Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şükür kavuşturana arkadaşım.....bende belki yine pc bozulmuştur diye düşündüm.....hatta mesaj atıcaktım sana akşama kadar girmeseydin siteye......neyse benim şimdi işim var işlerime başlamadan bi giriyim siteye belki biriniz vardırda konuşuruz diye düşündüm...ama yoksunuz.............işlerim bittikten sonra girerim......

kız funda ben hep aranızdayım ya aşkolsun bu topiği senle biz ilerletiyorduk unuttunmu bir zamanlar azo son bulana herkes anne olana kadar burdayımmmmmmmmmm

kız funda ben hep aranızdayım ya aşkolsun bu topiği senle biz ilerletiyorduk unuttunmu bir zamanlar azo son bulana herkes anne olana kadar burdayımmmmmmmmmm

unuturmuyum arkadaşım ama bir ara uzak kaldınya naz yapıyorum sana :) nasıl oldun bakalım moralin nasıl kaan beyle tekrar konuştunmu herşey iyi olacak arkadaşım 2010 da anne olacaksin inşallah hepimiz oluruz inşalllah

arkadaşım özlemişim vallahi sesini duymak iyi geldi senden sonra annem aradı gel diye bende şimdi ona gidiyorum yarın yada geç saat te girerim artık kusura bakma göürüşürüz inşallah

canımm benim allahım duysun sesini hepimiz oluruz inşallah, hayır kaan beye mail attım henüz cevap gelmedi,üzgünmüyüm dersen yoo alışıyoruz işte napalım .canım bii ara çok fazla mide agrısı çekiyordumya giremiyordum sen yap bana naz ben çekerim senin nazını arkadaşım:)))))yinede arada bii hafif hafif agrıyo içmediğim ilaç kalmadı neden acaba...((

fundacım kaan hocadan şimdi maile cevap geldi pregnyli haftada 2ye çıkartmamızı söylemiş hayırlısı inşallah......

fundacım kaan hocadan şimdi maile cevap geldi pregnyli haftada 2ye çıkartmamızı söylemiş hayırlısı inşallah......

hayırlısı canım....bunları bilmiyorum ki sana bişeyler yazıyım arkadaşım....bu ilaçlardan sonra denemenize başlıyacaksın dimi??

arkadaşım özlemişim vallahi sesini duymak iyi geldi senden sonra annem aradı gel diye bende şimdi ona gidiyorum yarın yada geç saat te girerim artık kusura bakma göürüşürüz inşallah

ben girdim şimide sen yoksun canım...belki annenden geldikten sonra görüşürüz arkadaşım....dün 12 lerde girmiştim yoktun....bakalım bu gece girebilicekmiyim.....girsemde sen olurmusun

mavimenekşe burayada hoş geldin ..
hoşbulduk canım

hoşbulduk canım

ben de anne olmak istiyorum rabbim işallah banada nasip eder eşim mikro
tese olacak işallah çıkar tek umut

akadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin hayırlısı ile inşallah tesa dan iyi sonuç alırsın ama sitres yok unutma moralin yüksek tutu inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun

hadi hayırlısı bakalım malasef biraz uzun ve yorucu bir yola baş koyduk rabbimin izni ile inşallah başarılı olacaksınız arkadaşım lütfen kendini kasmaktan vaz geç bize saglıklı bir anne gerek ve önce rabbimin izini ile bence en kısa zamanda yavrunu kucagına alacaksın ama stres yok sabırlı ve güçlü bir annesi olacak yigenimin

akadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin hayırlısı ile inşallah tesa dan iyi sonuç alırsın ama sitres yok unutma moralin yüksek tutu inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun

tesekkür ederim iyi dileklerin için zemuszemusysitres yapmamaya çalışıyoruz ama çok ağır geliyo sürekli internetteyim sürekli araştırıp ağlıyorum eşimde ve abimde aynı sorun rabbim bizi böyle deniyo heralde

inşallah canım hepimiz oluruz inşallah bende teyze olmalıyım dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…