sağol selvacım ...hoşgeldin...burdada bizimle olursun artık canım... yalnız kızlar bana dr değiştirmek şart oldu diye düşünürken az önce telde konuştum beni bu dr ve hastaneye yönlendiren kişi ile ,aman sakın bu dr u bırakma tek bir dr da kal,bi o bu dr derken iyce kafan karışır ..sen bu dr.da devam et diyo (kendi dr.u aynı zamanda.. ikizleri var onun şuan tüp bebekle) ve eşini bian önce ameliyata ikna et o çok tecrübeli diyo tv lerde falan da çok çıkıyomuş,bi ayağı yurt dışındaymış falan...böle diyerek daha çok kafamı karıştıyo benim haberi yok...offf çıkmazlara girdim yine off....na kadarda zormuş bu durumlar sanki insan işin içinden çıkamıyo...
ay canım arkadaşım küsme aklıma gelmedi ne biliyim diger tarafta konuşuyoruz diye ama burdasın bak buldun beni..affettin dimi canım...vereliniortakslm arkadaşlar ben geldim hem azolu hem pozitifim...ben niye daha önce burayı görmedim bilmem bu ilk yazışım hep eşi azolulara yazıyodum,bak belginimde burda hiç sende gel demiş mi:umursamaz:uğurböceği arkadaşım benim bildiğim erkek ameliyata hazırlanırken eşide hazırlıyolar hatta bayana önceden iğne felan kullandırıyolar yumurtalar uygun boyuta gelince aynı gün ikisinide alıp sperm ve yumurtayı buluşturuyorlar..aşılamada olsa tüp bebekte olsa sperm ve yumurta aynı gün alınmalı çünkü sperm dondurulursa belli oranda canlılığını kaybediyo diye biliyorum...umarım hayırlısı olur hakkında....
aldım yeni gördüm canım ama olsun burdanda konuşuruz nasılsın görüşmeyeli bakalım kaçak...şakkıdıslm belgin nasılsın canım özeline msj attım sanırım almadın
canım bizimde hormonlara göre karar verdi dr başka yolu yok zaten canım ama bencede mtese olsa daha iyi açılmışken en iyisi bu boşuna tekrar doku kaybı olmaz çünkü her doku parça çok degerli canım.....size bişi sorcam kızlar ya kafama acaip takıldı...şimdi benim bu gittiğim dr.bize ameliyat dedi ya ...microtese demedi ..parça alıp yumurtalıklara bakıcaz biopsi gibi yani...sizcede garip değilimi?microtesede sperm bulma şansı daha yüksek olmuyomu?bide eşimi hiç muayenede etmedi..elindeki sperm ve hormon sonuçlara göre karar verdi..siz ne diyosunuz?sizce doğrumu yaptığı?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:nerdesiniz senağlamasenağlama
canım bizede aynısı söylendi fakat eşim kabul etmedi direk tüp bebeğe gittik orda teseyle aldılar önce beni hazırladılar tüp bebek için donra herşey tamamlanaınca eşimi amelyata aldılar çok şükür sperm bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?