Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım sagol iyiyim bende sana yazacaktım sen nasılsın neler yapıyosun.neyse canım ben çıkıyorum eşim mız mızlandı yarın konuşuruz yine...

anaaammmm ben bi geldim herkes gitti yahu.........kızlar durun ben bişeycik yapmam size.........zararsızımkaydirigubbakcemile3

gelen dert da rabbimden gelsin canımmm.....evet kan aldırmak var iğne yemek var...iğneleri koldan vurmuştum ağrı olmadı,ama kalçadan iğneler yokmu ağrıdan değilde ne biliyim hergün evden çıkıp kızılayda iğne yedim...çatlatma iğnesindede acı yokk..bana yine bekleme süresi zor geliyo...evet yaptığımız bişey yokkk,bende o dönemde annemde kaldımm hep yattım....ama o yaptığım idrar testlerinde o negatifi gördüğümde dünyam başıma yıkıldı...çok zordu çokkk...kana baktırdık hamile olduğumu öğrendik ama bir kaç gün sonra değerin az yükseldiğini öğrendik ve ardından 1 hafta bekleyiş....çok çok zorduuu....

geldim geldim.........hilalcim nasılsın kız iyileştinmi...........canım yaa sen nerde denemiştin???biraz anlatsana

nereye kız memorıal topigine mi yazdın??????bende sen ordan çıktın diye çıkmıştım.........

evet canım.neyse okursun sonra...evet hilal bende merak ettim.sen hangi merkezde olmuştun tedavini

canım ben erdem hastanesinde yaptırdım tüp bebeğimi.....ayrıca iyileştim iyiyim çok teşekkür ederimmm

kızlar hepinize hayırlı geceler.eşim işin bittiyse artık benimle ilgilen diyorda.

yok kız nerdeeeeeeee??????2-3 gibi bişey
oda ne öyle deme.......2. tedavim yarım kaldı ama bütün igneleri olmuştum....3.de de yine sıfırı çektimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…