hilalcim uykum kaçtı,oturdum 1sigara daha içtim belgin kızcak ama.. canım çok sıkkın napıyım?gerçi hiçbişeye çare değilya neyse..,..sonra geldim buraya senin yazını gördüm.. canım ne güzel şeyler yazmıssın...o kadar doğru ki katılıyorum sana ..bencede evdeki huzur herşeyden önemli canım...daha da önemlisi Rabbimin bize doğru insanları bahşetmesi..ALLAH sağlık ve uzun ömürler versin onlara .çocuğu olupta eşine ve çocuğuna değer vermeyen kıymet bilmeyen bende çok insan tanıdım gördüm...bu yüzden hep şükrettim halime halada öyle şükrediyorum....... hilalcim bende başka dr a gitsek mi gitmesek mi diye hala düşünüyorum canım ...bakalım yine sizin fikirlerinizide alıp sağlıklı karar vermeye çalışcam artık....bide buarada yeri gelmişken sölüyüm fundada artık gelse iyi olur yeter bu kadar tatil ona :)
canım lütfen yıpratmayın kendinzi.eşinde çok üzülüyor ve bu konuda bilgi sahibi degil inan bana biraz kendini toplasın bişeyleri ögrendikçe oda hemen ameliyat olmak isteyecek ama biraz zaman bizde öyledik canım bilmiyorduk insan ögrendikçe rahatlıyor biraz bekle bu konuları onun yanında konuşma yada araştırıp ögrenmesini sagla herşey yoluna girecek korkma biz varız yanlız degilsin bak biz 3 yıldır bunla savaşıyoruz 6 bittti 7 yıldırda evliyiz insan zaman geçtikçe alışıyor zor ama kabulleniyorsun herşeyi üzülmeyin bak ben keyfimden mide agrısı çekmiyorum içime ata ata oldu ama iyiki burayı buldum sizler varsınız.sigaraya gelince istesem bende içerim ama içmemeye çalışıyorum sperm kadar bizim yumurta kalitemizde önemli bu sıknıtıları atlatınca içme bırak iyi gelecek günleri düşün...vereliniortakhilacim size olumlu bişeyler yazmayı o kadar isterdimki...
günaydın kızlar nasılsınız...
sağol surayn canım ya..demekki herşeyde bi hayır var...eşim ısrarla ameliyat olmak istemedi...dr.a bir türlü ısınamadım dedi..karar vermemde çok yardımcı oluyosunuz bana tşk ederim....dr.önce eşine bakıcaz sperm varsa alıp dondurcaz dedi...d.sonra sana geçicez dedi..kızlar benim okuduklarıma göre aynı anda olmuyo mu işlamler?yanılıyo muyum yoksa?en iysi hilal seninde dediğin gibi başka dr a gitmek heralde..bide dr a sordum neden tüm sonuçlar 0 olabilir dr bey dedim o da nedenini boşver sonuca bakıcaz dedi buda tuhaf gelmişti bana...hani nedeni tam bilmeden ameliyata girmek yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?