Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hilalcim uykum kaçtı,oturdum 1sigara daha içtim belgin kızcak ama.. canım çok sıkkın napıyım?gerçi hiçbişeye çare değilya neyse..,..sonra geldim buraya senin yazını gördüm.. canım ne güzel şeyler yazmıssın...o kadar doğru ki katılıyorum sana ..bencede evdeki huzur herşeyden önemli canım...daha da önemlisi Rabbimin bize doğru insanları bahşetmesi..ALLAH sağlık ve uzun ömürler versin onlara .çocuğu olupta eşine ve çocuğuna değer vermeyen kıymet bilmeyen bende çok insan tanıdım gördüm...bu yüzden hep şükrettim halime halada öyle şükrediyorum....... hilalcim bende başka dr a gitsek mi gitmesek mi diye hala düşünüyorum canım ...bakalım yine sizin fikirlerinizide alıp sağlıklı karar vermeye çalışcam artık....bide buarada yeri gelmişken sölüyüm fundada artık gelse iyi olur yeter bu kadar tatil ona :)

arkadaşım bilsem o saate girececeğini bende girerdim..kimse yok diye çıktım...daha da doğrusu kimse gelmez bu satten sonra diye çıktım......bence kesinlikle başka dr lada görüşün fikir alın...çünkü dr.ların hepsinin fikri çok farklı oluyo....ve sigara içmen konusunda bnde karşıyım sigara içilmesine hemde bizim durumumuzdakiler için....ama çok kötüydün bi kerelik içmişsin inş devamını getirmezsin.....bide bencede fundacım gelsin atık yeter canım bu kadar tatilll...ben bu yıl hiç yapmadım tatil tedavimden dolayı....tedavavim başarılı olsa gam yemiyecektim ama olmadı işte....

ya arkadaşlar kim derdi biz evlenicezde ,çocuğumuz olmayacakya,tedavi görücezde,tüp bebek yapıcaz da tutmayacak....hiç aklımın ucundan bile geçmezdi....bide ben nişanlıyken o kadar olumsuzdum ki anlatamam...bana hiç mutlu olmayacakmışım gibi gelirdi ne dense...üstüne üstlükde severek aldık birbirimizi.....şimdi o kadar vahlanıyorum ki keşke nişanlılık zamanımı da böle güzel geçirseydim neden o kadar olumsuzdum ki bunuda anlamış değilim.....bilsem bu kadar mutlu olucam hiç düşünmezdim....velasıl bence bu günlerde geçecek bizimde yuvalarımızda çocuk sesleri ile çınlayacak inşşş....yeterki bizler sabredelim....sabrın sonuda selamet olur rabbimin izni ile ıNŞŞŞŞ

günaydın canlarım.evet hilalcim insanın aklına gelmeyen şeylerr başına geliyor napalım buda bizim kaderimiz...

hilacim size olumlu bişeyler yazmayı o kadar isterdimki...
canım lütfen yıpratmayın kendinzi.eşinde çok üzülüyor ve bu konuda bilgi sahibi degil inan bana biraz kendini toplasın bişeyleri ögrendikçe oda hemen ameliyat olmak isteyecek ama biraz zaman bizde öyledik canım bilmiyorduk insan ögrendikçe rahatlıyor biraz bekle bu konuları onun yanında konuşma yada araştırıp ögrenmesini sagla herşey yoluna girecek korkma biz varız yanlız degilsin bak biz 3 yıldır bunla savaşıyoruz 6 bittti 7 yıldırda evliyiz insan zaman geçtikçe alışıyor zor ama kabulleniyorsun herşeyi üzülmeyin bak ben keyfimden mide agrısı çekmiyorum içime ata ata oldu ama iyiki burayı buldum sizler varsınız.sigaraya gelince istesem bende içerim ama içmemeye çalışıyorum sperm kadar bizim yumurta kalitemizde önemli bu sıknıtıları atlatınca içme bırak iyi gelecek günleri düşün...vereliniortak

bu sigarada ne varda herkes içiyo anlamış değilim....içmeyin ya herşeyden önemlisi zararlı sizlere....hele bizlere daha da zararlı....ben hiç içmedim hayatımda sigara...ve hiç bişeyde kaybetmedim:)))neyse kimsecikler yok...sonra görüşürüz.....

bu arada funda da çarşamba akşamı gelicekmiş inş....melikecim daha bitmemiş tatili arkadaşım....ahhhhh ahhhhhhh bende istiyorum tatile gitmekkk

ben şimdi vakit bulup girebildim fakat sizler yoksunuz.....melikecim nerdesin??sabahları pek girmiyosun canımmm

mrb kızlar bende gece kuşu misali geceleri çıkıyorum ortaya..şaka tabi artık buara eskisi gibi oturamıyorum k.bakmayın ,akşamlarıda eşim oturuyo kalkmıyo..şimdi bide morali de bozuk hiç kalkıp yanıma bile gelmiyo...bende bişi demiyorum..gece kalıyo burası ancak bana..ama sonradan yazdıklarınızı okuyorum kızlar sağolun siz benim CANIMSINIZ CANIM...v alla belgin dediğin gibi şanslıyız ki biaradayız birbirimize destek olup moral veriyoruz her anlamda..kızlar bugün öğle namazından önce b.köydeki zuhurat baba türbesine gittim bilmem duydunuz mu?inanın bana o kadar iyi geldiki anlatamam.bol bol dua ettim kızlar hepimiz için...gerçi her zaman ediyorum ..ama orada sanki daha başka bişi var..türbede yatan evliya kurtuş savaşındaki şehitlere su taşırmış günlerce aylarca...o yoklukta sefalette... ve öylede şehit olmuş...ordaki atmosfer yansıyo sanki binevi insana...ezan okunurken bi yandan dua ediyorum bi yandan gözlerimden yaşlar kendiliğinden aktı gitti...çok etkilenip ayrıldım ordan...2 cuma daha gidicem kızlar...dilek için 3 cuma gitmem gerekiyomuş..

demek funda çarşamba burda..iyi iyi ne kaldıki şunun şurasında çarşambaya...ama 1 haftayı geçirmiş oluyo özletti kendini....bizde aynen bu yıl hiçbiyere gidemedik canım...sadece bi kaç h.sonu istanbul yakınındaki yerlere gittik...ona da pek tatil denemez..hayırlısıyla seneye inşallah...

..size bişi sorcam kızlar ya kafama acaip takıldı...şimdi benim bu gittiğim dr.bize ameliyat dedi ya ...microtese demedi ..parça alıp yumurtalıklara bakıcaz biopsi gibi yani...sizcede garip değilimi?microtesede sperm bulma şansı daha yüksek olmuyomu?bide eşimi hiç muayenede etmedi..elindeki sperm ve hormon sonuçlara göre karar verdi..siz ne diyosunuz?sizce doğrumu yaptığı?

canım bizede aynısı söylendi fakat eşim kabul etmedi direk tüp bebeğe gittik orda teseyle aldılar önce beni hazırladılar tüp bebek için donra herşey tamamlanaınca eşimi amelyata aldılar çok şükür sperm bulundu

sağol surayn canım ya..demekki herşeyde bi hayır var...eşim ısrarla ameliyat olmak istemedi...dr.a bir türlü ısınamadım dedi..karar vermemde çok yardımcı oluyosunuz bana tşk ederim....dr.önce eşine bakıcaz sperm varsa alıp dondurcaz dedi...d.sonra sana geçicez dedi..kızlar benim okuduklarıma göre aynı anda olmuyo mu işlamler?yanılıyo muyum yoksa?en iysi hilal seninde dediğin gibi başka dr a gitmek heralde..bide dr a sordum neden tüm sonuçlar 0 olabilir dr bey dedim o da nedenini boşver sonuca bakıcaz dedi buda tuhaf gelmişti bana...hani nedeni tam bilmeden ameliyata girmek yani...

slm arkadaşlar ben geldim hem azolu hem pozitifim...ben niye daha önce burayı görmedim bilmem bu ilk yazışım hep eşi azolulara yazıyodum,bak belginimde burda hiç sende gel demiş mi:umursamaz:uğurböceği arkadaşım benim bildiğim erkek ameliyata hazırlanırken eşide hazırlıyolar hatta bayana önceden iğne felan kullandırıyolar yumurtalar uygun boyuta gelince aynı gün ikisinide alıp sperm ve yumurtayı buluşturuyorlar..aşılamada olsa tüp bebekte olsa sperm ve yumurta aynı gün alınmalı çünkü sperm dondurulursa belli oranda canlılığını kaybediyo diye biliyorum...umarım hayırlısı olur hakkında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…