Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
takma kafana boşver arkadaşımmmm......bana kimse sormuyorr çünkü maşallah herkes herşeyi biliyorr....yenide negatif sonuç aldığım için kimse bişey soramıyor....ama kötü bişey olsa gerek....onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamadığı için bizi anlamıyolar...sormayın kardeşim ama yok bizim millet merakli melahat herşeyi bilecekler...neyse boşver takma kafanaaa...

bize kalsa biz herşeyi hemen yapmak isterizz..ama herşeyin bi vakti zamanı var...veeee beklemek zorundayızzzzzz....

evet hilalcim kimseniz bizi düşündüğü yok geri kafalılar belki üzülür sormayım diyen yok inadına soruyolar bak ben hiç kimseye sormuyorum sormamda zaten neden sorayım ki işte anlayışlı olmak zor canım zor ama alıştım takmıyorum veriyorum vallahi cevaplarını eskiden çekinirdim büyügümdür diye ama olmuyo ters cevap vermek gerekiyo...

kendini kötü hissetmektense ver cevabını canım...ya bide onlarda kötülükten sormuyo da işte meraklılar maksat konuşmak olsunda ne olursa olsun....biz sormayız çünkü yaşadık biliyoruz ne olduğunu ama onlar yaşamadığı için anlamıyolar.....zaten bizi bizden başka kimse anlamazzz....

günaydın kızlar fundacım geldinmi bacım hala girmemişsin merak ettim kız...

melikecgigm arkadaşım geçmiş olsun yazıları şimdi okudum gelir gelmez yazdım çünkü öncelikle herşeyin hayırlısı arkadaşım ama dr degiştir bencede en kısa zamanda mümkünse dr kaan beye ve başka dr e mail yolu ile sorular sor fikir al dr çok kızdım dogrusu sizin sinirlerinizi harap etmiş işini bilen bir dr araştırlaların bitirmeden bu kadar kesin kati nasıl konuşur muaine bile yapmamış hastalagın sebeplerin bakmadan nasıl sonuca varmayı bekliyor sizi üzerek sperm olma ihtimalini bile düşürüyor nasıl bir dr bunları düşünmeden böyle söyler umudunu kesinlikle yitirme ve başka dr git kesinlikle rabbim bir ol dedikten sonra olur arkadaşım ve inşallah rabbimin izni ile olaca seni çok öpüyorum

belgincigim inşallah ilaçların iyi gelir arkadaşım bir an önce igleşir ve bu mide agrısında kurtulursun kullaklarım çınlatmışsın vallahi aklım sizlerde sizleri çok özledim

ooooooo kimleri görüyorum fundacım hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin annenler felan nasıl sagol canım benim düzeldi bu aralar şükür iyiyim bizde seni özledik vallahi arkadaşım artık burdasın konuşuruz uzun uzun...opuyorumnanaktan

fundacımmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnn...zaten demiştimmmm ama bide sitede diyimmmmm.......arkadaşım ben girdim sen yoksunn..neyse msnem açık olucalk canım girersen konuşuruz.....işlerin bitmedi hala heraldeee.....benimde kuzen yeni gitti anca girebildimmm....

hilelcigim arkadaşım nerden çıktı bu alerji ya geçmiş olsun

sağol arkadaşım..alerjim hep vardıda ihmalkarlıktan gidip yaptırmadım...her sabah hapşırıkla kalkan biriyimdirr...çok hapşırıyorum aslında ilk tüp bebekten önce yaptırmam gerekiyordu da yaptırmadım...aslında ilk tüpe başlamadan önce dr.ada sordum yaptıralımmı diye dr.da bana tutacağı varsa her şekilde tutar demişti...neyse şimdi 2.tedaviden önce yaptırmak istedim tedbir alalımm...ve herşeyden önce iyi olmak istiyorum...artık hapşırmak istemiyorum uykumu bile kaçırıyo bu hapşırık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…