bende iyiyim ama biraz hastayımm boğazım ağrıyoorr,sesim gitmiş hepten...daha kış gelmeden hastalık beni buldu....
iyiyim canım ya neolsun yaptıgım bişey yok canım sıkıldıkça sizlerle dertleşiyor dertlerimi unutuyorum sen nasılsın evet dün hiç karşılaşamadık haftasonu eşim evde oldugundan pek giremiyorum...belgincigim hilalle göüşe bildik ama seninle bir türlü çakışamadık ya arkadaşım anlat bakalım nasılsın neler yapıyorsun ??????????????
yapalım bu kürü arkadaşlar ben daha başlamadım yarın eşim alır ondan sonraki günde başlarızz inşşşş...artvinli dediğin gibi inşşş şifası olurr...belki normal yolla olmayabilir ama spermi ne kadar hareketli olursa o kadar iyiii...tutma şansı daha da çoğalırrr....tabi inşş kendiliğinden olurdaa bizlerde bu kadar uğraşmayız....her ne kadar tıp buna imkansız desedee...umut işteee...rabbim ol dedikten sonraa da olurrr....hayali bile güzel arkadaşlarrrrr
canım kesinlikle sana katılıyorum.her ne kadarda tıp normal yolla olmaz desede,rabbim diledikten sonra olmayacak hiç birşey yok............Biz başladık eşim bir kaç gündür içiyor şifa olsun inşallah.hilalcim denemekte fayda var bakarsın bizede kısmet olur.kaydirigubbakcemile3
inşşşşşşşşş işte o zaman hayatımızın en güzel günü olur heralde....o kadar zor geliyoki tekrar tedaviye başlamak....ya tedavide değilimde o bekleme süresi yokmu??onun kadar zoru yokkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?