Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende ıyıyım canım saĞol. Bu ay ılaca baŞlıyorum kasımdada dondurulmuŞlarımla tekrar denıycez bakalım nolcak

ay canım inşallah bu sefer herşey yolunda giderde 2010da hamile ve anna olarak geçirirsin.

bakın yarın funda gelcek sonra kızar bizlere sayfa ilerlememiş hala diye.haa bu arada ögleden sonra gün var oraya gidecegim ben yokken boş bırakmayın burayı...

bende geldim ama kimsecikler yokkk yineeee....melikecim nerdesin canımmm??hiç uğramıyosun amaaa....belgincim bende tek başıma bişeyler yazamam dimiii:)))))neyse fuundacımda gelsin hayırlısıylada..özledim onunla konuşmayı yaaa...

slm ben varım aslında sizinle burdan yazışmayı seviyorum ama pek vaktim olmuyo fırsat buldukça giriyorum belgincim günün nasıl geçti

arkadaşlarrr bugün alerji testiyaptırdım herşeye alerjim varmışşş...toza,kediye,köpeğe.kuşaa..maşallahım var yani....3 ay ilaç tedavisi görücekmişim ilçlar fayda vermezse iğne olucakmışım........benim önümde tüp bebeğim varr amaaa...3 ay beklemek istemiyorum....

canım benim napalım önce bunu hallatmelisin inşallah ilaçla herşey düzelir.ama küstüm ben sana benimle konuşmayı sevmiyomusun senağlama

canım benim napalım önce bunu hallatmelisin inşallah ilaçla herşey düzelir.ama küstüm ben sana benimle konuşmayı sevmiyomusun senağlama

inş canımmmm...aşk olsun ya olurmu öle şeyy...ama rastlıyamıyoruz...ben girsem sen yoksun,sen girsen ben yokum..şansızlık işteee....sen ağlama ben ağlarım senin yerine canım:))özledim ya fundacımı ondan dedim yaaa sen burdasın seninle görüşüyoruz yineee....

arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız eşim bugün yine hormon testi yaptırdı değerler biraz düşmüş

canım biz iyiyiz sen nasılsın ne zamandır geldiğin yoktu..özlettin kendini bizi böle bırakma arkadaşım....değerler düşmüş peki dr. ne dedi canım sizee??düzelir inş takma kafanı herşey hallolucak inşşşş

evet bende özledim fundacımı baktım gelmiştir girmiştir diye ama demekki gelmedi daha

eeeeeeeeeee nasılsınız arkadaşlarrrr, neler yapıyosunuzzz, günleriniz nasıl geçiyorrrrrr??

iyi geçiyo canım nolsun aynı yuvarlanıp gidiyoruz.bugun yolda gelirken bir tanıdık gördüm hı dedim şimdi soracak vede sordu bebek yokmu ne duruyosun hadi dedi bende vallahı napıyım ben zorla koyamamya allah verirse olacak dedim susturdum kadını ama hep soruyo bunaldım sinirlendim artık napıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…