sağol fundacım...hilalde gelmiiş...iyiyim canım benim...tedaviyi merak ediyorum ...şimdiden heyecan sardı beni fundaya onu sölüyodum...
iyi yaptın hilalcim...bende çıkmak zorundayım birazdan kızlar...arkadaşımın kına gecesi var...z.burnunda..erken gitmem lazım.kuafördede yanında olmamı istedi...çocukluk arkadaşım..onuda evlendiriyoruz nihayet..
iyi yaptın hilalcim...bende çıkmak zorundayım birazdan kızlar...arkadaşımın kına gecesi var...z.burnunda..erken gitmem lazım.kuafördede yanında olmamı istedi...çocukluk arkadaşım..onuda evlendiriyoruz nihayet..
inşallah canım inşallah...tedavi bu pazartesi hilalcim kısmetse..
çok sağolun kızlar...akşamda giremicem sanırım...geç geliriz yada orda kalırım..funda sen ne zaman çıkcan yola?belki görüşemezsek.. çünkü yarında düğünümüz var,hiç giremeyebilirim..şimdiden sana hayırlı yolculuklar dliyorum canım benim...kendine iyi bak..allaha emanet ol canım....hilalcim sende ken.iyi bak ...öpüyorum sizi kızlar
hayır canım olurmu öyle şey allahın taktiri böyle düşünme olur inşallah hepimizinbazen lanetlendik mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?