Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadşım umutsuzlugayer yok bizde olack inşallah yılmak yok yola devam rabbim izni ile olacak inşallah . şu an tedavi görüyormusun ve ne ne aşamdasın arkadaşım
yokk arkadaşım şuanda tedavi felan görmüyoruz ama kısmetse haftaya kaan hocayla görüşmeye gidecegiz.arkadaşım benim eşimde üretim var fakat bir yere kadar gelişebiliyor 2 yıl önce eşi,m tese olmuştu gelişmemiş spermatıd bulundu bunla tüp bebek denendi fakat tutmadı allahtan hayırlısı bakalım kaan hoca bize ne önerecek arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun yüzünü güldürsün...:Saruboceq::a015:

arkadaşım hsyırlısı ile inşallah bebişlerimize kavuşuruz .görüşmenin sonuçaların yaz arkadşım allah kolaylık ersin iyi haberlerin bekliyorz

sagol canım benim tabiki hemen sizlerle paylaşıcam inşallah herşey güzel geçer...inşallah kavuşuruz arkadaşım..

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm inşalah bir kaç ay sonra bende buraya hamileyim yazcam benim eşimde iki ay önce microtese oldu fakat gelişmemiş hücreler bulundu tüp bebek denedik fakat tutmadı şimdi kaan hocanın tedavisini uygulucaz ilaç önercekmiş haftaya kısmetse gitcez

hoşgeldin arkadaşım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişlerin tedavi sonuçların sende bizimle paylaş lütfen

teşk fundacığım inşallah canım hepimiz anne oluruz bir gün tedavi sonuçlarımı tabiki paylaşırım seve seve evet belgincim haftaya inşallah karşılaşacağız

canım bugün biraz midem agrıyor o yüzden keyfim yok sen nasılsın neler yapıyorsun.biz kısmetse cuma kaan hocayla görüşmeye gzidiyoruz...dua et bana arkadaşım iyi haberlerle döneyim...

canım bugün biraz midem agrıyor o yüzden keyfim yok sen nasılsın neler yapıyorsun.biz kısmetse cuma kaan hocayla görüşmeye gzidiyoruz...dua et bana arkadaşım iyi haberlerle döneyim...

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbimin izinin ile inşallah çok iyi haberlerle dönersin duvalarm seninle :Saruboceq:

fundacım sagol miden şükür allahıma geçti inşallah canım allahım yardımcımız olsun...

çok sevindim geçmesin arkadaşım inşallah bu tedavilerde bir an önce geçer ve mutlu sona ulaşırız arkadaşım sen hangi merkezde tedavi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…