Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet arkadaşım birazda olsa fikir sahibi oldum rabbim inşallah su mubarek günlerde duamızı kabul edip bizel evlat bağışlar

bende varım arkadaşlar eşim azo spermi fakat negatif sonuç alanlardanım....eşimde 1 milyon sperm var ameliyat olmadı yumurtalarımın toplandığı gün sadece sperm alındı....fakat eşimin spermi az hareketlimiş...ondan dolayı 5 embryo koyuldu...bebek tutmuş fakat rahimde tutunamamış dr öle diyor....elimde olsa diğer denememi hemen yaptırırdım fakat olmuyo işte...zaten beklemek daha iyi....şuan daha kendimi tam olarak toparlamadım bile....inş diğer denememizde pozitif sonuç alıp evlatlarımıza kavuşuruz .....

aramıza hoşgeldin benimde aynı bende 2. deneme için bekleyenlerdenim malesef pskolojisi kişinin uzun süre düzelmiyor beimde hala düzelmadi 13 ags.negatif sonucu aldım ama hala rüyalarımda bebek görüyorum inşallah bunlar geçecek ve güzel haberler bizede gelecek arkadaşım umutsuzluk yok yola devam kavuşacagız inşallah

aynen öle umutsuzluk yok kesinlikle yola devam edeceğiz.....ve inş karşılığını diğer denememizde alırız....sende yeni almışsın ngatif sonucu inş son negatifimiz olur.......

mrb.ben yeni katıldım aranıza..kısaca anlatayım..biz 2.5 yıldır evliyiz.31 yaşındayım ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz.1.yılımda hamile kalamadığım için dr a gittim. 4 ay kolmen kullandım,sonra 2 ay ara verdim.
hormon testlerim yapıldı.dr sonuçta çokta olusuz bişey görünmediğini sadece testesteronumun yüksek olduğunu söyledi,buarada eşimdende spermiogram istedi..testin sonucunu aldığımızda şok olduk.yıkıldık resmen..çünkü spermler hareketsiz yani 0dı.eşim sanki hayata küstü.benimle konuşmuyor.yatağa gimiyor çok sinirli bi adam haline geldi.hatta işine bile yansıdı bu durum.gittiğimiz ürolog ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi.bi taraftan eşimin pskolojisini düzeltmekle uğraşıyorum..bi taraftan yeni tüp merkezleri arayışları içerisindeyim.keçiboynuzu kürünü duymuştum,hiç spermi olmayanlarda bile fayda sağlıyomuş diye..acaba şidi başlasam tüp bebek tedavisine geçmeden?sizce nerden başlamalıyım...

canım öncelikle hoşgeldin bu durum öyle karmaşık bir durumki bazen insan ne yapacagını bilemiyor keçiboynuzunu evet bizim gittiğimiz ürolog bile söyledi kullanmaya başlaya bilirsin onun dişinda canım senin için dua etmekten başka ne yapabilirimki allahım güldürsün yüzümüzü..

çok teşekkür ederim belgin...en azından derdimi anlayacak arkadaşlarım olduğunu biliyorum burada inan o bile bana moral oluyo..allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…