Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşim de azospermi 15 gün önce öğrendik çok üzüldük.2 spermogram yaptırdık ikiside 0 bayramdan sonra tedaviye başlayacağız neolur dua edin bize

benimde eeşim azospermi.15 gün önce öğrendik.çok üzüldük 2 spermogram yaptırdık ikisi de 0 çıktı.bayramdan sonra tedaviya başlayacağız ama hastane de karar veremiyoruz önerileriniz nelerdir ve dua edin bize lütfen

çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme hepimizin benzer sorunları var ama umutsuzlugu içimizden çıkarmalıyız artık çok yöntem var bunlardan biri yararlı olur inşallah sizin için duallarım seninle ben medikan suha beye gidiyorum memnunu istersen bir ön görüşme yap karar vermeden ama herşeyden önce umudunu yitirme ve stres yok

geçmiş olsun arkadaşım inşallah herşey en kısa zamanda daha güzel bir hal alır...

belgin arkadaşım senden bir ricam olacak dr kaan bey cuma gidecegin söylemiştin sizlerden sonra bende kendisine gitmek istiyorum ama bit topik te spermleri kalitesin artıran bir ilaç la ilgili yazı okudum belki sende okumuşsundur kendisine bu ilaçları sorarmısın sana yazıyı kopyalıyorum belki seninde ilgini çeker görüşmek üzere

"""Arkadaşlar şimdiye kadar iki kez tüp bebek denedik 3 yıldır eşimin sperm sayısı 7 milyonun üzerine hiç çıkmadı. Hatta son denemede sayı 2 milyon ileri hareketli 0 dı. Şu anda tüp bebek yöntemiyle hamile olan bir arkadaşım eşi Klomen iğne kullanmış bize de tavsiye etti. Ben de internette küçük bir araştırma yaptım. Sonuçta bir üniversitede yapılan araştırma sonucu eşim bir hafta önce,
Günde 1 adet Klomen kapsül (50 mg)
3 adet L-Arginin Monohidroklorür (500 Mg) kapsül

Kullanmaya başladı. Bunun yanında zaten uzun süredir Dr. Quick Saw Palmetto (E vitamini de içeren ithal bir vitamin), Triental kullanıyordu.

Ve sonuç: Eylül ayında 2 milyon şu anda 23 milyon, ileri hareketli 0 iken şu anda %22 ..

Test yaptırdığımız merkez farklı. Elbette labaratuvar farkı da olur. Ama daha önce de pek çok farklı merkezde yaptırmıştık. Dediğim gibi hiç 7 milyonun üzerine çıkmadı.... """

tamam canım doktorun yanına girince dilim tutulmaz herşeyi unutmazsam sorarım bazı ilaçlar spermi arttırıyormu diye.unutursam eger şimdiden kusura bakma olurmu canım....:1no2:

estafurullah arkadaşım bende burada bazı dr soracagım kaan beyin methini çok duydugum için ve ben ist.oldugumdan dolayı istedi şimdiden çok teşekkürler

slm kızlar benim eşimde azosperm bunu geçen sene öğrendik ve eşim sol varikosel ameliyatı oldu... ama pek bi işe yaramadı sanırım senağlama sadece birkere 400.000 çıktı sperm sayımız ondan sonra yapılan testlerde yine düşük çıktı.... 3 ay boyunca keçiboynuzu suyu içti, e vitamini çinko selenyum hapları kullandı ama olmadı işte... bizde artık tüp bebeğe başlıcaz kısmetse ekim ayında aslında bu ay başlıcaktık ama dr. bizden genetik test istedi onu bekliyoruz şimdi Allahım herkeze yardım etsin inşallah birgün buraya hamileyim diye topik açarım..... :1rolleyes:

aramza hoşgeldin arkadaşım bende eylül ayında 2.denemeyi yapmak için bekliyorum inşallah rabbim bir an once bizede bebiş verir

belgin arkadaşım ve sevgil dolu arkadaşım bu dündü sanırım dr kaan beye gideceklerdi inşallah iyi haber lerle dönerler dualarım sizinle arkadaşlar

merhaba kızlar kaan hocanın yanından geldim sizlere güzel haberler verecegim kaan hocanın bize verdiği pregnyl igneler işe yaramış ve 17 olan fsh 7 ye düşmüş allahıma şükürler olsun ekimde tekrar test yaptıracagız eger hormonlarda bir bozulma olmazsa klomene başlıyacagız.kızlar kaan hoca bitkisellerden zarar gelmiyecegini bol bol keçi boynuzu yeşillik ve baklagillerle beslenmesini ve ayrıyeten pharmaton denen bi hap vardı eşim onu kullanıyordu ona devam etmesini zaten kendininde yazacagını söyledi sevgicimde döndü ondada yaramaz bişey yok anlatacaktır sizlere neyse hepimize allahım yardım etsin...

hoş geldin arkadaşım gözüm yollarda kaldı . :) çok sevindim arkadaşım fsh düşmesin ve çok teşekkür dedrim bizle aldıgın bilgileri paylaştıgın için

tabii paylaşırım canım ne demek allahım hepimizin derdine derman olsun inşallah sordugun soruyada biraz yardımcı olmuştur bu bilgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…