Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün giremedim kociş evdeydi onla ilgilendim oda bugün nöbette bende yalnızım sizlerde yoksunuz sıkıldım..:hulya:

selamlar kızlar kimse biribirini yakalayamamış yine:) belgincim yok gülüm gezme mezme değil benimki bugun yataktan kalkamadım hastalancam galiba ...dün düğündede klimanın tam önündeydim heralde hasta gidicem yarın dr.a?sen nasılsın canım...hani rahatsızdın midenden iyileştin dimi tamamen? bide funda gitti mi kızlar yoksa yarın mı gidiyodu?

selamlar kızlar kimse biribirini yakalayamamış yine:) belgincim yok gülüm gezme mezme değil benimki bugun yataktan kalkamadım hastalancam galiba ...dün düğündede klimanın tam önündeydim heralde hasta gidicem yarın dr.a?sen nasılsın canım...hani rahatsızdın midenden iyileştin dimi tamamen? bide funda gitti mi kızlar yoksa yarın mı gidiyodu?

şimdide ben geldim ama kimse yok.....melikecim geçmiş olsun canım inş daha kötü olmazsın.....fundada yarın sabah gidicekkk...senden yarın haber bekliyoruz canım...yarın işlerim var benim akşam üzeri girerim ama mutlaka haberini alırım....sen yazzz kesinlikle canım...

ya canım aslında dün gayet iyiydim seviniyodum geçti diye ama bugün öglenden beri bii agrı var inat ediyorum gitmiyorum aslında inatta degil benimki sabah kalktıgımda agrımayınca geçti sanıyorum ama geçmiyo beni kandırıyo.sende dikkat et kendine aman grip felan olma canım kusura bakma hangi dr gitcektin unuttum:uhm:

geldiğimde her şeyi yazcam canım..maliyetini falanda sorcam...bana almandan daha uygun dediler .bakalım ne kadar tutucak...aslında medicanada da aklım kalmadı değil biliomusun hilal..kafam karışmasın diye tekrar oraylada hiç görüşmedim..neyse kaderde ne varsa artık...fundaylada son kez görüşemedik yaa neyse...geldiğinde kısmetse görüşücez inşallah..buarada belgin nerdesiniz diyo asıl kendisi yok,)diğer topiktede yoktu..

ay belgin canım görmedim seni valla...gülüm sende kendine dikkat et yaa...genelde mide stresle alakalı...stres çok tetikliyomuş mideyi...fazla stres yapma kendine...süt le ekmek çok iyi geliyo...annemde çekiyo hala...süt bastırıyomoş ağrıyı canım benim aklında olsun...sende dene

ya canım denedim sütü ama nette araştırdım süt iyi bilinir fakat ülsere iyi gelmez yazıyodu bende korktum içmiyorum belki ülserim vardır.aslında hiç canımın sıkkın olmadıgı bi zamanda başladı bu agrı canım gayet iyiyim aslında yada eski birikintiler agrıtıyor.offffffff

neyse canım bende çıkıyım artık yatıyım dinleniyimbelki düzelir sabaha kadar hadi gülüm iyi geceler yarın görüşmek üzere...muckkk

eşim başımın etini yiyip duruyo...hastasın git biraz yat dinlen diye..tabi kendi işine de geliyo ya ..hemen kendi oturup oyun oynucak..bırakmıyo ki birz konuşalım..halbuki ben burda sizle kendimi daha iyi hissediyorum....ah bu erkekler ah....yarın akşam ben sizleyim kızlar sizde burda olun...öpüyorum...bide bana şans dileyin olurmu?hayırlı haberlerle dönüyüm....belgin bitanem sende gitme biyere yarın akşam tamam?grşrz

Back
X