yokk arkadaşım şuanda tedavi felan görmüyoruz ama kısmetse haftaya kaan hocayla görüşmeye gidecegiz.arkadaşım benim eşimde üretim var fakat bir yere kadar gelişebiliyor 2 yıl önce eşi,m tese olmuştu gelişmemiş spermatıd bulundu bunla tüp bebek denendi fakat tutmadı allahtan hayırlısı bakalım kaan hoca bize ne önerecek arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun yüzünü güldürsün...:Saruboceq::a015:arkadşım umutsuzlugayer yok bizde olack inşallah yılmak yok yola devam rabbim izni ile olacak inşallah . şu an tedavi görüyormusun ve ne ne aşamdasın arkadaşım
canım benim seni unuturmuyum sen benim umudumsun...Şenizben varım bennnn beni unutmayınnn inş sizlerine olacakkkk
yokk arkadaşım şuanda tedavi felan görmüyoruz ama kısmetse haftaya kaan hocayla görüşmeye gidecegiz.arkadaşım benim eşimde üretim var fakat bir yere kadar gelişebiliyor 2 yıl önce eşi,m tese olmuştu gelişmemiş spermatıd bulundu bunla tüp bebek denendi fakat tutmadı allahtan hayırlısı bakalım kaan hoca bize ne önerecek arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun yüzünü güldürsün...:Saruboceq::a015:
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm inşalah bir kaç ay sonra bende buraya hamileyim yazcam benim eşimde iki ay önce microtese oldu fakat gelişmemiş hücreler bulundu tüp bebek denedik fakat tutmadı şimdi kaan hocanın tedavisini uygulucaz ilaç önercekmiş haftaya kısmetse gitcez
solol arkadşım nasılsınsagol fundacım iyi yapmışsın....vereliniortak
canım bugün biraz midem agrıyor o yüzden keyfim yok sen nasılsın neler yapıyorsun.biz kısmetse cuma kaan hocayla görüşmeye gzidiyoruz...dua et bana arkadaşım iyi haberlerle döneyim...
herkeecslm inşallah bu cuma bizde kaan hocaya gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?