Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
var fundacım var bizim diger topikte çok var tesede bulunanlar korkma UGURBOCUGU..

hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım iyiki varsınız..şimdi çıkıyorum,yine gelmeye çalışırım biraz gemesemde kusura bakmayın ..eşimin yanına gidiyim moral veriyim ona elimden geldiğince...öpüyorum sizi..

ay bak hilal yazacaktım funda yazdım görüyomusun o da beni andıkaydirigubbakcemile3

UGURBOCUGU anlat bak tedavisi varmış ameliyatla bulunuyomuş de bak biz işk ögrendiğimizde hiçbişey bilmiyoduk ustelik bu sayfalarıda bilmiyodum yanlızdım şimdi sizler varsınız şükür...

tamam canım kesinlikle eşine destek ver.....onun durumu seninkinden daha kötüüdür...ama inş hep dediğimn gibi bu günleri unuutucaz....ve birbirimize hamileliklerimizi anlatıcaz inşşş.....

melikecim bende çıkıyorum...annemdeyim eşimde çık diyo oturalım diyor......iyi akşamlar herkese.......bu arada benim işlerim bitti yarın öğlen girerim illaki s,izlerde burda olursanız konuşuruz iyi olur yaniiiiii.....

kızlar ben çıkıyorum hadi eşim mız mız ediyo bişeye bakcakmış yarın görüşürüz öpüyorum...

kaç yıllık evlisin hilalcim ben 6 yıllık biraz erken evlendim galibasenağlama çok seviyodum..

belgincim bi girip hemen kayboldun....akşamda görümceme gidicez giremiyebiliirm....melikede yok ortalarda.....kimsecikler yok yaaaaaaaaa

canım burdayım döndüm inanırmısın bi uykum geldiydi az önce bende gittim biraz uzandım kalktım iyi geldi kuş gibi olmuşum ama çıkacagım şimdi yemek zamanı geliyor yavaş yavaş bişeyler hazırlayım bende akşam bilmiyorum girebilirmiyim dizi izliyorum.hım aslında hemen hemen aynı yaşlarda evlenmişiz bende 22 yaşıma girmek üzereydim erken degilmiş demekki neyse canım sende girerbilirsen bende bi fırsat bulur girersem konuşuruz yine görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…