Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada erkek infertilitesinde kürleri okudummmm......bende eşimle konuşup keçi boynuzu kürünü yapmak istiyorumm.....benim eşim kendine çok baktı keçi boynuzunun kendisini yedi fakat öncedende yazmıştım bi faydasını görmedikk...her sabah pekmezinide yedi...hindistan cevizi,balı aklına gelen herşeyi yedi....bilseydim daha önce bu kürü yapardım....saraçoğluda zaten pekmezi değil kürü yapın diyorr....belki faydasını görürüzzz...fundacım sende yappp arkadaşımmm....belgin sana bişey demiyorum zaten ilaç kullanıyodu eşinn heralde....ama belki bundanda fayda görebilirsiniz...eşime akşam o topikde yazılanları okutucam....innnnşşşş faydasını görürüzzzz....belkimde tüpe gerek kalmazzz:)))

Son düzenleme:
kızlar dün hiç giremedim kuzenim ve arkadaşımla eminönundeydim goncamın d.günüydü biraz gezi biraz hazırlık la ugraştım giremedim ama aklım sizde kaldı kızlar bensiz sohbet ediyorlar dedim dursum

sabah sayfaya bir girdim nerdeyse 3 sayfaya düşecekmişiz ya kalabalıklaştok ama hepimiz uyuyu seviyoruz .) ve kocalar var bu ün tabi ki :)

belgincigim hilalle göüşe bildik ama seninle bir türlü çakışamadık ya arkadaşım anlat bakalım nasılsın neler yapıyorsun ??????????????

belgincigim hilalle göüşe bildik ama seninle bir türlü çakışamadık ya arkadaşım anlat bakalım nasılsın neler yapıyorsun ??????????????
iyiyim canım ya neolsun yaptıgım bişey yok canım sıkıldıkça sizlerle dertleşiyor dertlerimi unutuyorum sen nasılsın evet dün hiç karşılaşamadık haftasonu eşim evde oldugundan pek giremiyorum...

hilalcim benim eşimde geçen kış keçi boynuzu kürünü çok içti zaten kaan hocada soyledi keçiboynuzunu ye diye bizde tozu varmış onu aldık bi kaşık suyla karıştırıp içiyor hayırlısı canım inşallah size tüpbebege gerek kalmaz ama bizim başka şansımız yok arkadaşım...senağlama

merhaba arkadaşlar.nasılsınız........bu keçi boynuzu kürünü bende okudum.eşimede okuttum.sonra denemeye karar verdik.artık sabah akşam aç karınla içiyor.inşallah şifa olsun.

kızlar biz tedavimizden önce denemiştik ve ileri hareketli sperm sayısı çogalmıştı.......hepinize tavsiye ederim.......

merhaba arkadaşlarrr...bende eşime okuttum ve yapmaya karar verdikkkk.....ve bide fundacım bana kaan aydosun emailini yazarmısınnn??

yapalım bu kürü arkadaşlar ben daha başlamadım yarın eşim alır ondan sonraki günde başlarızz inşşşş...artvinli dediğin gibi inşşş şifası olurr...belki normal yolla olmayabilir ama spermi ne kadar hareketli olursa o kadar iyiii...tutma şansı daha da çoğalırrr....tabi inşş kendiliğinden olurdaa bizlerde bu kadar uğraşmayız....her ne kadar tıp buna imkansız desedee...umut işteee...rabbim ol dedikten sonraa da olurrr....hayali bile güzel arkadaşlarrrrr

canım kesinlikle sana katılıyorum.her ne kadarda tıp normal yolla olmaz desede,rabbim diledikten sonra olmayacak hiç birşey yok............Biz başladık eşim bir kaç gündür içiyor şifa olsun inşallah.hilalcim denemekte fayda var bakarsın bizede kısmet olur.kaydirigubbakcemile3

inşşşşşşşşş işte o zaman hayatımızın en güzel günü olur heralde....o kadar zor geliyoki tekrar tedaviye başlamak....ya tedavide değilimde o bekleme süresi yokmu??onun kadar zoru yokkkk....

inşşşşşşşşş işte o zaman hayatımızın en güzel günü olur heralde....o kadar zor geliyoki tekrar tedaviye başlamak....ya tedavide değilimde o bekleme süresi yokmu??onun kadar zoru yokkkk....

canım gelen dert allahtan gelince boynumuz kıldan ince biliyorsun.malesef ya tedavi sürecide zorlamıştı beni hergün kan aldırmak muayene olmak ooooof iğne olmak.tabi beklemekte çok zor ama hiç değilse yatıyorsun keyfinden zaman geçirmeye çalışıyorsun.iyi yönleride var tabiki,kraliçe gibi bakılıyorsun istediğin o an yanında iş yok güç yok oh valla keyif a.s

ya bende şu görünen resmimi degiştirmek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…