Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu kadar araştırmakda pek iyi değil....herşeyi oluruna bırakmak çok daha iyi.bunu diyorum ama olmayacağınıda biliyorum...ama biraz en basitinden biraz rahat olabilirsin...şimdiden bu kadar sitres hiç iyi değil.....tese olacağına göre spermi 0 çıkmış...dr. nasıl bi tedavi uyguluyo???ve dediğin gibi allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın.....kimseyi kimsenin evladına baktırmasın......herkese kendi yanından evlat nasip etsin......aminnnnnn..............hayırlısı hakkımızda arkadaşlar......

arkadaşım biliyorum insan perişan oluyor ama vardır bir hayır micro tesada kesin buluyorlar meraklanma senin yumutalarında bir sıkıntı varmı sorun sadece eşindemi

hoşbulduk canım...dün hemen benden sonra girmişsin.....senden sonrada bende tekrar girdim 1 giibi....ama karşılaşamadık....

bende bir sorun yok eşimde 0 çıktı ya bilmiyorum beni aydınlatırmısınız ne tedavisi bize aceplus selenyum(vitamin) hapı verdi tedavi icin birsey söylemedi ne zaman gelirseniz o zaman tese yi yapalım dedi bizde kasım 15 bekliyoruz

benim abimde aynı, derdim bir kat daha büyük yani 2 defa tese oldu cerrahpasada ikisindede bulunmadı şimdi bıraktılar alman hastanesine gitti ordaki doktor 2 defa yapılıp bulunmayınca bırakın amaliyat yapan doktor hücre olsa bulurdu demiş

canım çooook geçmiş olsun....

canım abine çok üzüldüm ama abinde çıkmadı diye sizdede çıkmıyacak diye bişey yok....benim tanıdığımın spermi 0 olup teseyle çıktı ve tüp bebeğini de denedi canım.....herkesin durumu çok farklı oluyor...soruna gelince cevabını bilemediğim için bişey yazamıycam....benim eşimde az da olsa sperm var çünkü.......bide 15 kasımda tese yapılcak diye yazmışsın yanlış değilse...seni tedaviye hazırlamadan nasıl tese yapıcaklar....bildiğim kadarıyla ilk senin hazırlanman lazım.....yada dğiştiysede bilmiyorum....

ya arkadaşlar benim eşim ilaç felan hiç kullanmadı...kendine baktı ama ilaç felan kullanmadı...dr.da bize öle bişey demedi.....pekmez, ballı karışım ,hindistan cevizi ,herşeyi yedi fındık fıstık....ama spermi yine aynı çıktı...acaba ilaç kullansa farklı olurmuydu..??yada hareketliliği arttırırmı ilaçlar sizce??bi bilginiz varmı bu konuda??ben eşime dedim ilaç kullan diye diğer tedaviye başlamadan önce oda araştırıcam felan demişti.....ama hala araştırıcak:)))

beni tedaviye falan almadı bahsetmedi bulunursa dondurulacakmıs sonra ben tedavi görecekmişim ne olur bilgilerinizi paylaşın abimde de yengemi tedaviye almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…