Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melikecim nerelerdesin bugün ugramadın hiç...moralin nasıl düzeldinmi biraz...

bende internette oyun oynuyorum canım...bende aynı yaşlarda evlendim canım..biraz erken oldu ama hiç de pişman değilim evlendiğime...eminim sende değilsindir...

melikecim yarın yani perşembe için yumurtalara bakılcak demiştin....sperm çıkarsa dondurulacakmı arkadaşım?bu konuda bilgi verildimi size???

melike canım eşin için ameliyat olucak demiştin bugün senden haber bekliyorum......dün girmedin hiç bugün girersimn inş.....seni merak ediyorum......keyfin nasıl iyimisin???

canlarım nasılsınız ben yorgunum bugün biraz temizlik yaptım yoruldum...evet bende merak ediyorum MELıKE yii.hilal canım evet bende hiç pişman degilim allahım ettirmesin hiç kimseyi .sen nasılsın hilalcım...

amin inşş canım...bende iyiyim dün görümceme gitmed,ik bugün burdayızzz...melike inş yazarrr bizeee

melikecim canımmm rastladım sana ya...çok sevindim....nasılsın neler yapıyosun arkadaşım...işlemler ne oldu??bana güzel haber ver canım benim....

canım arkadaşlarım yaa... birbirimizi birebir görüp tanımasakta sanki yıllardır tanışıyoruz dost olduk herbirinizle...şimdi ben sizlerden başka kimle paylaşıyım derdimi ...kim anlarki benim şu içinde bulunduğum durumumu..annemdeydim bende kızlar..inanın annemle sizle dertleştim gibi dertleşemiyorum ..beni merak ettinz biliyorum arkadaşlar ama gitmedik bugün hastaneye ...randevuyu iptal ettik..eşimlede bu yüzden tartıştık aramız nane..dr öyle olumsuz konuştuki kendine güveni gitti adamın yaa.ben ne desem tatmin olmuyo..ameliyata hazır değilim şuan diyo..ya sonuç yine kötü çıkarsa..kesinlikle baba olamazsın derse orda ölürüm heralde yaşayamam diyo ona biraz zaman verecekmişim bu konuda üstüne gitmiycekmişim ..bende bian evvel sonuca gidelim diye uğraşıyorum.napıcağımı şaşıdım kızlar yemin ederim ya. ?

canım arkadaşım dr.sizinle neden o kadar olumsuz konuştu anlamadım zaten...bi anlamda veremedim buuna...eşinde haklı sendee haklısın...sen hemen sonucu görmek istiyosun bundan da doğal bişey yok tabi...fakat eşinde gerçeklerle yüzleşmek istemiyor....ne diyim arkadaşım bu konuda...yinede eşinin üstüne çok gitme çünkü onun için de çok kötü bi durum....ama yaşda geçiyo ne kadar erken o kadar iyi tabi.....belki hemen toplar kendini ve kabul eder ameliyatı...eşinle aran bozuk diye inş annende değilsindir arkadaşım.....inş herşey düzelir ya.....aslında ne kadar erken o kadar da iyi...sonucunda bu ameliyatı kesin olacak başkada şansı yok....ama ba erkeklere anlam verilmiyo bazen....

melikecim ne yazık ki şimdi çıkmam lazım kalıp konuşmak isterdim ama eşim yatalım diyo...lütfen çok takma kafana inş herşey düzelecek...şuanda yanında olup seni teselli etmeyi o kadar isterdim ki ama olmuyo işte...inş yarın konuşuruz girersen arkadaşım...iyi geceler

sağol gülüm..evimdeyim şuan..ben kendimi heerşeye hazırladım arkadaşım...bunu söylemek zor ama dr.bize hiç canlı sperm bulamadık,artık ve bunun başka bir yolu yok dese bile ben buna kendimi hazırladım..hiç bi şekilde tedavisi olmasa bile canımızdanda öte değil ya..eşim ve yine devam edicez hayatımıza sonuna kadar yanındayım diyorum ona senin için canımı bile veririm yeterki sen üzülme diyorum.... bizim şansşsızlığımız çok sert ve negatif bi dr a denk gelmemiz heralde...hilalcim yapacak ne var..?hakkımızda ne hayırlıysa onu nasib etsin yüce rabbim..

amin canım....iyi evinde olmana sevindim.....ama bence başka dr da gidin....gün doğmadan neler doğarmış...tıp o kadar ilerlediki hiç üzülmeyin....inş sizler içinde bişyler yapılacakdır.....ya bide dediğin gibi dünyanın sonu değil...benim arkadaşım var hemen çocuğu oldu fakat bi gram huzuru yok..belki ölçü değil ama ben onun yanında kendimi çok şanslı hissediyorum...çocuğu var fakat huzursuz bi ailede büyüyor....belki çocuğumuz olsa bu kadar mutlu olamayız...ne biliyim eşimle o kadar mutluyum ki hiç keşke evlenmeseydim demedim...tabi ki bu mutluluğa bide meyve vermek istiyoruz ama rabbim ne derse o olur...ve inş rabbim bizlerede ol der ve bizlerinde evladı olur.....bana deseler nişanlıyken nişanlının çocuğu olmayacak diye o zaman belki hemen herşeyi biitirirdim...ama şuan kesinlikle bırakmazdım diyorum...onunla yaşadığım mutluluğu hiç bişeye değişmem....arkadaşım bizimde imtihanımız bu...inş bu imtihandan başarıyla çıkarız mutlu bi şekilde....ya bunları derkende keşke huzurum olmasada çocuğum olsa diyenlerde olabilir tabi....fakat ben huzuru hiç bişeye değişmem.....tabi bunları derkende aşağı oturalım bişey yapmayalım demem....çocuğumuz olması için elimizden geleni yapıcaz....ve sonrasını rabbime bırakıcaz.....dediğin gibi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…