
akadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin hayırlısı ile inşallah tesa dan iyi sonuç alırsın ama sitres yok unutma moralin yüksek tutu inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun
inşallah canım hepimiz oluruz inşallah bende teyze olmalıyım dimi ama...hadi hayırlısı bakalım malasef biraz uzun ve yorucu bir yola baş koyduk rabbimin izni ile inşallah başarılı olacaksınız arkadaşım lütfen kendini kasmaktan vaz geç bize saglıklı bir anne gerek ve önce rabbimin izini ile bence en kısa zamanda yavrunu kucagına alacaksın ama stres yok sabırlı ve güçlü bir annesi olacak yigenimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?