küstüm beni sormuyosun...senağlamahilalcigim nerdesi arkadaşım
selamlar kızlar kimse biribirini yakalayamamış yine:) belgincim yok gülüm gezme mezme değil benimki bugun yataktan kalkamadım hastalancam galiba ...dün düğündede klimanın tam önündeydim heralde hasta gidicem yarın dr.a?sen nasılsın canım...hani rahatsızdın midenden iyileştin dimi tamamen? bide funda gitti mi kızlar yoksa yarın mı gidiyodu?
herkes bugün geziyo galiba kimsecikler yok..
hilalcigim nerdesi arkadaşım
ya canım aslında dün gayet iyiydim seviniyodum geçti diye ama bugün öglenden beri bii agrı var inat ediyorum gitmiyorum aslında inatta degil benimki sabah kalktıgımda agrımayınca geçti sanıyorum ama geçmiyo beni kandırıyo.sende dikkat et kendine aman grip felan olma canım kusura bakma hangi dr gitcektin unuttum:uhm:selamlar kızlar kimse biribirini yakalayamamış yine:) belgincim yok gülüm gezme mezme değil benimki bugun yataktan kalkamadım hastalancam galiba ...dün düğündede klimanın tam önündeydim heralde hasta gidicem yarın dr.a?sen nasılsın canım...hani rahatsızdın midenden iyileştin dimi tamamen? bide funda gitti mi kızlar yoksa yarın mı gidiyodu?
evet canım nöbette eşim bugün eee sırayla bi sen bi ben...vereliniortaksenin eşin dün evdeydi benimkide bugün canım...biz dışardaydık anca girebildim şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?