Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sana ayakkabıda hediye ediimmiiii??kırmızı pabuççççç kocanın yanında giyersinnnnn::))

kızlar dag gibi yığılmış ütü beni bekliyor gidip yapıyım bariii hazır kimse yokken...

ya başka da bişey satın alamıyorum puanım yetmiyooor..yetenler de oluyo ama tükenmiştir diyorrr....bi tek taş yüzük alamadım yaaa

nerdesiniz kızlarrrr??hadi belgin ütü yapıyo fundacım sen nerdesinnn??bu arada ütü demişkenn belgincim kendininkileri bitirdikten sonra bana da uğrasan diyorummm......::))benimnde vardaaa:)

arkadaşım ayakkabılar giyidim kocam bayıldı :) bu güde benim kuzenim vardı hilalcigim ve dışarıya çıktık onun işleri vardı onları hallettik geldim ama siz yoksunuz

hep bu kuzenlaer yüzünden konuşamıyoruyzzzz:))bende annemdeyim canım bi giriyim dedim ama yoksunnnuzzz......daha da giremem heralde...artık yarın konuşuruz inşşşş..iyi gecelerrrr

kızlar nasılsınız????? eşlerinize ne yediriyosunuz......ne içiriyosunuz........biraz sohbet edelim yahuu

hep bu kuzenlaer yüzünden konuşamıyoruyzzzz:))bende annemdeyim canım bi giriyim dedim ama yoksunnnuzzz......daha da giremem heralde...artık yarın konuşuruz inşşşş..iyi gecelerrrr

bir türlü buluşamadık yahu inşallah yarın canım ya sanada iyi geceler

kızlar nasılsınız????? eşlerinize ne yediriyosunuz......ne içiriyosunuz........biraz sohbet edelim yahuu

sohbet edelim tabi deee..ilk önce rastlamamız lazımmm nedense bu günlerde kimse kimseyle rastlıyomıyorrr....valla ben eşime bişey yedirmiyorum şu sıraa...tedavi sırasındada kendi özel bal felan yaptırdıı.cevizdi fındıkdı keçi boynuzunun kendisi ve pekmezinide yemiştii...ama kür yapmadımm kürden o sıra haberim yoktu....ve bişey daha bunları yemeden öncede sperm aynıydı yedikten sonrada :)))hiç bi değişiklik olmadı yaniii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…